ערן, מה להגיד... אתה נהג טוב, ומי שנהג בדיפנדר נעול מאחור ולא הצליח לעלות את ורדית הוא קפצון :lol:
Printable View
ערן, מה להגיד... אתה נהג טוב, ומי שנהג בדיפנדר נעול מאחור ולא הצליח לעלות את ורדית הוא קפצון :lol:
בוקר טוב לקהל הנכבד.
ברכבים סטנדרטים!!!!!,,,יענו כפי שיצאו מהמפעל,,
אף אחד אינו מתקרב אפילו ל - CJ !!!!! (גם ובעיקר עם הצמיגים המקוריים -700/15 ).
נ.ב.,,, נימרוד, CJ סטנדרטי,,,,אצלי בחצר :D [/b]
יחיעם, הבעייה שלך היא שאתה לא יורד משבילים מסומנים... :lol:
והמסקנה שלך מוטעית - כמו המסקנה של ערן מהאנגלי הדפוק בורדית - אתה תותח, ואחיך הנוהג בדיפנדר קפצון!
נמרוד,,נמרוד,,נמרוד,, :oops: :oops:
1. כל מה שאני יודע,,,,,למדתי מהקפצון :D
2. נכון!! אני לא יורד משבילים מסומנים. :roll:
3. נכון !! אני הוא זה שמסמן את השבילים!! :wink:
והעיקר,,,,מוכן להעמיד את הקביעה למבחן.
טוב, טוב, אתם כמובן צודקים. אני פשוט מנסה לא לנכר את אחינו היהודים בעלי העגלות, למען קירוב לבבות וכולי. לא רוצה לטפח קרע בעם בתקופה קשה כל כך.
טוב אז לפי נמרוד, אני הקפצון..... (שעדין חושב שמשהו בדיפ' של שי לא מחובר לעצמו)
ערן, למה לא פרסמת את התמונות של דיסקברי עןלה את וורדית כאילו היא לא היתה שם ואתה עם הסיקב מעלה אבק לכל עבר????
אין לך ניסיון על אנגליות אז שתוק! לי יש לא מעט על סיקס/ סופה/ 110/ דיסקברי ואני לא מרשה לעצמי לכתוב את מה שאתה כותב.... :wink:
למי שכתב שבנתונים יבשים לדיפנדר יש עדיפות על הG אז זה ממש לא נכון, דיפנדר סטנדרטי ללא נעילות לעומת 3 נעילות סטנדרטי בG
יוני
עוד דבר, עזבו אותכם משטויות של מי סטנדרטי יותר עביר, יש דבר אחד ששום סופה או אנגלי לא יכולים לתת.... את הפאן של סיקס פתוח 8) 8)
יוני
תגידו הויכוחים המפגרים האלו לא אמורים להיות בג'פטריפ?
חנן/נמרוד אתם לא אמורים למחוק את "דיוני שלי הכי גדול/חזק/יפה/עביר/מלא סיליקון
אגב אם כבר אתם מקשקשים לפחות תכתבו נתונים אמיתיים.
ארז, השאלה לגיטימית והדיון לגיטימי.
הרי ברור שלא כל כלי הרכב שווים, אז איך באמת משווים בינהם? אני חוזר ושואל, איך אפשר למדוד באמת את "העבירות" של כלי רכב?
שיטתו של המסוקס לא נכונה - זה שערן נתן באמא ועלה בסיקס רגיל עם גלגלי כדורסל ואיזשהו חמור בדיפנדר נעול אחורה לא הצליח, לא אומרת שום דבר...
ובכן רבותי, מהי "עבירות"?
מהי עבירות זו שאלה אחרת.
מי יותר טוב?
מי יותר עביר?
זו שאלה ילדותית,שאלה שכמובן שהשואל אותה מיד יענה לעצמו ששלו הכי טוב(שהרי הוא ישראלי ושלו תמיד הכי טוב...)
מעבר לזה ...ערן...למה אתה מדבר על מהלכי מתלה ושם תמונה של הג'פ שלך עומד ישר?מה בדיוק רצית להראות לנו?
לא נורא....אל תתנו לי להפריע לכם בדיון המעניין הזה.....תמשיכו לכתוב נתונים לא נכונים....ועוד כל מיני שטויות
אוי,העירו לי בנימוס באי סי קיו שערן בסך הכל ניסה להדגים לנו את מהלך המתלה האדיר! שיש לו בסי גי בעל הקפיצים הסטנדרטים ...
