כמו שאמיר למעלה ציין- גם אצלי מושב הנהג הוחלף לריקארו + תיקון של מס ס"מ במיקום שלו.
אין תלונות חוץ מהרעש. נוחות זה עניין של טעם אישי :-)
Printable View
לאיזה כיוון תיקנת את המושב? אם אתה מזיז שמאלה כדי להיות מול הדוושות וההגה אתה יושב בתוך הדלת...
שמאלה.
בנוסף ההגה התכווץ.
רק לידע הכללי. גם בסיקסים וסופות עם כיסאות מקוריים הכיסא נמצא ימינה וההגה בצד שמאל. אנשים לא שמים לב לזה כי הם רגילים. אבל אני הרכבתי כיסא ומיקמתי אותו טבעית בדיוק מול ההגה, ומאז כל פעם שאני מתיישב בסופה או סיקס עם מושבים מקוריים אני לא מבין לאן ברח לי ההגה.
נהגתי בדיפנדר, ואני לא מבין מה התלונות. הכל ממוקם בצורה סבירה לחלוטין (חוץ מהסוויץ').
אפילו פיתחתי תיאוריה, למה הכיסא ממוקם ימינה יותר. שדה הראיה שמאלה בסיבוב חד נפגע פחות ממסגרת החלון.
לא מבין את הקשקוש הזה-שלוש שנים ב100 עם כסא רגיל,ולמרות בעיות גב הכוללות פריצות דיסק ב4 חוליות,זה הרכב הכי נח ושאני הכי אוהב לנהוג בו,אף פעם לא שמתי לב לבעיית מרכוז מול ההגה,אולי לנהגים בגטבה מטר וחצי שלא מגיעים לדוושות יש בעייה,ומה פתאום מאיר רוטברג פתאום דואג לבעלי הדיפנדרים-יש ביטוח חדש?
דרור הראל
ביטוח לפיצוי על פגיעה במרפק והתפתחות עור קשה במרפק שמאל כתוצאה של חיכוך מתמיד בדלת או לחילופין כנגד אבדן ימי עבודה בגלל הצטננות כתוצ' של נהיגה עם חלון פתוח בחורף כי המרפק היה בחוץ..
אהה,
ביטוח מורחב הכולל פיזיותרפיה ותרגול רגל ימין בחדר כושר להשוואת גודל ירך ימין לגודל ירך שמאל שלוחצת על הקלאצ' אבן של הטרקטור.. :cool:
וכמובן כמו בביטוח צריך לקרוא את האותיות הקטנות: כל הנ"ל לא רלוונטי למי שעושה פחות מ20K ק"מ בשנה או מי שהסב לאוטומטי :mrgreen:
אתם צוחקים על הקלאט'ץ - אבל לגביו הייתה בעייה מהותית מאוד ...
לפני בערך 4 שנים הייתה תקופה ארוכה שאישתי נהגה על הדיפנדר ,
בתקופה ההיא עוד לא החלפתי קלאט'ץ , והוא היה מהסוג הקשה (לא אבן , יותר משהו כמו סלע גרניט)
היא קיבלה בעיות בברך שמאל מהלחיצות על הקלאט'ץ , וניתפסו לה השרירים מידי פעם ברגל שמאל !
אני לא מדבר על זה שהמיגון דיפרנציאל אחורי נפל מתישהו בכביש חיפה תל אביב וניגרר על הכביש כשהיא נסעה לבד והיא הייתה צריכה לשכב מתחת לדיפנדר והצליחה לפרק אותו ...עם מפתח צינורות (איכשהו היא לא מצאה שום דבר אחר ב4 ארגזי כלים שהיו לי)
אחרי הטראומה - היא אמרה שהיא רוצה דיסקברי לעצמה :)
אמיר.