דב הקוטב
לא כל דבר מצריך פרסום, כך למדתי בגילי המופלג... :lol:
ואם באמת תרצה לדעת: תשאל, יא איבני, כמאמר הבדיחה על הבדווי הזקן. אם לא תשאל- איך תדע?
Printable View
דב הקוטב
לא כל דבר מצריך פרסום, כך למדתי בגילי המופלג... :lol:
ואם באמת תרצה לדעת: תשאל, יא איבני, כמאמר הבדיחה על הבדווי הזקן. אם לא תשאל- איך תדע?
יש לקנות, די בזול, כיפופים מוכנים (ראיתי באוטו דיפו, אז בטוח יש בעוד מקומות).
יש גם אביזר חיבור בצורה של צינור מתרחב (כמו מנג'ט של מאפין???).
אפשר לחבר את כל החלקים עם המנג'ט הזה (אני בטוח שיש לו שם יותר סקסי- אשמח אם תאירו את עיני), ואז הריתוך לא חייב להיות כזה מצויין.
אסף.
שמיל - בבדיחה הבדואי יוצא די אידיוט.
שמיל, יש לך מידע טכני מעניין, שתף את כלל הפורום, היום זה אני, מחר עוד מישהו יצטרך (אל תקשקש לי על מידע "מסווג" דובר פה על דברים שנעשו והם הרבה יותר רציניים מאשר שינויי צנרת לאגזוז)
אסף, לקנות את זה בזול, ואת ההוא בזול, יוצא ביוקר, כמו שאמרתי, נייצר לבד.
נסיעה ללא טסט עד 6 חדשים הינה קנס של משהו כמו 200 שקל ,ולמרות ששילמתי את האגרה לא יוצא לי עדיין לעשות טסט. ויצא לי לנסוע בלי אגזוז ואצלי זה לא נורא. אצלך הרעש בלתי ניסבל???
נכנע ללחץ החברתי.....
הנקודה שחסרה היא שליד כל מתקין אגזוזים מונח ג'אנק של צנרת אגזוזים, וכך גם במגרשי פירוקים. מרבית הצנורות הם בקוטר הנכון, צריך רק לדעת איפה לחפש. לא רק לג'יפים קיימת הברך מעל לסרן האחורי..... וכשאתה בלחץ לטסט, וגם ללא אגזוז, תהיה מוכן לעשות הכל.... :oops:
הידע הטכני, עומר, הוא באפשרות לריתוך חשמלי והאטימה עם הסיליקון לאגזוזים, אותם כבר פרסמתי.
כן, אני חושב שמנוע V8 עם הדרסים ובלי צנרת יעשה "קצת" רעש :twisted:
חיים נסיעה ללא טסט = אין ביטוח!!!!!ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
טוב, גם את הסאגה הזאתי פתרתי "במקרה"
במקרה, פנה אליי משה (המוסכניק המארח) והציע לי לקנות את ההדרסים שלו שמתאימים למנוע 8 שיושב על שילדת סיקס, במקרה היה שם בחור שרצה לקנות את ההדרסים שלי לבלייזר שלו, במקרה יצא שהחלפתי הדרסים מבלי להוציא שקל.
במקרה, שמרתי בזמנו למשה על הצנרת והגזוזים שלו כשהוא פרק אותם מהרכב שלו.
במקרה היה לו שם מנוע 8 גיר 400 וטרנספר של סיקס על שילדה של סיקס.
במקרה יצא שיש לי מערכת אגזוזים בלי להוציא שקל.
הכי טוב במקרה, ככה לא יחשבו שאני מאכער. :lol:
ההיכרות עם הפתגם ,על ראש ה... בוער הכובע"..., או "הקדם תרופה למכה" :lol:
חביבי, אתה "משאיל" באישון לילה
אצלי אלילת המזל לא הולכת לישון.