אוקי תודה.
אני אמשיך לחפש אפשרויות.
כרגע לאור הדברים אולי כדאי לי לחשוב דווקא על ג'ימיני ורכבים בסד"ג הזה.
הבעיה היא שאנחנו מאוד אוהבים את האפקט של רכב פתוח.
Printable View
אוקי תודה.
אני אמשיך לחפש אפשרויות.
כרגע לאור הדברים אולי כדאי לי לחשוב דווקא על ג'ימיני ורכבים בסד"ג הזה.
הבעיה היא שאנחנו מאוד אוהבים את האפקט של רכב פתוח.
בסמוראי פתוח,
אפשר להוריד את השמשה הקידמית. זה לא משהו טריויאלי
אבל זה אפשרי לגמרי.
לא בדגמים עם קפיצי סליל !
שאלה1) למה הגיפ לא יכל לסוע בכביש? .תשובה! קנה סיקס נוסף העלות בקניה זולה בהרבה מטוםקאר ואני לא מדבר על חדש (כנל כל המיולים למינהם) ידע בטיפולים יש לך כבר מהסיקס הנוכחי ואם ימאס לך מתחרויות ושטויות כאלה ישאר לך רכב לחלפים.
ראשית, אני חייב לציין שאני מקנא בך, הלוואי עלי:
לדעתי, כדאי לכם לשקול את ההצעה של נמרוד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
אם אתם מעוניינים ברכב שבילים בלבד, פתוח, יש את האופציה של ויטרה פתוחה.
הרכב יותר מרווח, עלויות האחזקה אינן גבוהות יחסית, והוא נוח ופשוט לטיפול.
כך תוכל לחסוך בזמן וכסף ולהשקיע אותו בסיקס.
בנוסף, ישנן אפשרויות בשוק למיגון ושיפורים במידה ותהיה מעוניין בעתיד.
חן
הערה קטנה לגיא
אני עדיין חי עם אותה "פשרה" - סאאב 9-5 שנת 98 ליום יום ודיסקברי בנזין שנת 96 רק לטיולים (בעצם הבת הגדולה שלי נוסעת על הדיסקו ביום יום - כשלוש פעמים בשבוע מספר ק"מ בודדים)
למיכה -
אומנם הגדרת את אופי הטיולים שלכם כטיולים חד יומיים של חצי יום וכו' אבל עדיין לדעתי טומקאר ודומיו הם יותר רכבי פאן טהור ולא רכב טיולי שבילים.
לא כרור לי למה לנצל את הCJ שיש לך לטיולים חד יומיים כאלו ??? בעלות שאתה מתכוון לרכוש טומקאר תתקו את הCJ ויש לך אחלה רכב פתוח לטיולים.
שלמה
איזה קטע, כתבתי לפני יומיים תגובה והיא נעלמה. אולי היא לא נקלטה במערכת...
אז ככה:
אם אצליח להעביר את הג'יפ טסט, כנראה זה מה שאעשה. נכון לעכשיו מדובר על הרבה כסף וממש לא בא לי לממן מעכרים ואוכלי חינם אחרים שהמדינה מטפחת, אבל עוד הכול פתוח.
קו המחשבה שלי כרגע הוא כזה שאני אקנה טנדר בסגנון הF250 ולטיולים אצא כשהג'יפ עליו. יכול להיות שאעשה את זה גם אם לג'יפ עצמו יהיה רישוי כביש. הסיבה היא שאני לא אוהב לנסוע על הג'יפ בכביש.
בגדול אני כרגע על הגדר. עוד לא קבלתי שום החלטה מאחר וכול עוד אני לא יודע בוודאות מה קורה עם החוק המוטורי, אין טעם לתכנן ולזרוק כספים.
טומקאר, סמוראי, סופה וכדומה די יורדים מהפרק. הם לא נוחים לי לנסיעה על הכביש.
אם לא אקנה משאית או משהו דומה, אז אולי ארכוש טנדר 4X4 כלשהו או אפילו, אם יהיה תקציב, פאג'רו דיזל קצר.
למה לא תקנה שניים כאלו ...
http://www.youtube.com/watch?v=M4KYg...elated&search=
מתכון בטוח לחיזוק הזוגיות .