שחר,
אתה מוזמן לבוא לקחת חבילה...
בשבוע שעבר חילקתי כמות לא מבוטלת של אלק' (כ-100 ק"ג) מסוגים שונים (חברי ג'יפולוג היו הראשונים לקבל...)
נשארו עוד קצת 6010 ו- 7018 טובות ו-6013 סיניות, ברמה נמוכה, אבל מתאימות בהחלט לשימוש ביתי.
מוטי.
Printable View
שחר,
אתה מוזמן לבוא לקחת חבילה...
בשבוע שעבר חילקתי כמות לא מבוטלת של אלק' (כ-100 ק"ג) מסוגים שונים (חברי ג'יפולוג היו הראשונים לקבל...)
נשארו עוד קצת 6010 ו- 7018 טובות ו-6013 סיניות, ברמה נמוכה, אבל מתאימות בהחלט לשימוש ביתי.
מוטי.
מוטי... ככה בוגד ?? סיניות ???
סתם.. אני צוחק !
תהנו חבר'ה והכי חשוב תשמרו על כללי בטיחות בעבודה !
רועי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי jonesy
הנסיון שלי עם הסיניות גרוע במיוחד.
5 קילו ב45 שקל....לא להתקרב!
על הפנים!
קניתי רק לאחר הסכמה מלאה שאם הם לא בסדר הם חוזרות למוכר - אחרי 3 אלק' הם חזרו כמו טיל.
מסתובבים בשוק כל מיני שטויות.
בתחום הזה לא שווה להתפשר - ואין כמו זיקה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי zika
רועי, קיבלתי 15 ק"ג אלק' סיניות לנסיון מאחד היבואנים.
האלק' הן זבל עופות, אבל למי שרוצה להתאמן בריתוך הן מספיק טובות :mrgreen:
מוטי.
עודד , קיבלתי את ההודעה שלך.
למי ששאל בה"פ - את הדלת בניתי בעזרת ספייסרים , דהיינו הנחת ספייסרים על קורות הדלת והתאמת הפרופיל לדלת כך שהרווח יהיה מינימלי והדלת תהיה ישרה.
יצא ממש ישר - מצורפת תמונה.
זה מאפשר לדלת להתאים בדיוק לפתח ללא התחשבות האם הוא ישר או לא.
את כל הפרופילים תפסתי עם קלמרות למקום בלחץ על הספייסרים, מדדתי ביניהם וחתכתי חתיכה מתאימה.
הספייסרים היו של 4 מ"מ , מהרצפה מומלץ לקחת יותר בגלל אי אחידות ביציקת הבטון.
בנוסף בקשר לחלון - מצורפת תמונה של הקונסטרוקציה שמחזיקה אותו.
חלון כזה מגיע מוכן להתקנה ובניית המסגרת פשוטה.
מניחים את המסגרת על הרצפה - מתאימים פרופילים לפי האורך - מהדקים למקום - ומרתכים.
בעזרת כפפה מגנים על החלון מהרסס ( סה"כ תופסים בפיק, ומרתכים רחוק מהחלון ).
לגבי חומר - אני בניתי מחסנים יותר גדולים בעזרת 30/30/2.5 - זול ונוח לעבודה.
השלד אמנם נראה חלש בהרכבה אך האיסכורית מחזקת אותו פי כמה , אין מה לדאוג.
אך בעבודה עם חומר יחסית דק מומלץ לבנות את ה"קרוסממברים" בגג עם משולשי חיזוק או להשתמש בחומר חזק יותר.
רק מגלוון , בשירשור אחר שפתחתי פה לפני אמרתי ההפך ואני מצטער על כך רבות , סתם התעסקות מיותרת והברזל לרוב מגיע חלוד ומרוח בטונות של פיח , אכלתי הרבה קש מברזל שחור , לא מתקרב יותר - רק מגלוון!!!
לגבי מרווח בין תמיכה לתמיכה - לפי הספר כ1 מטר( בגג , לפחות כך אמרו לי) וכ 1.5 בדפנות.
1.5 ואף 1.75 בגג אצלי ללא בעיות כשיש תמיכות והריתוכים טובים( ועליתי על הגג הרבה ).
שמחתי לעזור!
לדעתי נושא ששווה כתבה/מאמר - שכן לדעתי רבים מגולשי האתר מתכוונים לבנות כזה בעתיד כמקום עבודה/סדנא( רק סככה חברה , בניתי לעצמי סדנא והצטערתי על זה , אם אתם לא מוגבלים בסוג הרתכת - לא מיג או טיג , אז רק בחוץ , הכי כיף שבעולם! )