חוזר: כביש 6 מדווח על מהירות למשטרה
דרור חכהעוד קצת, אנחנו עוד נלמד את האנגלים מה זה.
חוץ מזה, באמת שאני לא מבין איפה פה הבעתיות. זה שפתאום תהיה אכיפה ולא נוכל לנסוע מעבר למהירות המותרת? אז נכון שהיא איטית לדעתנו, ונכון ושאפשר לנסוע ברוב הכבישים בארץ הרבה יותר ממה שמותר בהם, אבל מה לעשות - אנחנו חיים בישראל. וזה מה שמותר ע"פ חוק. אז נצטרך לעמוד בזה. אולי כשכולם יסעו באותו קצב, זה יוריד קצת את התאונות, ואולי אפילו מישהו למעלה יפקח את עיניו ויאפשר מהירויות יותר נחמדות באופן חוקי :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי OFF-RoaD
דרור חכה עוד קצת, אנחנו עוד נלמד את האנגלים מה זה.
אני מחכה שזה כבר יקרה לעזאזל....
אתה באמת לא מבין איפה הבעייתיות כאן?
זה לא העניין של מהירות כזו או אחרת. אני גם לא אכנס איתך לויכוח על החוק, או על הקשר או אי הקשר בין מהירות לתאונות, בטח על כביש משובח כמו 6... העניין כאן זו האפשרות שניתנת בידי המדינה לעקוב אחריך כמעט לכל מקום, לאסוף עליך מידע ולהשתמש בו כנגדך.
בחו"ל אתה יכול לנסוע בכביש אגרה, לצאת ממנו ולשלם בכסף מזומן עבור הקטע שנסעת. אבל אף אחד לא אוגר נתונים עליך.
משום מה אצלנו החליטו להשתמש בשיטת חיוב שונה. מעניין למה. ואל תספרו לי על הרצון למנוע עומסי תנועה... במדינה שבה עושים את הכל כדי להאיט את התנועה, זה הסבר שלא מחזיק מים.
מי ימנע בעתיד הצבת מערכות דומות בכל כביש בישראל?
קודם כל, אני מסכים איתך לחלוטין שהמהירות המותרת כוים בארץ מגוכחת לרוב הכבישים. זה לא משנה את העובדה שלדעתי צריך לעמוד בה או להישאר קרוב אליה, כי גורם לתאונות בהקשר הזה הוא ההפרשים הגדולים בין מהירויות המכוניות השונות בכביש, שגורמים לעקיפות קטלניות, חוסר מיומנות של הנהגים במהירויות גבוהות (לא לומדים בבית הספר לנהיגה), ושאר ירקות.
דבר שני, שידעו לאן נסעת. ומתי. הם יכולים לבדוק את זה ב100 דרכים אחרות. זה מה שמשנה? אם יש לך מה להסתיר, זה אולי צריך להדאיג אותך. אולי סוף סוף יהיה כלי שהמשטרה יכולה להשתמש בו לאכיפה (לא רק תעבורתית) בלי לקום מהכיסא (מה שאומר שאשכרה יקרה איתו משהו. ושלא תבינו לא נכון - יש שוטרים טובים. אבל ממש ממש מעט).
ועד כמה שידוע לי, גם בתחנות אגרה בחו"ל, בהן צריך לשלם קאש מאני, יש מצלמה שמתעדת כל רכב שעובר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
מספיק לחלוטין. אבל אני מדבר על הרגע בו המשטרה תשתמש במערכת של כביש 6 כדי לשלוח לך דו"ח על 111 קמ"ש... זה הופך אפילו את סוזי החבוטה שלך לבעלת פוטנציאל עברייני...
סוזי החבוטה נוסעת יותר מהר מזה בשטח ערוכה לקרב כמו מרכבה :twisted:
[QUOTE=דרור ברלי]זה מה שקורה באנגליה.
:p
לא שחס וחסה אתה ממליץ לפגוע במצלמות ,;) ;) ;) כמו באנגליה,טפו טפו
אבל רק שתדעו שבכל אחת מותקן איתוראן!!!!QUOTE]
ציטוט:
דרור חכהעוד קצת, אנחנו עוד נלמד את האנגלים מה זה.
