א.ת מוצרי ברזנט היצירה 9 פתח תקוה 039244506 שווה ביקור חומרי גלם וגם מתקנים פניה ראשונה שמאלה אחרי גהה לכיוון פתח תקווה מול תחנת פז
Printable View
א.ת מוצרי ברזנט היצירה 9 פתח תקוה 039244506 שווה ביקור חומרי גלם וגם מתקנים פניה ראשונה שמאלה אחרי גהה לכיוון פתח תקווה מול תחנת פז
ציטוט:
נכתב במקור על ידי abucoral
זה כבר פינוק......
אני מעדיף לשבת בלי קרם הגנה, בלי מים ועם מיליון יתושים ורק לא לריב עם הדרעק שנקרא צל גגון
עידן,
מה לגבי שימוש ביריעה מחומר דומה אשר ממנו עשויים אוהלים? החומר דק, קליל, דוחה מים ולחות.
אפשר להוסיף לו חיזוקים במסגרת החיצונית, ואולי גם אלכסונים באמצע אם צריך, ויוצא לך משהו באמת קומפקטי ויעיל.
השאלה היא איפה מוצאים כזאת יריעה?
אפשר להשתמש במרפסת של אוהל משומש. נראה לי שאני הולך להכנס לבויידם של הורים שלי ולהחרים להם את האוהל שלהם :grin:ציטוט:
נכתב במקור על ידי ערן המסוקס
עדכונים בקרוב.
היום עברתי באיזור תעשיה הישן ליד שי סוככים, וראיתי שהם בדיוק בונים איזה שהוא סוכך לחנות... זה היה בנוי מבד שנראה די קל ודק...ציטוט:
נכתב במקור על ידי ערן המסוקס
לא היה לי זמן להכנס ולברר, מחר אני אעבור שם, נראה כמה הוא איכותי (מרחוק הוא נראה די טוב), ונראה מה יהיה המחיר שלו, יש סיכוי שזה פיתרון מעולה... הוא לא תופס נפח כמו רשת צל, הוא דק, קל.... מחר נהיה חכמים יותר...
עידן