גם אני מעדיף את צנטרל. נראה לי שתוכל למצוא שם גריז גרפית.
אם לא שם, אז בטוח באזור. בדרך כבר תשאל על משחת נחושת ותחזור לעדכן ;-)
חן
Printable View
גם אני מעדיף את צנטרל. נראה לי שתוכל למצוא שם גריז גרפית.
אם לא שם, אז בטוח באזור. בדרך כבר תשאל על משחת נחושת ותחזור לעדכן ;-)
חן
סתם על הדרך..
מעניין לכמה פה יצא לגזור פלאג?
לי יצא.
אחרי לא מעט פלגים בחיים ועם המון בטחון עצמי מטופש, לקחתי על עצמי טיפול 10K לג'פס (ג'יפ סובארו- DL) של חבר.
מרוב רגש הייתי צריך להסביר לו שנחוץ גרר כי הפלג גזור ונפל משהו פנימה ואויויוי..
מאז אין לי רגש ושכחתי שאני מייבין, אז אני עובד לאט, ובעדינות..
לגוזרי הפלגים אני מחזיר את ההמלצה על גרוז קל לתבריג הפלג .
איציק
בדיוק בשביל זה יש מד מומנט!!!ציטוט:
נכתב במקור על ידי kd2
לברגים שניגזרים יש כמה סיבות, אחת הסיבות היא חוסר שימוש במד מומנט .
אם סגרו לפניך במומנט חזק מידי אבל לא חזק בשביל לגזור את הבורג יכול מאוד להיות שהבורג יגזר לאחר כמה פתיחות וסגירות אפילו במומנט נכון.
גם לי, אבל כנראה (אני לא ממש מצליח להיזכר מה עשיתי), סובבתי שמאלה במקום ימינה (בפתיחה...).ציטוט:
נכתב במקור על ידי עודד זנטון
אביגדור
גם אני גזרתי פלאג, בסמוראי, לפני הרבה שנים. וגזרתי כאמור עוד לא מעט ברגים אחרים, חשובים יותר ופחות.
אז מי זאת המישחת נחושת הזאת ?
השגתי מעט משחת נחושת מהמפעל של אבא שלי
אם זה ממש מרתק אותכם, יש לו שם את הפרוספקט של המשחה הזאת שמסביר בדיוק רב על תכונותיה הטובות, אבל אני העדפתי לקחת קצת וללכת כי זה קצת הפחיד אותי :-D
בכל מקרה, הם משתמשים במשחה הזאת לגירוז חלקים שעובדים בטמפרטורות גבוהות, מעל 100 מעלות.
הפלאגים הוחלפו בהצלחה, עם המפתח מומנט :smile:
מסתבר שהגומי שבבוקסה שלי קצת נעלם ולקח לי כמה דקות לעלות על פטנט לשליפת הפלאגים החוצה. בסוף תקעתי את החוט הצתה חזרה על הפלאג ובעזרתו משכתי את הפלאג החוצה. מרחתי משחת נחושת על ההברגה, החזרתי פנימה ונסעתי לשלום.
כמובן שהתקינו שם פלאגים לא מתאימים, עם מרווח אלקטרודה לא נכון (BKR6E-11 במקום BKR6E) ועכשיו המנוע עובד עגול יותר בלי שמץ של צלצול ועם צליל מגניב בסל"ד גבוה.
השלב הבא - החלפת פילטר דלק ופילטר אוויר.
תודה על הקשב והעזרה.
"משחת נחושת"...גם אצלי במפעל משתמשים לברגים ש"עובדים" בסביבת טמפ' גבוהות,זה שומר בד"כ כלל שהבורג לא ידבק/יתפס מהחום אם מישהו צריך קצת אני יכול להביא לו...
http://www.jeeptrip.com/upload/xqzbhp7j-2.jpg
ליאור
תודה על ההסבר , החכמתי
צביקה , אם הטורקמטר שלך הוא חוגה ( ולא קליק ) נסה פעם הבאה לסגור בעיניים עצומות ( אחרי שהתנסת עכשיו ), מבטיח לך שיצא אותו דבר.
למרות שזאת הייתה טעות לכתוב את זה כי יעשו עלי עוד פעם לינץ'.
לפי הרגש שלי אני עוצר את הסגירה קצת לפני המומנט הנכון.
כלומר, לפי הרגש שלי צריך לעצור לפני שהידית מומנט מתחילה להקליק על ריק.
כנראה שאני באמת חננה וצריך לפתח קצת יותר את השרירים בידיים :D
אבל אם יש ידית מומנט- אתה לא צריך לפתח כלום.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tzvika-Pick
חוצמזה- אם זה המצב שלך- שהפסקת קצת לפני המומנט הנכון- זה עדיף על עודף כח וגזירת ברגים וכד'... :-D