כל הכבוד לשמיל!!!!
מילים כדורבנות! בגלל כאילו אנשים סחטנים המדינה שלנו נראית כך
בושה וחרפה
רוצים כסף?? לכו לעבוד
Printable View
כל הכבוד לשמיל!!!!
מילים כדורבנות! בגלל כאילו אנשים סחטנים המדינה שלנו נראית כך
בושה וחרפה
רוצים כסף?? לכו לעבוד
מצחיק שהשרשור הזה שוב הוקפץ, כי אני תיכננתי לעשות את זה היום.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
לגליון החודשי של מגזין השטח האוסטרלי AUSTRALIAN 4WD ACTION (ספטמבר 2007), צורף DVD עם כל מיני פיצ'רים נחמדים. אחת מכתבות הווידאו שם, עוסקת באיך רוכשים פראדו משומש.
במהלך המבחן, אמר עורך המגזין את המשפט הבא:
Lower front ball joints, were prone to falling out, but a factory recall, allowed the fitting of these rubber sleeves to prevent the problem.
(שימו לב לתמנות, מצטער על האיכות, אבל צילמתי את מסך הטלוויזיה עם המצלמה).
החלק בו הבחור נוגע עם האצבע בתמונה השניה הוא אותו שרוול גומי.
http://img217.imageshack.us/img217/3862/p9290006qa4.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/5489/p9290007zo5.jpg
אני חושב שאולי שווה לבדוק בכיוון הזה.
אני לא מתוכח, רק רוצה להציע פרספקטיבה חלופית. אנא אמור לי מה דעתך.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ilan
אי משלם ביטוח כבר ~ 6 שנים. תמיד יקר. תמיד מיותר.
בתאונה הנ"ל הייתי יותר משבוע אחרי בבית. לא הלכתי לעבודה וסבלתי מכאבים (אמנם רק כיווצי שרירים ו"תפיסות" וכו') אבל בכל זאת.
מדוע אין זה הגיוני שאדם במצב כזה ייקבל פיצוי כלשהו (ואפילו הקטן שבקטנים)?
השאלה שלי היא, איפה לשים את הגבול?
אז לשבת בבית שבוע עם גב מציק וצוואר כואב זה בסדר, מה עם סדק\שבירה בעצמות? גם את זה זמן יכול לרפא - גם במקרה הזה אתה טוען שלא צריך לפנות לביטוח?
שורה תחתונה, אני לא חושב שמדובר בסחטנות. חברות הביטוח לא פראייריות - מה שהן צריכות הן משלמות. והכל עניין של גישה:
אחד יגיד: אל תתבע, יעלו לנו את הפוליסה
שני יגיד: תתבע, כולנו מכירים את הרווחים של חברות הביטוח. שישלמו קצת
מי יותר מוסרי או ערכי? אני אישית לא יודע
ציטוט:
נכתב במקור על ידי barak4*4
למישהו יש מושג איך מבררים על RECALL-ים שנעשו באוסטרליה?
דגמים? שנים וכו? אפשר איכשהוא אולי לפנות לטויוטה ?
ניסיתי באתר אך ללא הועיל,
לדוברי האנגלית שביננו - Lower front ball joints, הכוונה היא לתפוחי ההיגוי הקדמיים?
ואם כן, אז איך לעזאזל הייתה להם "נטיה" ליפול? ונניח שכן - שאלת השאלות - מדוע בארץ לא עשו RECALL גם ?
אשמח לתגובות
תודה,
מאיר
בתמונות שלך רואים זרועות קישור מנותקת
בינתיים אתה חושב אולי אפשר לקבל פיצוי
בהמשך מי שהוא מעלה תמונות על בול גוינט תחתון
אז אולי תחליט מה בדיוק נשבר ומה אתה עושה
לדעתי פה זה לא המקום לקבלת החלטות כאלה .
איציק
ומה תגובת היצרן טויוטה הגדול?????
דרך אגב החלקים הללו אמורים להחזיק סדר גודל של 10 שנים כיוון שהם חלקי בטיחות
בתמונות שלך רואים זרועות קישור מנותקת
בינתיים אתה חושב אולי אפשר לקבל פיצוי
בהמשך מי שהוא מעלה תמונות על בול גוינט תחתון
אז אולי תחליט מה בדיוק נשבר ומה אתה עושה
לדעתי פה זה לא המקום לקבלת החלטות כאלה .
איציק[/QUOTE]
אני לא מהנדס מכונות או מהנדס רכב במקצועי. אני גם לא מבין גדול בתחום. לכן, אם יש לי שאלות טכניות - נראה לי שזה בדיוק המקום להציגן.
ואגב, זו היא בדיוק השאלה שלי: האם יש קשר בן התמונות שלי לתמונות שברק העלה. או במילים אחרות: האם זרועות הקישור קשורות איכשהוא ל בול גוינט התחתון (אני חשבתי שזה אותו דבר, סליחה על הבורות. אל תכעס)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רמי111
מתחמקים.
באיזה שהוא שלב התעניינו האם ברשותי החלקים. מאז שנודע להם שלא - לא שמעתי מהם שוב...