זה כבר נהיה משעשע...אני מתעקש שתמשיכו :lol:
נקודת ההנחה הבסיסית מוטעית
רכב עביר הוא זה שהכי פחות כואב לדפוק אותו ולכן g וואגן עם כל הנעילות לא עביר (למעט עיתונאים ברי מזל)
אצלי בחבורה כולם נוסעים עם רכבים משופרים מ א ועד ת ועדיין מפחדים לנסוע אחרי סוזי (אף על פי שאני היחיד בלי מקיף וגם שכיר - לא עצמאי) וזה כולל דיפנדרים סופות פורנרים פג'רו וכו'
ואני עדיין חושב שלאנשים ללא נסיון רב במסלולים טכניים אין כמו דיפנדר שהוא הכלי הכי סלחן לטעויות נהג ולכן גם יהיה העביר ביותר
זה לא אומר שלא הייתי במקומות שנהג בינוני עם רגל מידה 45 וסופה סטנדרטית עבר וכולנו עם נעילות צמיגים קפיצים וכו' נאלצנו לבו מסביב בבושת פנים
אהה כן משהו שלמדתי מסבל נפאלי זקן זה שכדאי שלא יהיה הרבה משקל כשרוצים לעבור משהו ועוד יותר לא כדאי להיות רחבים מדי או ארוכים מדי מה שמוביל אותנו שומו שמיים לסמוראי שלי :lol: :P :wink:
התשובה "שלי הכי טוב" היא הילדותית. השאלה לא ילדותית. הרי ברור שלא כל המכוניות נולדו שוות, לא?ציטוט:
נכתב במקור על ידי ארז
המדד הוא בעיני פשוט - זמן - כמו בכל תחרות, מאז ומעולם.
הטענה שאם שני כלי רכב "עלו" את אותו מכשול אזי שניהם עבירים, היא מגוכחת. האם בגלל שקאיה עלתה במעלה זיק היא שקולה לסיקס או דיפנדר נעול קדימה-אחורה? בוודאי שלא. זה כמו לומר שבגלל שאני מסוגל עם הפורד פוקוס של אופרייט-ליס לסיים הקפה של הוקנהיים, הפוקוס שקולה לפרארי?
נהג טוב יבוא עם סיקס/סופה/דיפנדר, נעול קדימה אחורה, ויעלה את מעלה זיק, מלמטה למעלה, בתנועה אחת רצופה, פעם אחרי פעם. אותו הנהג המעולה, יצטרך מספר רב של נסיונות, עזרה בבנייה המעלה, ואולי גם סיוע של אמצעים נוספים כמו כננת או שפאלות, בשביל לעלות עם, לצורך העניין, קאיה.
אותו הנהג, באותו המכשול, עם שני רכבים שונים, יעלה מהר יותר (=פחות נסיונות, וללא בזבוז זמן על הכנות) עם רכב א' מאשר עם רכב ב' וזו ההגדרה של עבירות. ואת זה אפשר לבדוק, לחזור על הניסוי עוד פעם ועוד פעם, לעשות ממוצע של הזמנים. הפעמים שבהם רכב נשבר ולא עלה בכלל, ישפיעו כמובן על הזמן הממוצע ולכן גם זה מדד של עבירות. אנחנו עושים את הניסוי הזה בשטח כל הזמן, והגיע הזמן שנודה באמת - לרדת את מעלה זיק אפשר עם כל כדורגל, לעלות אפשר עם פחות או יותר כל רכב בעל הנעה 4X4- הכל עניין של זמן ואמצעים.
אותו הנהג!!! אין שום משמעות להשוואה בין נהג מנוסה ואולי אמיץ, ברכב נחות, לבין "קפצון" שנוהג במה-שלא-יהיה נעול קדימה אחורה, בזכות חשבון הבנק שלו.
מה ז'תומרת שהמנוע בסיקס ובסופה חזק בהרבה מהמנוע בדיפנדר???
אומנם המנוע בסופה ובסיקס מפיק יותר כוחות סוס בסל"ד גבוה אבל הוא מגיע למומנט מקסימלי שווה למומנט המקסימלי בדיפנדר רק בסל"ד כפול ...
מישהו יכול להסביר לי את הנתון הזה ולקשר אותו למונחים כמו חזק/חלש...???
ד"א ... אני היחיד שלא מצליח לראות את התמונות ???
