חוזר: תמונות גבירותי תמונות (של הסמוראי המשופר שלי - כותרת עדיין צריכה להיות לפי הכללים)
חוזר: תמונות גבירותי תמונות (של הסמוראי המשופר שלי - כותרת עדיין צריכה להיות לפי הכללים)
וכשיצא מאמנון נסיון אחרון חביב:
חוזר: תמונות גבירותי תמונות (של הסמוראי המשופר שלי - כותרת עדיין צריכה להיות לפי הכלל
אמיר חסר שם החלק הזה- הוא נקרא חובק
חוזר: תמונות גבירותי תמונות (של הסמוראי המשופר שלי - כותרת עדיין צריכה להיות לפי הכלל
אמיר- לגבי העלים- אתה פשוט צודק! ממש התעמקת...
נראה כאילו הבנד שמאגד את כל העלים לא ממש מבצע את תפקידו...
מר שף- כדאי שתטפל בבעיה הזו. לפני שתגלה דברים לא נעימים ביציאה מפתיחת מהלך מתלה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי bobsfog
אמיר חסר שם החלק הזה- הוא נקרא חובק
בובספוג- החלק לא חסר. הוא שם. אולי הוא לא שלם או קרוע. אבל ברור שישנה בעיה.
אכן, במבט עוד יותר מעמיק , החלק שם אבל גמיש יותר מידי, אולי נשבר , אולי נחלש מאד... בכל מקרה , אני בספק אם זה טוב.
העיקר שהוא יודע לבשל...אני חושב :roll:
נו ערן תמונות שהוא יצא...
כי תמונות שהוא נכנס חוץ מפחחות צבע שהייתי מת הוא נראה כמו רכב של
חברת קדישה לוויות ובר מיצוות:mrgreen:
שבוע הבא הוא הולך להפןך לטנדר חד קבינה היילקס סטייל אשמח אם ניפגש לחוות דעת
נוספת מבעל נסיון
אור
אני רואה שמורי מפיל אחריו אחרים עם כל הטנדרWANNABE הזה...
האמת שבמקרה שלך עם כמות הק"ג שתוריד מהרכב-לוויות הזה , זה באמת יועיל.
עכשיו לך תטפל בעלים שלך ויפה שעה אחת קודם.
בוקר טוב,
יום חדש ניסיון חדש להכניס תמונות של הסמוראי כשיצא מאמנון.
אם לא אצליח כנראה שהוא עוד לא יצא.
אור, יותר מאשמח להיפגש איתך ועם הסמוראי.
ואם= ואת.
אור, אשלח לך את התמונות ותכניס אותם אתה.
יום נעים.
2 קבצים מצורפים
1 קבצים מצורפים
בוקר טוב,
זו התמונה שהיתה אמורה להיות אחת מהשתיים למעלה.
יום נעים.
תגובה להודעה: תמונות גבירותי תמונות (של הסמוראי המשופר שלי - כותרת עדיין צריכה להיות
תגובה להודעה: תמונות גבירותי תמונות (של הסמוראי המשופר שלי - כותרת עדיין צריכה להיות
עדיין חתיך ,רק שאלה קטנה איפה הכנפונים?
אני דווקא כן רואה שם u שאמור להחזיק את העלים אבל העלה האחרון שנתפס על המאיה מנותק מהריתוך כניראה ובגלל זה ברח
6 קבצים מצורפים
לא יודע איך הגעתי לשרשור. אני יודע שהוא ישן מאד אבל היתי חייב.
הנה עוד כמה תמונות מהיפיוף(הכוונה לירוק) שהוא עוד היה בשיא שלו.
הכנפונים נשברו, ומאז נבנו כנפונים חדשים