מברוק ,ניראה טוב מאד.לא בטוח שיתאים לאישיות שלך, אבל עם הזמן אני בטוח שאתה תגיע לשלמות.יהיה לך קצת רעש עכשיו היות ועדיין את את הבידוד הטבעי של 3 סמ אבק מדברי. :lol:
תהנה
עמי
Printable View
מברוק ,ניראה טוב מאד.לא בטוח שיתאים לאישיות שלך, אבל עם הזמן אני בטוח שאתה תגיע לשלמות.יהיה לך קצת רעש עכשיו היות ועדיין את את הבידוד הטבעי של 3 סמ אבק מדברי. :lol:
תהנה
עמי
דורון,
התא הגיע עם : את חפירה,שמן מנוע,מנות קרב (היו חדשות מידי לטעמי רק בנות 4 שנים :lol: :lol: ),כובע עבודה (בפנים רשום "נגנב מארז" :wink: ).
ארז !!!!!!!!! הכי הכי,,,,אממה מה חייב לשמור על המסורת :D :D
יחיעם,
הרכבת בודי של סופה ארוכה פתוחה על שלדה של סיקס?
כי זה מה שהבנתי מהתמונות.
-ארז 8) -
בוקר טוב
SIX 4 LIFE
:cry: אני חש עלבון צורב למקרה שאלתך.
הכיצד עלה במחשבתך שאני אצור בן-כלאיים ועוד אשתמש בחלק כל שהוא של ס ו פ ה !!!!!!!!!!!
זהו CJ טהור !!!!!!!!!!!!!
איפה החור הזה? אני מגיע עם את חפירה מתי שתגיד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי השמשוני יחיעם
http://www.jeeptrip.com/albums/bewhcv4d-5.jpg
מה רשום בפרטים של התמונה???
מצאתי חלק אחד של סופה :lol: :lol:
נמרוד
איזה אורך אתה צריך?????????
צינור כמובן :lol:
בדיוק, אבל בדיוק כמו מה שיש לך בג'יפ החדש. אני רוצה לשים את הפילטר באותו המקום, ולהעביר את הצינור דרך אותו החור בקיר האש - המנוע של המאוורר.ציטוט:
זה, אגב, סיפור לדעתי לכרמלה מנשה - איך צה"ל מפקיר את חייליו לקור המדבר, מפרק את החימום בשביל איזה פילטר אויר מצו'קמק?
נמרוד,
אז עוד התוצרת היתה חצי ציונית, לא היו המותרות של האמריקאים של צינור אויר חם ישר לחרמונית כמו בהאמר, ואז גם לא ידענו או חשבנו שאפשר אחרת,סוג של חירניקים מה לעשות, מה אתה חושב שזה טנק?!?
:wink:
נמרוד,,
זה מורכב משני חלקים,,,אחפש והודיעך :D
הפילטר המקורי שהייה ברכב הייה ה"צלחת" הרגילה.
מיקום וסוג הפילטר זה החלטה וביצוע שלי,,,,קצת קרדיט בבקשה :lol: :lol:
כמובן!ציטוט:
בזמנו כבר פירקתי את המאורר והגדלתי את החור ככה יפה כמו שאתה עשית, וכבר יש לי את המתאם והכל מחכה לצינור... מצאתי צינור באורך חצי מטר - מקורי של סופה - אם לא תהיה ברירה נחבר שניים ביחד. הבעייה היא שאחד עולה 150 שקלים (חדש)... אם אתה מוצא משהו שמיש, אודה לך מקרב לב...
נימרוד, בשירשור על הבידוד הטרמי פירסמתי את הכתובת של הבחור ממנו אפשר להזמין גם צינור שרשורי.
נמרוד, אצלי מסנן האוויר יושב בתוך הג'יפ ומחובר למאייד בצינור בודד של סופה, דרך חור נוסף בקיר האש, לא החור של המאוורר.
אני יודע איך זה אצלך. גם זה אפשרי... השיקולים לכאן ולכאן הם לא ממש מעניינים. בכל מקרה אני אבדוק את החנות שעומר מצא קודם כל.ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן א.
נמרוד, (זה אומנם נושא לשרשור אחר)- יש לי צינור מקורי של סופה בשבילך (בערך 40 ס"מ אורך)- אני כבר לא ארכיב שנורקל בסופה, כנראה...
אסף.
נמרוד -
אני יודע שאתה גר בצפון וזה רחוק ממני - אבל אם בכל זאת אתה רוצה - גם לי יש צינור של סופה כולל זווית אחת - אולי תוכל להרכיב משהו יחד.... אתה מוזמן לקחת!!!
אסף ואלדד - תודה - לצורך העניין, לקחתי. את של אסף יותר מוקדם (נגיד, עד סוף השנה האזרחית) , אליך אלדד אני גם אשתדל להגיע... :lol:
בשמחה... :D
אני מאמין שבין הג'אנק שיש אצלי תמצא עוד כמה דברים שיהיו שימושיים אצלך...
הגעתי ליחיעם וקיבלתי זוג צינורות - תודה! תודה גם לאחרים שהציעו.
זכיתי גם לחזות בכלה הירוקה היא נושא השרשור הזה, על שלל המוזרויות הצבאיות שלה... בין כל אמצעי הגרירה, ההשתקה, ההצללה, החיזוקים, הפיוזים הקופצים והמערכות הכפולות... לא חשבו בצה"ל שמיטב בחורינו שם בפעולות בעורף האויב ישמחו להגה כוח???
מה יש לכוחות הבטחון שלנו נגד הגאי כוח בג'יפים, זה איזו דרישה של ראש ענף אימון גופני?