בתודה מראש
יוסי
מ'זתומרת? ז'תומרת!ציטוט:
נכתב במקור על ידי TOOTY
נתונים רשמיים הם:
מנוע 258 של סיקס
115 כ"ס ב3200 סל"ד
210 ליברפיט ב1800 סל"ד
מנוע 2.5 טורבו דיזל דיפנדר
84 כ"ס ב4000 סל"ד
150 ליברפיט ב1800 סל"ד
מנוע TD5 דיפנדר חדש
120 כ"ס ב4200 סל"ד
220 ליברפיט ב1950 סל"ד
כלומר, מנוע ה258 דומה מאד בביצועיו לTD5 מודרני. הם חזקים באותו מובן. והדיזל בדיפנדרים ישנים יותר הוא אכן עגלה ביחס לסיקס.
מנוע הסופה הוא בליגה אחרת:
מנוע 4.0L של סופה
180 כ"ס ב4750 סל"ד
220 ליברפיט ב4000 סל"ד
הספק הרבה יותר גדול מכל החברה הקודמים בדיון זה. המומנט לכאורה בסל"ד כפול, אבל יש לסופה עקומת מומנט שטוחה ו90 אחוז מהמומנט זמין כבר באזור ה2000 סל"ד.
ד.א. היית יכול לחפש את הנתונים ולעשות את ההשוואה לפני השאלה.
נמרוד,
מאיפה המספרים האלו??
אפילו TDI200 מוציא 107 כ"ס ב-3800 סל"ד ול-300 יש כמדומני 112.
ומה זה בכלל "סטנדרטי"??
יניב
או !!!
על זה בדיוק דיברתי ...
על 220 ... שהם כ-31 קג"מ ב-1850 סל"ד לעומת אותו מומנט ב-4000 סל"ד בסופה
מה זה אומר לגבי חזק /חלש ????
במיוחד בתחום העניין שלנו ( שאינו מסתכם בטיפוס דיונות ...)
ולדעתי יש לך טעות בנתון של הספק מקסימלי בעגלות (2.5TDI)...
שוב תודה
יוסי
לקחתי את כל המספרים מהאינטרנט. אני לא ממש מבין במנועי לנדרובר, אז לקחתי נתונים של שני אלו - חלש וחזק. הTD5 הוא הכי חדש, לא?ציטוט:
נכתב במקור על ידי landY
טוטי -
מנוע הסופה הוא אכן בעל אופי שונה ממנוע הסיקס, הרבה יותר מהיר. אבל תקרא מה שאני אומר - שיא המומנט מגיע ב4000, אבל העקומה שטוחה ו90 אחוז ממנו קיים גם ב2000.
בכל מקרה, אתם מבינים שבשורה תחתונה מנוע הסיקס דומה בביצועיו למנוע דיזל מודרני של לנדרובר, והסופה בעלת הספק גדול בהרבה ועקומת מומנט רדודה מעט יותר. אילו פחות או יותר עובדות, מה המשמעויות שלהן לגבי עבירות - זו שאלה אחרת.
וד.א. מה אתם מחפשים לריב - גם אני, גם לרדו, כתבנו שכרכב סטנדרטי (=כמו שיצא מהמפעל) הדיפנדר הוא כנראה עביר יותר מסיקס או סופה.
נמרוד נמרוד, לא יפה....
שלחת אותי לחקור קצת בספרים
מנוע TDI300 2500CC
111.3 כ"ס ב4000סל"ד
195 ליברפיט ב1800 סל"ד
מנוע V8 בנזין 3900CC
183 כ"ס ב4750
230 ליברפיט ב3100 סל"ד
מנוע MPI בנזין 2000CC שלא יובא ארצה
137 כ"ס ב6000 סל"ד
137 ליברפיט ב2500סל"ד
מנוע V8 "ישן" של לנדרובר ללא הזרקה
144.5 כ"ס ב5000 סל"ד
192 ליברפיט ב2800סל"ד
ואים כבר להשוות אז אולי להשוות בנזין בבנזין ודיזל בדיזל?? או שאולי אתם מפחדים מפאדיחת הדיזל של הסופה עם מנוע VM??
יוני
מה לא יפה? מה אמרתי? אתם רציתם להשוות יש מלא נתונים (השוואה של מספרים על נייר שאני לא יודע איך עוזרת למישהו בשטח...). מנוע 258 של סיקס דומה בביצועיו למנוע טורבו-דיזל מודרני של לנדרובר. מנוע הסופה דומה מאד בביצועיו למנוע הV8 של הלנדרובר -לא מפתיע, הם כמעט באותו נפח והטכנולוגיה שלהם דומה.
תזכירו לי שוב על מה הדיון? לויכוח לנדרובר/ג'יפ אני לא מתכוון להגרר כל כך בקלות. אתם צריכים להשקיע הרבה יותר. מחשבה, יצירתיות, דמיון, הומור, קצת פלפל...