חוזר: דיפרנציאל נעול בנעילת זיקה \ מיני ספול, מסוכן לשימוש יום יומי?
אביחי, אני חושב שאני מדבר בשם כולם....
אתה מוכן לספר לנו על מה אתה נוהג ומה בידיוק השימוש המיועד ברכב?
חן.
הוא נוהג על סיירה 2.0.
אברמלה - אם היה פשוט לרתך ולנסוע היו עושים את זה מזמן.
הבעיה היא שדיפ' כזה לסיירה ( לא הפשוט - המחוזק ) נדיר מאוד בארץ וגם יקר לקניה מחו"ל.
אתה צריך לשאול את השאלה הזאת באתר classicar.co.il או באתר carsforum.co.il אני יודע על כמה אנשים שנוסעים על מכוניות שרירים (קמארו,פיירבירד ועוד) שנעולים קבוע מאחורה. ההשפעה על ההיגוי היא לא נוראה (גם ככה ההיגוי ברכבים הללו לא ממש הדוק) ורדיוס הסיבוב של הרכב הוא גדול בגלל אורך הרכב.
אני לא מכיר אנשים שעשו את זה על סיירה וגם אני חושש לגורל הציריות -כל מי שעשה את זה ביצע את זה ברכב עם סרן אחורי חי (ובריא).
עבור שימושי כביש ספורטיביים יש הרבה יותר אופציות מאשר לג'יפים, נעילה מלאה ספול היא רק אחת מהן והיא לא המוצלחת ביותר. יש מגוון עצום של מוגבלי החלקה מתוחכמים יותר ופחות, ותיקים וחדשים, ואם אני לא טועה עבור הסיירה שלך יש מבחר גדול מאד של מוצרים - באנגליה. הדיפרנציאלים לא דומים לנעילות של ג'יפים והם גם בכלל לא מגיעים מאותם חברות. אם אתה רוצה חומר כתוב ברמה גבוהה בנושא אני ממליץ בחום על Tune to win של Carroll Smith, ספר ששווה כל $ שהוא עולה, יש בו פרק מכובד מאד על נושא של דיפרנציאלים למכוניות כביש/מרוץ, הטוב והבהיר ביותר מתוך הספרים שיש לי.
יש פתרונות יחסית מאוד יקרים מהדגמים המחוזקים של הרכב או חברות המתמחות בנושא , אבל המחיר....אוי המחיר...
פעם אחרונה שבדקתי , קרוב ל4 ספרות בליש"ט.
חוזר: דיפרנציאל נעול בנעילת זיקה \ מיני ספול, מסוכן לשימוש יום יומי? (מכונית כביש)