ברור לי ששם זה לא אסמכתה, אבל אין לי שום אסמכתה מעבר למה שנאמר לי בהרצאה ע"י הנ"ל.
Printable View
ברור לי ששם זה לא אסמכתה, אבל אין לי שום אסמכתה מעבר למה שנאמר לי בהרצאה ע"י הנ"ל.
אצלי הם מחלידים ונרקבים בדיוק באותו הקצב של בזנ"טים רגילים...
קובי
אולי בשביל שנבהיר משהו:
בזנ"ט הוא אכן ברזל זווית נגד טנקים והוא בעצם מה שצולם בחוף נורמנדי ומצוי בשפע ברמת הגולן, אבל השימוש היומיומי (שנובע מטעות, אבל טעות שניטעה בלשון היומיום) הוא ברזל זווית, עכשיו, ברזלים כאלו מגיעים בכל מיני סוגים, כל מני גדלים וכל מני סוגי ברזל, אנחנו ריתכנו כאלו ולא נתקלנו בשום בעיה, מצד שני מדובר בסופו של דבר בפרופיל מסוים של ברזל, יכול להיות שהמרצה שלך דיבר על אותו פרופיל רק מסגסוגת אחרת. הרגילים שקונים ברשתות השיווק :p (בחניות לחומרי בניה או בחנויות לצורכי גינון לצורך העניין) אני לא מצאתי קושי בריתוך שלהם, וזה כשאני באמת לא יודע לרתך והניסיון שלי הוא באמת אפסי ביחס ל95% מהמגיבים כאן מעלי, ריתכנו עשרות כאלו כשבנינו גדר (וגם בנינו מהם שער) ללא שום קושי עם הרתכת הכי פשוטה מהום סנטר ובלי השחזה או ניקוי או הסרת שומנים.
whisky
יש לי אתגר בנושא!!
התותב המשונן,חירוץ זחיח מבחוץ ומבפנים של הלוקר האוטומטי,
ניתן להשלים לו שברים קטנים מהאוזניים החיצוניות שמחזיקות את הטבעת,ע"י מילוי בריתוך?
אני מאמין שמדובר ביצקת מיוחדת מאוד קשה(לא ניתן לקידוח ע"י מקדח HSS רגיל)
בגלל פני השטח הגסים האופייניים ליצקות אני שולל את האפשרות שמדובר על פלדה מסונטרת.
נראה אתכם...
טל.
חבר שלי כתב על סיר פויקה בריתוך עם אלקטרודה Z-11 E6013 וכמובן שנהיו סדקים.
מאיזה מתחת הפויקה? באיזה אלקטרודה היה צריך להשתמש?