שמוליק תודה.
מקווה שנסיים אותו בזמן.
Printable View
שמוליק תודה.
מקווה שנסיים אותו בזמן.
אני ישן מצויין בלילה תודה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי yaron
אם כל מה שרצית זה שירשור שופוני, סבבה. הרכב שלכם נראה מדהים. באמת בלי ציניות. אני חושב שאתה כבר צריך לדעת שאני מאוד בעדכם.
בהצלחה לכם.
אגב, הנה הסעיף בתקנון:
"20.3 אסור להוריד חומר מהשלדה המקורית פרט לקיצור השלוחות הקדמית והאחורית מעבר
לתושבות המתלים הקיצוניות."
עד כמה שאני מבין את זה זה אומר שאפשר לקצר סופה ארוכה אבל לא לקצר את השלדה של סופה קצרה.
היום אני בטוח שאתה נזק לאתר הגיפולוג. יש לך יסוד סביר להניח שאנו לא יודעים לקרוא?
הסעיף לעניות דעתי לא מתייחס בכלל לסופה קצרה או ארוכה( כותבי התקנון לא שייכים לתעשיות נצרת ) אלא לחלק העודף של השלדה מעבר לקצה המתלה הקיצוני. אף אחד לא אמר שחייבים להשאר עם קפיצי עלים. אתה כנראה תמשיך להתחרות במי צודק יותר ואנחנו נמשיך להתחרות היכן שאנו רוצים!
ועשה לנו טובה גדולה.... אל תהיה בעדנו כי אם זו הכוונה אז עזוב תהיה בעד אחרים!
טוב ירון, ניצחת. אתה חכם, צודק ומוצלח.
אני רק מקווה שמי שכתב את התקנון יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.
אל תדאג, אני כבר לא בעדך. לא עם האופי הזה שלך.
או עכשיו אתה כותב לעניין.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
מיכה כבר חשבתי שאי אפשר להוציא אותך משלוותך !
אל תקח את זה קשה אני פשוט מגיב לסגנון הכתיבה שלך. שנה את הסגנון נגיב אחרת!
צוות רדיאטור מודיעין.........כל הכבוד לפי מה שאני רואה בתמונות ובנתונים המוזכרים אתם בניתם רכב לתפארת...אני מקווה שתסיימו בזמן והרכב יגיב באמת כמו שהוא נראה.......(שבוע הבא אני בביקור!!!!)ושוב יישר כוח וכל הכבוד,:razz: שיהיה בהצלחה..........(אילן מבית שאן)
מיכה תוריד הילוך. זו המלצה חברית, אתה כותב לא לעניין. מותר להעיר, אבל אתה משום מה מבין מהתקנון (של עמותת העבירות, לא שלי) דברים לא נכונים, ומשום מה גם מתעקש עליהם. מהתמונות של רכב לא גמור נראה בסדר בסך הכל, אם יש הערות קטנות כאלו ואחרות ירון יקבל אותן בבדיקות הטכניות בבוא היום. ניכר שהוא כן קרא את התקנון, ואת נושא חיתוך השלדה הבין נכון.
ועוד משהו מיכה - הפורום הזה נוסד הרבה לפני שנולדת (בתור ג'יפאי :) ) והוא קודם כל פורום טכני לג'יפים ובניית רכבים, תחביב. כל נושא התקנונים הוא נושא צדדי שנכנס בשנה האחרונה - כמובן באשמתי - אבל זה ממש לא העיקר ולא הנושא, וגם אם אתה בטוח שיש לך משהו חשוב להגיד - גם באינטרנט יש כללי נימוס ומשהו שנקרא "טאקט".
נמרוד, אחרי השירשור הזה אני בהחלט מודיע בפה מלא ובכנות לא טיפוסית שאני לא מבין את התקנון שלך ואת מה שעומד מאחוריו.
אני אשתוק מעתה והילך.
ירון, בהצלחה לך.
ירון ואמנון צוות רדיאטור מודעין, תתחדשו על הרכב החדש.
