שניהם מבחינתי אחלה. ממה שאני קורא כאן 4ראנר לא מומלץ, וצ'רוקי יהיה יותר יקר לאחזקה מהטרופר/פג'רו
אני צודק?
Printable View
שניהם מבחינתי אחלה. ממה שאני קורא כאן 4ראנר לא מומלץ, וצ'רוקי יהיה יותר יקר לאחזקה מהטרופר/פג'רו
אני צודק?
יש בבעלותך תחנת דלק?!?
ואכן מה שכתבת די נכון.
לא כל כך...ציטוט:
נכתב במקור על ידי סידני
לגבי תחנת הדלק, זה נכון, הם שותים דלק (והרבה :roll: )
לגבי עלות האחזקה,
אני לא מכיר 4ראנר וטרופר.
יש לי צ'ירוקי XJ (לא גראנד) ואני מכיר מספר בעלי פגרו בנזין (ארוכים, מנוע 3500 ).
במחיר של ה XJ אתה יכול לקנות פגרו ישן בכמה שנים, פגרו זה לא יין, הוא לא משתבח עם הזמן.
מנוע של XJ מאוד דומה למנוע סופה, המשמעות היא חלקים זולים משמעותית מאלו של הפג'רו.
בניגוד לאמונה הרווחת, גם פג'רו מתקלקל וכיוון שהוא הרבה (!) יותר מורכב הוא גם יותר יקר...
סער.
ד"א,
שלא תבין לא נכון, הפגרו רכב נהדר, רק שהוא לא זול.
הרכב הקודם שלי היה טראנו שעלה לי ובגדול. לעומת זאת הצ'ירוקי שאיתי כבר כשנה וחצי לא גבה ממני דמי כניסה לעולם JEEP (טפו טפו טפו).ציטוט:
נכתב במקור על ידי סידני
לגבי צריכת הדלק, הרכב נחשב ל'שתיין' אבל חבר שהיתה לו ויטארה משופרת שתה יותר.
רק כדי לסבר את האוזן, הרכב שלי צורך כ 1:7.5 כשרוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות.
-- אריק
אוקיי יש אופציה ריאלית באיזור הסוזוקי
יש גראנד ויטארה 99' דיזל יד 2 עם 190K ק"מ. (ארוך)
נכון, זה פחות מרווח מטרופר/פג'רו/צ'רוקי
אבל, זה ג'יפ די מרווח ופחות ישן מאחרים אז מבחינתי זו אופציה טובה ועומד בתקציב
מה אתם אומרים על גראנד ויטרה דיזל ארוך? יש מחלות שאני צריך להזהר מהם במיוחד בבדיקה?
ד"א הוא כרגע נמצא בסוכנות טרייד אין....
סידני.
תזהר מהסוכנות.
שלא ישחילו אותך...
ברור לי שצריך להזהר (ד"א לא חסרים אנשים פרטיים תחמנים חוץ מסוכנויות)
אז לוקחים לבדיקה - יש משהו לעשות חוץ מזה?
הנה בשבילך -
פג'רו ספורט שנת 2000 מנוע דיזל , ידני.
חיצונית נראה טוב, לא ראיתי מכות או סימנים מזהים להתעללות.
בפנים גם נראה טוב , לא מלוקק מידי.
40K
ברמת גן
אם לא הייתי שונא דיזל, הייתי שוקל לקחת בעצמי.
0522643319 - גיא
אין לי דבר וחצי דבר עם הרכב הזה או המוכר שלו, ראיתי אותו ברחוב (בז'בוטינסקי ליד משטרת רמת גן) בעודי בדרך לספר :twisted:
הרכב יגביל אותך בשטח. הוא נופל משמעותית במצבו הסטנדרטי בשטח מהטרופר\פאגרו.ציטוט:
נכתב במקור על ידי סידני
בעניין המחירון, טראנו בנזין הוא אופציה לא רעה בכלל ואולי גם הדיזל.
בכל מקרה אל תתפתה למציאות. אין כאלה. מה שיעלה לך היום בזול בסופו של תהליך\יישור קו יעלה לך ביוקר.
