חוזר: התרשמות מטיול עם נעילה..
או קיי. קראתי והפנמתי את השרשור וגם את הקישורים.
אם כך, איך אני יכול לזהות איזו נעילה יש לי ברכב בלי לפתוח את העסק. יחד עם הרכב (שהיה כבר נעול), הביא לי המוכר הקודם גם את מה שיצא מהדיפ' כשהותקנה הנעילה. יש שם שני גג"שים קטנים. האם זה אומר שיש לי את ה- 1530 ומה שיצא משם הם הקפלרים המקוריים שהוחלפו באלו שהגיעו עם הנעילה?
הנעילה יחסית שקטה מלבד ה"בומים" האימתניים שיש לי מדי פעם. התקתוקים נשמעים חלק ולעיתים בקושי נשמעים.
הנעילה היא של לוקרייט.
יונתן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי יונתןמצפה
יש שם שני גג"שים קטנים. האם זה אומר שיש לי את ה- 1530 ומה שיצא משם הם הקפלרים המקוריים שהוחלפו באלו שהגיעו עם הנעילה?
יונתן
בלי שום קשר לסוג הנעילה,צריכים להיות לך מינימום 4 ג"גשים קטנים (סטליטים).
במידה והנעילה היא עם קפלרים (1530) צריכים להיות גם 2 הסייד גירס המקוריים (גדולים יותר).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי 3Beni aroh
האת היום היה לי משהו קצת מוזר..
נסעתי לאיזור צאלים..
בדרך נכנסנו לאיזה שטח טכני קטן.. היה שם עליה הרוב נלחמו וחלק בסוף לא הצילחו לעבור דרך ההצלבות ועברו מהצד..
אני באתי עם הנעילה בלי תנופה בכלל בכלל ממש מהמקום ואפילו התחלתי את העלייה בפניה.. בקושי לחצתי גז ועברתי את זה חלק..
אבל מה.. כשהגענו לקטעים של דיונה.. האוטו לא סחב לי.. אני עולה עולה מגיע לנקודה מסויימת והנעילה מתחילה לדפוק והאוטו בקושי זז.. ולא עליות קשות.. עליות שלפני שהנעילה הייתי עולה בלי להרגיש..
יש למישהו מושג מה הבעיה כאן?<
בעניין הכביש כבר התרגלתי לרעש והאמת שאני מצליח כמעט למנוע אותו.. חוץ מהתחלות נסיעה
הנעילה לא אמורה לדפוק בשטח בטח לא תוך כדי עבודה קשה
אם היא דופקת זה אומר שהיא לא ננעלת באופן מלא
אם תעמוד מחוץ לרכב כשמישהו אחר נוהג בזמן מאמץ אתה תראה שאחד הגלגלים לא מונע באופן רציף וזו תקלה
הנעילה הזו אמורה להשתחרר רק כאשר אין עומס (ז"א כאשר מרפים מהגז)ובסיבוב
בכל מצב אחר היא נעולה כברירת מחדל
אם הנעילה הנ"ל נרכשה כיד שנייה אז יכול להיות שהקפיצי מירכוז חלשים
יכול להיות גם שיש בעייה בקייס
צריך לגשת למי שמבין (למשל מורי / דוד )ולתת להם לבדוק את הכיוון של הנעילה שהמרווח בכל צד שווה - הכיוון מתבצע על ידי הוספת דיסקיות מרווח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
הנעילה לא אמורה לדפוק בשטח בטח לא תוך כדי עבודה קשה
אם היא דופקת זה אומר שהיא לא ננעלת באופן מלא
אם תעמוד מחוץ לרכב כשמישהו אחר נוהג בזמן מאמץ אתה תראה שאחד הגלגלים לא מונע באופן רציף וזו תקלה
הנעילה הזו אמורה להשתחרר רק כאשר אין עומס (ז"א כאשר מרפים מהגז)ובסיבוב
בכל מצב אחר היא נעולה כברירת מחדל
אם הנעילה הנ"ל נרכשה כיד שנייה אז יכול להיות שהקפיצי מירכוז חלשים
יכול להיות גם שיש בעייה בקייס
צריך לגשת למי שמבין (למשל מורי / דוד )ולתת להם לבדוק את הכיוון של הנעילה שהמרווח בכל צד שווה - הכיוון מתבצע על ידי הוספת דיסקיות מרווח
זה באמת מה שקורה.. גם כשאני בתוך הרכב ואני מסתכל אחורה לכיוון הגלגל שבצד שלי אני רואה כאילו הוא קופץ כזה.. יש לו "טיקים"
מתברר שהנעילה לא תקינה..
מחפש נעילה חדשה 1510 (חדשה בלבד)
למה אתה חוסך במילים ? פרט נמק והסבר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
למה אתה חוסך במילים ? פרט נמק והסבר
לפרט ולהסביר מה?
