ציטוט:
נכתב במקור על ידי magori
Printable View
ציטוט:
נכתב במקור על ידי magori
אנו משפחה עם שלושה ילדים קטנים מחפשים משפחות במצב דומה לטיולי גיפים
נשמח להצטרף לקבוצה לטיולי משפחות בשטח
ניתן להעביר מייל עם פרטים
[email protected]
זהר
שלחתי לך הודעה במייל
יוסי
הי אנחנו משפחה צעירה עם שני ילדים בת בת 8 ובן בן 4. גרים בכפר סבא. אני חולה ג'יפים אבל אין לי פרטנרים. מחפש שותפים לטיולי משפחות בעבירות קלה ובאווירה כייפית.ציטוט:
נכתב במקור על ידי magori
צרו קשר
תומר
שלום לכולם,משפחתינו 36 34 6.5 6.5 3.5 מהקריות גם באותו מצב בערך רוצים לטייל בכיף רגוע ולהנות מכול רגע,בשבת מה שפחות בכביש, מה שיותר שבילים בוץ וכול מיני
נשמח לצרף או להיתצתרף
זוג עם שניים (4+7)- נשמח להצטרף לאחרים לטיולים. אנו מת"א, די מקצוענים בשטח ומצויידים גם בכננת וציוד חילוץ.
מייל [email protected]
אני מרחובות המצב שלי דומה רק שהילד הגדול שלי 4.5 אוהב אקסטרים מצורפות תמונות מהיום של טיול קצרצר בבוץ
לכל המשפחות הרוצות להצטרף
נא ליצור קשר עם אישתי - עדי היא עושה את כל התיאומים
טלפון 0542085624
הטילים שלנו לא בעבירות קשה ולא אקסטרים, יותר באיזי ובכיף שיהיה הרבה זמן לקטנטנים
רון
נשמח להצטרף .
משפחה 3 ילדים בגילאים 6 / 8 / 10 .
להתקשרות :
מוטי כהן 0508485031
הי,
האם קיימת כבר הקבוצה? ישנם טיולים?
נשמח להצטרף .
משפחה עם 2 ילדים בגילאים 5 ו- 2.5 .
אדי
[QUOTE=magori;175933]אנו משפחה צעירה עם ילדים קטנים האוהבים טיולים וטיולי שטחאנו זוג 30+ עם שני ילדים בני 4 ו6 מעוניינים להצטרף נשמח לפרטים נוספים בטלפון 0523980885 אורן
לחברים שלנו אין רכבי שטח ורוב הזמן אנו מוצאים את עצמינו בטיולי שטח עם הילדים לבד - די מגביל בסוגי המסלולים ומיקום כפי שאתם יודעים
אנו נשמח להכיר עוד חברה צעירים עם ילדים המעונינים לעשות טיולי שטח לא קשים במיוחד אבל כיפים לכל המשפחה
אז אם יש עוד כאלו באתר תתחילו לשרשר
בכיף
נשמח להצטרף אנחנו בני 40= עם שלושה ילדים 2 6 ו8 מהשרון
חיים 0508801740
שלום רב
אשמח להכיר ולצאת לטיולים משותפים
שלום,
אנחנו מחפשים קבוצה לטיולי ג'יפים עם הילדים.
האם הקבוצה פה עדיין רלוונטית ?
אורטל
לא יודע אם הקבוצה פה אקטואלית (משנת 2007-2008) אבל פתחתי שרשור נפרד לגבי מקום לעוד 2 משפחות.
חבר'ה התארגנו בסוף לטיול 3 ימים לנגב
יציאה שבת הקרובה 23.4 וחזרה יום שני בערב
טיול משפחות וילדים. עבירות קלה רוב הזמן
יש מקום לעוד 2 רכבים. מי שמתעניין שיפנה אליי לנייד 052-2777004 עופר