לי יש סמוראי אז ה-4 טון די מספיק. אבל ראיתי אצלו כאלה של 6 טון והם נראו לי מאד גבוהים.
Printable View
לי יש סמוראי אז ה-4 טון די מספיק. אבל ראיתי אצלו כאלה של 6 טון והם נראו לי מאד גבוהים.
לי יש את של ה6 טון של ל.כ. ושבוע שעבר הורדתי את המיכל דלק לשם שיפוץ ועבדתי איתם ואפילו לא השתמשתי בגובה המקסימלי שלהם, לפי דעתי הגובה שלהם מספיק.
שתיים עולים 150
אני שקלתי בזמנו לרכוש את הסטנדים של ל.כ. ונמנעתי, כי הבחנתי שהשחרור שלהם מתבצע באמצעות ידית, העלולה להשתחרר אם תקבל מכה ממש קטנה, בזמן שהרכב על הסטנד.
זאת בניגוד לסטנדים של מוסכים שיש להם פין שאין סיכוי שישתחרר כאשר הסטנד עמוס.
הם לא משתחרים בכזאת קלות גם אחרי שהורדתי את הרכב והוצאתי אותם מתחתיו רק מכת פטיש שיחררה את הידית זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה.
אהמ....אהמ....ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
יומיים שלושה? :roll:
בכל מקרה, מחכים ומצפים.
איתי
אוקי, הנה זה מגיע, תתכונן, זה ארוך:ציטוט:
נכתב במקור על ידי itayhi
לך לכספומט, תוציא 50 שקל, סע לל.כ. בצריפין, תן להם את הכסף, וקח בתמורה את "הסטנד הביתי האולטימטיבי".
בעצם הם לוקחים כרטיסי אשראי אז אתה יכול לוותר על שלב א' :lol:
* לקשי הבנה - רק אידיוט אמיתי מסוגל לחשוב על לבנות לבד סטנד אחרי שהוא יודע שאפשר לקנות אותם מוכנים במחירים כאלו.
נמרוד אתה הולך נגד רוח האתר של לבנות ולעשות לבד :( ,סתם האמת שאתה צודק ובשביל המחירים האלה באמת לא שווה להשקיע מחשבה.
נ.ב. חבר'ה למנהלי האתר יש גם חוש הומור :wink:
מוריס
מכיון שאף אחד לא הרים את הכפפה, אז בתור ערביסט ידוע ששירת 4 שנים ביחידת 8200, הריני להסביר את המונח ולתרגמו מערבית -ציטוט:
נכתב במקור על ידי אייל
שרמוטה = זונה, יצאנית, פרוצה.
אח' = אח.
אח'ו = אח בסמיכות. אח של, אחיה של וכו'.
אלשרמוטה, או נכון יותר א'שרמוטה(לא מבטאים את ה "ל") = הזונה.
אח'ו אשרמוטה = אחיה של הזונה, אח של זונה.
ובקיצור עממי, "אח'ושרמוטה" = אח של זונה.
בהשאלה = ביטוי של משהו משהו, כלומר בוקים לא סתם מעפנים(רקובים, בערבית),
אלא ממש רציניים חזקים כאלה, שאפשר לסמוך על האמאמא שלהם.
אתה הבנת את זה, ברוך :D ? :lol: ? :wink:
ועכשיו ברצינות - שווה לקנות בזול את הבוקים של ל.כ.
יתרונם לא רק בפשטות ובמחיר אלא גם באפשרות לשנות את הגובה
בטווח גבהים לא קטן בכלל.
חג שמח, יא אח'ושרמוטה..... :P
ברוך התחלקת על בננה ? :lol:
הסטנדים של ל.כ לא רעים אבל הייתי מעדיף משהו עם פין אבטחה
הבוקים של ל.כ. (4 טון) החזיקו את הטאטא באויר והיא לא ממש קלה.
בשביל לשחרר אותם מרימים את הידית ואז החלק שמחזיק את האוטו חייב לעלות בשביל לשחרר את הנעילה.
הוא לא יכול להשתחרר כשיש עליו משקל. :!:
תומר - (אחרי השיחה של אתמול - תחליף איקון... :lol: )
עם כל הכבוד לבוקים שלך, ושכבתי תחתם, הם עדיין פחות בטיחותיים מבוקים בעלי נעילת פין, בגלל ולמרות גאומטרית השיניים המהווה את הנעילה. תתכן שחיקת שיניים או קריסתן, להבדיל ממומנט גזירה, הדורש כוח גדול יותר על הפין.
הם טובים, במקרה שאתה בטוח לחלוטין שלא ייתכן מצב של תזוזות בזמן העבודה...