-
1 קבצים מצורפים
חוזר: סופו של הקלאצ'?
ובהמשך ישיר למה שעידן העלה כנקודה של "דרך אגב"
ההשתנקויות המשיכו. היום בדרך חזרה מהלימודים באמצע פקק - המצב הכי לא נסבל לסוע ככה עצרתי בשוליים והסתכלתי טוב טוב על הקרבורטור כשהגז נלחץ. שמתי לב שהחלק שסימנתי בתמונה המצורפת לא נלחץ שנותנים גז. בהפעלה ידנית של המנוף מושפרץ שפריץ בריא מאוד של דלק לתוך הלוע. האם זה החלק שמאכיל אותי חרא כבר יותר משבוע?
כרגע לרכב מאוד מאוד קשה להעלות טורים - גם בסרק וגם תוך כדי נסיעה. הרכב משתנק עד כדי דימום לפעמים ולאט לאט מתחיל להאיץ.
האם לחלק המסומן קוראים "משאבת תאוצה"?
צביקה - מאוד אודה לך אם תגיב.
תודה רבה
איתי.
* ועוד משהו שחשבתי עליו בהקשר של מה שעידן אמר - אם מחברים את מכסה הקרבורטור ומהדקים חזק, המכסה לוחף על המוט שנכנס לתוך הגומייה (צד שמאל בתמונה). המצב היה אצלי כך כמעט חודשיים.
-
איתי,
אני לא זוכר את השם של החלק (ייתכן שזה באמת משאבת התאוצה), אבל אם הוא לא נלחץ כשאתה נותן גז- יש לך בעיה כאן בוודאות.
אם זה מה שמשפיע על התנהגות הרכב? כנראה שכן.
אני במקומך לא הייתי מחכה ונוסע לצביקה בהקדם האפשרי.
"כשפסלת את כל האפשרויות הקיימות, אם נותרת עם אפשרות אחת לא הגיונית- כנראה שהיא הנכונה!!!"
ובמקרה שלך- האפשרות לבעיה בקרבורטור היא גם הגיונית, גם האחרונה וכנראה שגם הנכונה...
אגב, אני טיפלתי בקרב' שלי אצל צביקה לפני שבוע.
בקרוב, אחרי שאבדוק לעומק את השפעת הטיפול- אפתח שרשור בנושא (צביקה- אני מבטיח...).
בכל אופן-אחרי שתיית דלק כמו אלכוהוליסט מסריח והדרדרות קשה בסחיבה אט אט, לאחר טיפול- הרכב חזר להיות נמר! בעצם מה נמר? צ'יטה!!! (ותשאלו את צביקה איך הצ'יטה נוסעת עכשיו... תענוג!)
-
טוב,
לאחר שיחה עם צביקה וירידה לעומק הבעיה כנראה הבעיה היא במשאבת התאוצה שלא נלחצת כמו שצריך.
יום ראשון אני אהיה אצלו ואני מאוד מקווה שג'יפו יחזור למצבו הקודם.
אני אמשיך ואעדכן,
תודה לכל מי שהגיב,
תם ולא נשלם ועד לפעם הבאה.... :shock: :shock: :rolleyes:
איתי
-
היי,
בשביל לסגור את הסיפור להפעם :
יום ראשון הייתי אצל צביקה, כשהגעתי אליו האוטו היה חם ולא עשה שום בעיה. נתתי לו שעתיים שיתקרר ואז צביקה הצליח לשמוע חלק מההשתנקויות. עשינו 3 דברים:
1.צביקה שינה את כיוון ההצתה, הכניס לחץ אויר לתוך לועות הקרבורטור כדי לנקות לכלוכים והידק מעט את ברגי משאבת הדלק שהיו משוחררים קצת.
בדרך חזרה לא היו בעיות ומאז (בלי לפתוח עין :-P :-P :-P ) האוטו נוסע כמו נמר. בבוקר מניע בנגיעה ומתחיל לסוע ללא כל השתנקויות.
מי ייתן וזה ימשיך :-| :-|
המון תודה לצביקה על הסבלנות והנכונות לעזור וכמובן לכל מי שהגיב,
איתי