כל הכבוד על ההשקעה והרצינות מגיעה לכם עונה מוצלחת .
חשוב לי להדגיש את ענין התקנון .
נמרוד אומנם משקיע מזמנו ומהידע שלו לטובת הענין ,אך התקנון הוא של עמותת העבירות.
נמרוד מקבל הערות מחברי הועד ומאחרים לגבי התקנון ומשפר לטובת כולנו.
ולכן מיכה ההתנגחות בנמרוד בנושא זה מיותרת.
עמותת העבירות מכינה ערב הדרכה בנושא התקנון ,בדיוק מהסיבה, חוסר בהבנה בסיסי
בקריאה והבנת הרעיון .
בהצלחה וכל הכבוד רדיאטור מודעין
מיקי
ירון, שאפו גדול!
עכשיו, כשיש לזה צורה (מדהימה) וזה עוד מעט נוסע, אני אבוא...
:p
לא ניסיתי להתנגח כלל. ההתייחסות שלי היא לתקנון שנבדל מתקנונים אחרים בכך שנמרוד ערך אותו. אני יודע שמדובר על וועדה שמנסחת את התקנונים ושנמרוד עורך אותם.ציטוט:
נכתב במקור על ידי miki
ירון,
פרוייקט מדהים - כל הכבוד.
המון בהצלחה !!
רון גל - צוות הילוך שישי.
במה בדיוק חטא מיכה? שאל שאלות עניניות וקיבל תגובות לא עניניות, בוטות, שמשום מה עדיין לא נמחקו..
תגיבו לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, או אל תגיבו כלל.
משום מה אתם מרשים לעצמכם להגיב למיכה בצורה שלא הייתם מגיבים לאחר.
טקט ונימוס? אחלה, אבל גזירה שווה לכולם.
x 2
דבר ראשון תתחדשו וסעו ברכים ישרות .
לגבי הצמיגים -
מה הוביל לבחירה ב 9.16 ?
האם יש כבר צמיג מסוים שנבחר ואם כן אפשר קישור / פרטים ?
האם 37X12.5X16.5 אופציה מבחינתכם ?
בהצלחה,
שלומי
תודה לכל המברכים , אילן,מיקי,דרור ורון.(אתם מוזמנים לקפה) .
שלומי בחרנו בצמיג הנוכחי מנסיון של אחרים. צמיג במידה 37" שהיא גם המידה המקסימלית
לאדוונצר על פי התקנון בהחלט ילקח בחשבון.
סוף סוף הלך ,
דיי נמאס לי לראותו כל יום
(את הרכב כמובן)ירון היה מגיע בשושו , יענו מתגנב שלא יראו שהגיע
הגיע הזמן ,
תתחדשו,
תסיימו בזמן
תנצחו,
רק פירגונים וכייף
חרא של נהג :mrgreen: אחלה אנשים מסביבו:D :D
אמנון וירון ,
איזה יופי ,איזה השקעה ,מ ד ה י ם ומקצועי.
כל הכבוד , הרכב נראה פצצה , עכשיו נשאר רק למצוא צוות טוב וסיכויי ההצלחה עולים !!!
לחשוב רק על זה שהכל התחיל ממפגש עם גשר בטון ....
כמו שאני מכיר את ירון אני מתחיל לחשוב ולהאמין שהתאונה היתה מכוונת רק כדי שתהיה לו סיבה מספיק טובה לבצע את כל השפורים האלה.
זהו , הפכתם מחובבים למקצוענים ,שאפו, כל הכבוד .
השמיים הם הגבול , בהצלחה .
תודה לירון על ההזמנה לקפה....אכן מיציתי אותה היום וזאת בכדי לראות את יצירת האומנות ..אז כך אומרים שתמונה שווה אלף מילים אבל לא במקרה הזה, כשעומדים מול הפרוייקט הזה ורואים את המחשבה והמקצועיות שבבניה פשוט........."בהמה מופתית " אין מילים לתאר ,צריך לראות בעיניים בכדי להבין במה מדובר....המשך הצלחה בפרוייקט חברים !!!