חוץ מזה, באמת שאני לא מבין איפה פה הבעתיות. זה שפתאום תהיה אכיפה ולא נוכל לנסוע מעבר למהירות המותרת? אז נכון שהיא איטית לדעתנו, ונכון ושאפשר לנסוע ברוב הכבישים בארץ הרבה יותר ממה שמותר בהם, אבל מה לעשות - אנחנו חיים בישראל. וזה מה שמותר ע"פ חוק. אז נצטרך לעמוד בזה. אולי כשכולם יסעו באותו קצב, זה יוריד קצת את התאונות, ואולי אפילו מישהו למעלה יפקח את עיניו ויאפשר מהירויות יותר נחמדות באופן חוקי :)
כינים!
תגובתך מחזקת בי את ההכרה כי במדינתנו מה שהשלטון מטיל עלינו מתקבל בציבור כגשמי ברכה ולא כמה שזה באמת.
תמיד גם יימצא החכם התורן שילשין על "אויב הציבור" שפגע ב"קדושת" וב"תומת" המצלמה...
[QUOTE=מאיר רוטברג]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
זה מה שקורה באנגליה.
:p
לא שחס וחסה אתה ממליץ לפגוע במצלמות ,;) ;) ;) כמו באנגליה,טפו טפו
אבל רק שתדעו שבכל אחת מותקן איתוראן!!!!QUOTE]
אתה שמעת אותי ממליץ? חס וחלילה. אבל אני בטח לא אצטער ולא אתאבל כשאשמע שמצלמה כזו הושמדה על ידי איזה חמום מוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
אבל רק שתדעו שבכל אחת מותקן איתוראן!!!![/]]
אז אפשר לנתק את המצבר... http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=24468
אסף.
ציטוט:
ד באמת שאני לא מבין איפה פה הבעתיות. זה שפתאום תהיה אכיפה ולא נוכל לנסוע מעבר למהירות המותרת? אז נכון שהיא איטית לדעתנו, ונכון ושאפשר לנסוע ברוב הכבישים בארץ הרבה יותר ממה שמותר בהם, אבל מה לעשות - אנחנו חיים בישראל. וזה מה שמותר ע"פ חוק. אז נצטרך לעמוד בזה. אולי כשכולם יסעו באותו קצב, זה יוריד קצת את התאונות,
חוק זה טוב.....זה טוב.....
אולי מחר יעבירו בכנסת חוק אחר,
בא נגיד, אין להפעיל רכב על כל שטח חוץ מכביש סלול(מסוכן, לא חברותי לסביבה)
אולי אחר....אין להקשיב לרדיו בזמן הנהיגה(מצאנו שזה גורם לתאונות)
להמשיך?
מה תגיד?
תמשיך באותה גישה?
הרי הציבור מצביע עם הרגליים (טוב, הרגל הימנית) בדיוק כמו בסאנט הרומאי.
אם בישראל היה נכונות ללמוד ממדינות אחרות, היו מגלים מה קרה בארה"ב כששינו את המהירות המקסימלית (לפני מעל ל15 שנה) מ55 מייל לשעה ל65, ו75אחרי זה.
מספר התאונות ירד באופן סטטיסטי,
כמובן שבישראל זה לא יקרה, איך לעזזל יעשו כסף אם כולם נוסעים במהירות חוקית?
יש חוקים ויש חוקים
הטעות הכי גדולה שאתה מסוגל לעשות זה להאמין שהחוקים נמצאים פה להגנתך או להגנת הציבור הכללי. למרות שניתן להתוכח שהחוקים נמצאים להונאת הציבור הכללי.
מה מפתיע בזה ?
כשאתה עסוק כל הזמן בלחפש מה זה האוטו הלבן שחונה באמצע החיים על השול .. למי יש זמן להסתכל קדימה ?
והסבתא שנוסעת 49 קמ"ש בנתיב השמאלי כי זה מה שלימדו אותה לפני 57 שנים כשעברה טסט מספר 20 רק כי הבוחן סיים לבנות את הקומה השלישית בוילה ?
מי רואה אותה בכלל כשכולם עסוקים בלחפש את הלבן בשול ?