גיא- הוצאת לי את המילים מהפה...
Printable View
גיא- הוצאת לי את המילים מהפה...
אין דבר כזה מנוע חדש מקורי ברכב כזה... לא שידוע לי.
חוץ מזה, מנוע זה לא דבר שהולך כך פתאום ביום בהיר אחד. זה דבר מאוד נדיר אם הוא קורה, וזה יכול לקרות גם למנוע חדש לחלוטין.
בקיצור, מנוע זה לא צמיג, שמחליפים כל תקופה.
נ.ב
יש עוד המון חלקים חוץ מהמנוע שיכולים להתקלקל וגם לתקוע אותך בשטח.
סדיוק, בוא נגיד ששרשור הפרוזה הסתיים, תתחדש, תעבור לפורום סוזוקי, תקרא אותו, פשוט תעבור עוד ועוד דפים אחורה - כמעט כל מה שאתה לא יודע בכלל שאתה צריך לשאול כבר כתוב...
ולא, אף אחד לא מחליף מנוע יזום... תשכח מהמחשבה הזאת... והנה החיוך שמובטח לכל אחד בפורום המתחילים :-)
אבל איכשהו קיבלתי את הרושם שהחלפת מנועים בג'יפים זה לא עסק כזה נדיר וזה משהו שעושים הרבה וגם קראתי בפורומים פה כמה מקרים כאלה..
ברור שיש עוד דברים שיכולים להתקלקל באוטו חוץ מהמנוע אין לי ספק
אני לא מבין אבל מה כל כך מעוות בזה שאני שוקל אופציה כזאת לעתיד לגבי אוטו שנת 90 עם מנוע שלא פרפקט... רק מחשב את צעדיי
החלפת מנועים יזומה? למנוע תקין? בתור שיפור, מכניסים מנוע V8 לסיקס, מתקינים מנוע 1600 של ויטארה על סמוראי, שמים מנוע V6 של ספארי לבאגי מחיפושית... אבל אף אחד לא מחליף מנוע סתם. כשלמנוע יש כשל משבית אז מחפשים את הפתרון המשתלם ביותר, ויש כל מיני כשלים משביתים וכל מיני פתרונות. יש כלי רכב שאפשר למצוא להם מנועים משומשים בזול ואז אולי יותר משתלם להחליף מנוע מאשר לעשות למשל אוברול מלא, אבל כל מקרה לגופו.
כמו שמנסים לרמוז לך, ואני כתבתי במפורש - שכח מזה.
אבל - אם יש לך סיבה לחשוב שהמנוע לא תקין, כבר עכשיו, אל תקנה את הרכב!!! זאת הנקודה החשובה.
יש לי פה במקרה 3 מנועים חדשים זרוקים.
כנראה משהו לא צריך.
אתה מוזמן לבוא לקחת מתי שבא לך.