מאיר, אצלך עם הבנתי נוכן נשבר תפוח של מוט היגוי/מוט מקשר, בתמונה בברק העלה מדובר על משהו אחר. אין קשר ישיר בין הדברים.
וכיוון שאני מכיר גם את הדרך בה נקבעים תעריפי הפוליסות, האמן לי, זה אחד לאחד. הם ירוויחו את האחוזים שלהם. אם חברות הביטוח ישלמו יותר כתגמולי ביטוח, אנחנו בשנה הבאה נשלם יותר, כל אחד ואחד מאיתנו.ציטוט:
נכתב במקור על ידי meir_h
תהיה בריא.
סליחה?????!!!!!ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
רק עכשיו שמתי לב לתגובתך. חוצפה. רק מפאת כבוד האתר ואפילו כבודך לא אגיב באותו אופן למרות שיש לי רצון עז להשתלח.
היות ואינך כנראה בקיא בדברים אתה זה שפולט קשקושים.
ביטוח החובה נועד לפצות נפגעים עקב פגיעה גופנית לאחר תאונת דרכים. לשם זה הוא קיים.
אם אדם נחבל בתאונה, יש ביטוח שאמור לפצות אותו. סעיפי הפיצוי אינם ערטילאיים ונתונים לחולשה של פקיד הביטוח או להטוטים של עו"ד נוכל. הסעיפים ופרופורציות הפיצוי קבועים ומעוגנים. קבל לפי מה שניזוקת. לא יותר ולא פחות.
תפקידו של עו"ד הוא פונקציה טכנית גרידא. חברת הביטוח לא פראיירית. היא מקבלת מידי העו"ד את המסמכים הרפואיים השונים המעידים על טיב הפגיעה ולפי זה משפה את הלקוח. היא לא תשלם יותר ממה שמגיע לו. מקום המיקוח של עו"ד לא רלוונטי. הוא רק מציג לחברה את החומר ובעדו מעביר ללקוח את הפיצוי שנקבע בחוק. זו פעולה טכנית ויבשה. עו"ד מגיש בכל פגישה עם הביטוח כמויות מרוכזות של תיקי תביעה וההתיחסות אליהם היא נקודתית וממוקדת בעובדות. יש שם מעט מאד מסחרה, כי אין יותר מדי על מה להתווכח.
אם אתה מוותר על זכותך האלמנטרית לקבל פיצויים לאחר שנחבלת, שיבושם לך. אם החוק מאפשר לך זאת ללא כל צורך בהמצאות והתחכמויות, פשוט כי בשביל זה הוא קיים, אז על מה אתה מדבר בכלל?
גם שכירים ועצמאיים זכאים להחזרי מס והטבות (שאגב לא פעם המדינה לא טורחת לעדכנך בדבר זכויות אלה). לא רוצה לקחת? לבריאות. זה עושה אותך גיבור או צדיק גדול?
אם יש כאלו (ויש) שמשקרים, ממציאים, מתחמנים, זה סיפור אחר. כמובן שאני ואף בר דעת, גם לא העו"ד שמייצג אותך, ימליץ לך להמציא.
רק תביא את המסמכים הרפואיים ותקבל את מה שהחוק קובע שמגיע לך כפיצוי. מה הבעיה שלך עם זה?
לפני חצי שנה עפתי מהאופנוע ופרקתי את עצם השכם בכתף. העצם לא חוזרת ולא תחזור למקום, גורמת לי עד עכשיו כאבים ובאופן כללי די מעיק. החוק קבע כי עבור כספי הביטוח היקרים שאני משלם (כבר למעלה מעשור, אגב) אקבל פיצוי על סמך הצגת המסמכים המתארים המקרה. מה הבעיה שלך עם זה?
שמאיר יפנה לעו"ד ויציג את המסמכים שמעידים על הפגיעות. אם לא היה כלום, לא נחבל, אין כאבים (עם כזאת סלטה של האוטו, אין סיכוי) לבריאות ושלום על ישראל, לא צריך עו"ד ושום דבר. הלוואי.
אם כבר נחבלת - אתה משלם ביטוח, זכותך לקבל פיצויי.
ועכשיו תשכיל עוד קצת לפני שאתה מגיב בבוטות ובצורה מעליבה ולא מכובדת.
http://www.fullgaz.co.il/archive/sep...paltad-law.php
שוקי.
יהושע חביבציטוט:
נכתב במקור על ידי יוש
יפה שאתה מחלק תארים, רק כנראה שלא במקום הנכון, וחבל שאתה קם ומשתלח ללא קריאה מעמיקה והבנה יסודית.
אני לא צריך עורך דין, אני עורך דין. בין שאר הדברים, גם זה, וגם מבין מעט בתחום.
עכשיו, מה רצית להגיד על השכלה?
אתה שולח אותי להשכיל מכתבה באתר אינרנט שאינני יודע מי ומה כתב אותה, אבל אני יודע, לאחר שקראתי, באיזו מידה של העמקה ויסודיות.
אם היית מכיר קצת את הפורום הזה ואת באיו, בחצי שנה שאתה כאן, אגב, בטוחני שהיית מתבטא אחרת.
לא נורא, סלחתי. אפשר עד מוצאי שמחת תורה.
הבנו. ההודעה הבאה שלא בנושא הלנד קרוזר תימחק.