יונתן,
מיסבי הקינגפין נמצאים יותר פנימה מאשר מייסבי הגלגל ולכן אם יש בעיה בהם, הכל ירעד( הנאבה + הגלגל). אם יש בעיה רק במייסבי הגלגל, רק הגלגל ירעד והנאבה לא.
איתי.
Printable View
יונתן,
מיסבי הקינגפין נמצאים יותר פנימה מאשר מייסבי הגלגל ולכן אם יש בעיה בהם, הכל ירעד( הנאבה + הגלגל). אם יש בעיה רק במייסבי הגלגל, רק הגלגל ירעד והנאבה לא.
איתי.
ידוע.
שאלתי את השאלה הזאת כי החופש שקיים לי ב- 6,12 לא קיים ב- 3,9. למרות זאת אני לא מבחין בתזוזה של כל הנאבא אלא רק בגלגל... כל החיבור בין הזכר והנקבה של המפרק (מה שהקינג פינים מחברים) עושה רושם של חזק ויציב.
מקפיץ: גיליתי חופש בשעות 6 ו12 ואין טיפת חופשב 3ו9
לעומת זאת בניענוע של הגלגל רק הגלגל זז ללא הנאבה.
מה זה אומר קינג פינים או מייסב?
אני לא בטוח מכיוון שזה סותר אחד את השני.
(המייסב הוחלף לפני שנה במוסך :x )
הי ישי.
בזמנו, אצלי החופש היה מיסב. קשה מאד להרגיש את החופש ב- 3/9 כי יש חופש מובנה במערכת ההיגוי שקשה להתעלם ממנו בבדיקה.
לגבי העובדה שהחליפו מיסב במוסך לפני שנה- זה לא אומר כלום. חופש יכול להיות גם עם מיסב תקין. בכל זאת, הרבה מוסכים לא מקפידים על הידוק המיסב ע"פ ההנחיות וזה בהחלט יכול לזרז הופעת חופשים. זאת הסיבה שהתעקשתי בזמנו לעשות את ההחלפה של המיסב לבד (או יותר נכון בעזרתו של tomer.s- תודה ;) ).
אגב, זכור לך כמב שילמת בזמנו על החלפת מיסב במוסך?
כן זכור: ההחלפה כולל עבודה עלתה 650 ש"ח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ישי.פ
בוודאות מדובר בחופש במיסב.
שלום ידידי.
כדי לבדוק חופש במיסבים או לחילופין קינג פין אתה זקוק למישהו שיישב בכסא הנהג וילחץ על הבלם.
ראשית תרים את הגלגלים באויר. סובב את הגלגל ביד כמה סיבובים,לאחר מכן בדוק חופש צירי{שעה6 ו 12}. במידה וגילית חופש עליך לדעת מהיכן הוא{מיסב או קינג פין} לשם כך אתה זקוק לאדם נוסף שילחץ על הבלם.עליך לבדוק את החופש שוב כאשר דוושת הבלם לחוצה. במידה והחופש נעלם הרי שהחופש הוא מהמיסב,אים עדיין יש חופש בבדיקה עם בלם לחוץ החופש מהקינג פין.
דרך אגב קינג פין הוא יתד ראשי בעברית.
וכן!!!! ניתן לבטל חופש ע"י הוספת שימסים!
בהצלחה.