הנעילה מרעישה יותר מידי.. כמו שרשמתי לפני. היא גם לא מגיבה בדיונה וכנראה משתחררת או משהו..
זה לא מחייב שהיא לא תקינה , אולי זו רק ההתקנה ?
אולי רק חופשים לסידור?
הנעילה משומשת היא לא חדשה..
היא הותקנה ע"י מישהו מקצועי.. אתה יודע מי
והוא גם זה שקבע סופית שהיא לא תקינה..
אני לא חושב שכדאי לשבור את הראש לפרק ולהרכיב שוב..
האמת שגם ככה ירד לי לגמרי מהנעילה הזאת ספציפית 1530 אחרי ששמעתי רק תגובות טובות על ה1510
אני מעדיף לחכות קצת.. להשקיע עוד קצת.. ולנסוע עם משהו איכותי וטוב..
מתעלק על השרשור הנוכחי.
ביום ה' הקרוב, בלי עין הרע, יותקן 1510 בג'ימני (04 אוטומטי).
היו לא מעט התלבטויות האם לבצע את השינוי, אך הרצון בעיקר להרגיש בטוח בשטח (לאו דווקא מתוך רצון לכבוש מעלות אתגריים) הכריעו את הכף. הג'ימני הראה יכולות ניוד מרשימות מאד גם בלי הנעילה, אך בהחלט במקומות מסוימים לא (ע"ע הצלבות).
נכון שלא תמיד מגיעים להצלבות דרמתיות נוסח משלט 21 בטיול ממוצע (my cup of tea), אבל היכולת לנוע בהשקט ובביטחה, גם ללא חלקי פרפורים עדיפה בעיני.
בקיצור, נתקין, נתרשם, נדווח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי יוש
מתעלק על השרשור הנוכחי.
היו לא מעט התלבטויות האם לבצע את השינוי, אך הרצון בעיקר להרגיש בטוח בשטח (לאו דווקא מתוך רצון לכבוש מעלות אתגריים) הכריעו את הכף. הג'ימני הראה יכולות ניוד מרשימות מאד גם בלי הנעילה, אך בהחלט במקומות מסוימים לא (ע"ע הצלבות).
נכון שלא תמיד מגיעים להצלבות דרמתיות נוסח משלט 21 בטיול ממוצע (my cup of tea), אבל היכולת לנוע בהשקט ובביטחה, גם ללא חלקי פרפורים עדיפה בעיני.
עזוב אותך שטויות אחי.. לא כדאי לך..
בוא אני יקנה ממך את הנעילה חחח תרוויח קצת כסף..
בני, יש סיבה מיוחדת שאתה לא קונה את הנעילה בEBAY?
ראיתי שם שתיים (1510) והמחיר נראה נורמלי גם אחרי עצירה במכס.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי יוש
מתעלק על השרשור הנוכחי.
בעלי הג'מני מחכים לרשמים...
(רעש התקתותקים והדפיקות בתוך העיר של הסמוראי הנעול שהיה לנו לא מעודד אותנו להתקין נעילה בג'מני - אולי קצת רשמים אחרים (סיבוב?) יגרמו לנו לחשוב אחרת..)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי adam12345
בני, יש סיבה מיוחדת שאתה לא קונה את הנעילה בEBAY?
ראיתי שם שתיים (1510) והמחיר נראה נורמלי גם אחרי עצירה במכס.
הסיבה לא מיוחדת.. די פשוטה האמת..
אני לא ממש מתעסק ומבין במחשבים והאנגלית שלי על הפנים..
אז לא ממש יוצא לי לשוטט שם..
אם תוכל לתת לי קישור לשם אני יעביר את זה לעיניים המתאימות שיזמינו לי..
תודה על העצה
אבל זה יותר יקר מכל אתר רשמי ומוכר שיש כמו למשל RRO ודומיו...
מילא לחפש בEBAY , אבל לפחות לחפש נכון... :mrgreen:
מסכים ומקבל... אני לא מתיימר להכיר את האתרים האלה ובחיים לא קניתי דרכם. פשוט ראיתי מספר הודעות של בני שהוא מחפש את הנעילה הזאת וחשבתי שאולי כדי שהוא יחפש גם מעבר לים, באתר כזה או אחר (העיקר שיהיה אמין ובטוח)...
מה הכתובת של RRO? (חיפוש בגוגל הראה לי דברים לא רלונטים)
CENTRAL4WD.COM הכי זול בד"כ
לי עלתה 167 דולר הנעילה הראשונה :lol:
אם ככה אז בעצם השאלה היא מה מחיר המשלוח, כי בEBAY הנעילה זולה יותר ב7 דולר אבל מחיר משלוח יקר. (הכי טוב לשלוח בתוך ארה"ב ואז לארץ או לנצל חבר שחוזר מארה"ב)
(אני מתייחס לאתר www.calmini.com)