-- אריק.
אמרת שאמרו לך שלא לגעת בלנדובר ... ומיד הקשבת להם אבל אמרו לך גם לא לגעת בטרופר .. את זה אתה לא שומע ...
אתה לא ממש מקשיב / קורא את התגובות שניכתבו לך.
קח בחשבון שמידי פעם צץ לא חכם חנוכה כמוך שבטוח שהוא יודע יותר מכולם. זה לא נכון וזאת טעות. הידע שניצבר פה על ידי מאות או אלפי אנשים. יכול לעזור לך להמנע מטעויות. הטעויות האלו משמעותן - כסף ולפעמים המון כסף.
ג'יפ זה דבר מאוד יקר.
ג'יפ ישן זה דבר מאוד מאוד מאוד יקר ....
------------
גראנד ויטארה זה אוטו סתם. לא חזק בשטח ולא חסכוני .. ולא ממש בר שיפור. הוא גם לא גדול ולא מרווח ובטח ובטח לא בעל פוזה קרבית...
מה נידלקת עליו ?
אתה הולך על אוטו לפי הצרכים או לפי הצורה ?או לפי הצבע של הג'נטים ?
קח לך טנדר שטח - למשל מגנום. יש פוזה. נוח / שקט / גדול
אפשר להכניס מליון דברים של פוזה למשל כננת למשל פגושים / פנסי ערפל / אביזרים / ארגזים / צינורות וכו'
צמיגים - ג'נטים - הגבהות - פול דברים של פוזה.
ובסוף יש לך גם מצב לטייל איתו. לעבוד איתו. וכו'
שאלת ?
תקשיב. !
אחרת זה לא שווה כלום.
:)
לילה טוב.
אתה ממש לא צודק, באף חלק מהמשפט הנ"ל (לא מבין גם איך הבנת את הדברים האלו דווקא מקריאה בפורום ג'יפולוג?!) - ובכל זאת, גם 4ראנר וגם צ'רוקי לא בשבילך. תשאיר אותם למי שמבין ברכב שטח ויודע להעריך את האיכויות שלהם. וגם ככה הם נדירים למדי, במיוחד צ'רוקי שלא קיים בתקציב שלך (יש בודדים ביותר בארץ מתחת לשנת 98-99, חלקם בפורום, אחד מהם אצלי - ולא, אני לא מוכר :smile: )ציטוט:
נכתב במקור על ידי סידני
תאמינו לי שאני מקשיב.
הבעיה היא שיש מליון דעות, ואין שום דבר "ברור"
הכתבה פה באתר על ג'יפים בשנתונים של 94-96 ממליצה בחום על טרופר 3.2 בנזין ("אופציה נהדרת")
אותה כתבה גם אומרת שצ'רוקי ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף (וגם כאן מישהו ענה לי והמליץ על צ'רוקי)
קצת קשה לעשות סדר בבלאגן למי שמתחיל מאפס וקורא דעות סותרות
תודה על המספר של הפג'רו ספורט (איך קוראים לך godsfather?) התקשרתי וזה מ.י לשעבר אז אני מתרחק מזה
מה שמעשע פה זה שאין פה שום דיעות סותרות.
כולם אומרים לך בדיוק את אותם דברים.
בוא, תתחיל מההתחלה.
מה אתה רוצה לעשות עם הרכב הזה ?
כמה כסף יש לך לקניה ?
לאחזקה ?
כמה אנשים יסעו ?
כמה ק"מ בערך ?
מטען ?
מיקום בארץ ?
כמה שיותר פרטים.
טרופר בנזין זה אחלה אוטו, טרופר דיזל זה חרא אוטו. אף אחד לא אמר אחרת.
הסכום שיש לך מגרד את המינימום מלמטה וגם זה בלחץ... תהיה בטוח ב 99% שהאוטו שתקנה בסכום הזה, יהיה גרוטאה. יעלה לך המון כסף לתחזק אותו תחזוקת שבר שגם תהיה מטרידה נורא כי זה מציק שאתה לא יכול לסמוך על האוטו. ויישור קו כללי יהיה עוד יותר יקר כי תחליף חצי אוטו ואז גם תמשיך בתחזוקת שבר.
זה כולל כמעט את כל מכוניות הדיזל.
יש יוצאים מהכלל. בודדים, שמורים באופן מיוחד. או מוסו וכאלו ...
מכוניות בנזין יהיו טיפה יותר אמינות וטיפה יותר טובות באופן כללי באחוזים עם יוצאים מהכלל גרוטאות גם. מצד שני ... הם ישחטו אותך בבנזין .. והוא לא זול. צריכה של ליטר לכל 5 ק"מ .. במקרה הטוב. ולא. אני לא מגזים.
בהצלחה.
אוקיי - נעשה את זה מסודר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
כרגע, אחרי חפירה לא קטנה, אני מתלבט בין להשאר בכוון של טרופר בנזין (קצת בעייתי כי צריכת דלק גבוהה ויש סיכוי שהוא ידרוש הרבה השקעה בטיפולים) לבין להוסיף כסף, לכוון ה 70K וללכת על פג'רו דיזל, שכאן אתם אומרים שהוא הרבה יותר אמין, יש לו שוק נהדר, ובכלל - אני אוהב את הרכב. הבעיה שלו היא שהחלקים יקרים. אז מבחינת עלות תועלת הוא מקבל ציון טוב
אם אני אתה לאור הנתונים שנתת.
הייתי קונה ב 50 אלף מגנום 2000 או 2001 הכי טוב שאני יכול למצוא.
או מוסו שנת 2004 או האחרון שהיה.
או קורנאדו אבל זה עשוי להיות קטן מידי.
זה עונה על רוב התנאים שנתת לדעתי האישית.
חפש טרופר בנזין קצר או פאג'רו קצר- אתה בהחלט בכיוון. פאג'רו דיזל הוא אופציה טובה (לרוב תמצא רק ידני), אבל קשה למצוא רכב במצב שמור במיוחד מהשנתונים המדוברים. כאמור קודם, קח בחשבון שההוצאות הקבועות על דיזל הם גדולות מבנזין (ביטוח וטסט). הקצרים, לדעתי האישית, פרקטיים יותר אם מדובר ברכב לשניים ולא למשפחה (כי ם לא לוויתנים ענקיים).
אל תפסול גראנד-צ'רוקי.
אסף.
אתה צודק בזה שכניסה לתחביב חדש - וכולם כאן רואים את זה כתחביב ולא סתם כרכב - היא קשה. יקח לך זמן, לא נורא.ציטוט:
נכתב במקור על ידי סידני
בכתבה הנ"ל יש המלצות כלליות, זה שגם רכב א' וגם ב' מומלצים לא נראה לי כמו דעות סותרות... מה שכן חשוב בכתבה ההיא וקשור למסר העיקרי שמנסים להעביר לך כאן הוא התקציב. הכתבה מדברת כל הזמן על 70,000 שקלים. למה? כי כשכתבנו אותה, ועשינו מחקר שכלל לא מעט אנשים, הגענו למסקנה שזה הסכום המינימלי הנכון לקניית רכב שטח משפחתי גדול שישרת אותנו נאמנה, פחות או יותר. 45 זה הרבה פחות. בסכום הזה אתה צריך להסתפק בפחות - או בפחות אמינות, ובהוצאות גדולות יותר, או בגודל של האוטו. העצה האישית שלי, שוב - תסתפק בפחות אוטו, קריא ג'ימני.
בסכום כזה, לצרכים כאלה, הייתי קונה מוסו. חוזר הביתה עם עודף ומשפר קלות (שיפור מתלים ושתי נעילות נכנסים בעודף).
תקציב אחזקה שנתי צפוי כולל הכל - סביב 10K בשנה.
לטענתך פוזה לא משחקת, אז תשקול.
אופציות אחרות הן טרופר דיזל 3.1 ליטר ידני, או מגנום, אם טנדר עושה לך את זה.
בהצלחה.