כי בקיט מן הסתם המאיה (ואולי עוד עלים) יותר ארוכהציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
Printable View
כי בקיט מן הסתם המאיה (ואולי עוד עלים) יותר ארוכהציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
מן הסתם, אבל מה הקשר? לא מעניין אותי כמה מהלך מתלה ישאר. אז מה אם המאיה ארוכה יותר? אז הכל יושב יותר נמוך ביחס לבודי - אותה תוצאה כמו ערגול. לא?
למיטב הבנתי ערגול יתר יוציא את הקפיץ מנקודת עבודה ויהפוך את הסמוראי למשהו שלא ניתן לדמיין (יותר קשהוקופצני ממה שהוא היום).
אולי כמות האויר בצמיגים תוכל לפצות על הקושי.....
ערגול+שאקלים ארוכים בלבד היו לי בסמוראי (עם צמיגי 215/75R15). אני לא חושב שזה מספיק טוב לצמיגי 31 בלי בודיליפט או קיצוצי פח חמורים, או שניהם. אבל אני באמת לא יודע. קח גלגלים לנסיון מאיזה סיקס - עם הגרוטאה שלי היתה ליד הבית במקום בדרום, הייתי משאיל לך בכיף.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
האמת היא שבחו"ל הם בדר"כ עושים בודי ליפט 2'' ומקצצים קצת מהכנף. אבל שם מותר, אז אני לא מניח שמישהו ניסה בלי - דהיינו בעזרת ערגול.
עירגול שוקע עם הזמן, לא עדיף למצוא סט קפיצים חלופי, ארוך יותר?
א. עדיף, אבל אין כסף.
ב. הורדה של הבמפ סטופ תאריך את זמן השקיעה.
ג. אני מוסיף עלה חמישי (גם לAXLE WRAP, למרות שאומרים לי בחו"ל שלא תהיה לי בעיה עם זה, כי אני SUA), מה שאמנם יעלה לי בנסיעה קופצנית מאוד (בשאיפה שיתמתן עם נפח האוויר הנוסף), אבל אני מקווה שיעזור לקפיץ להשאר מעורגל.
דומה שכרגע חלום ה-31 בורח ממני, עם בעיות ההתקנה. דומה שאין ברירה מלבד להשקיע עוד סכום לא מבוטל/לבצע שינוי בלתי חוקי בעליל ע"מ להכניס את הנבלה.
מה עם החבר שלך על ה31? שבירות? ואיך הוא הכניס 31?
קח סט עלים של סיקס ותתחיל לשחק איתו, נראה לי שתזדקק ל2 זוגות קידמיים (רמז, רמז)
אלון
אתה קופץ מהר מדי
אין מה לעשות אתה תצטרך ג'נט עם אופסט בשביל 31" בודאות
ה235 הוא כבר על גבול הנגיעה בעלים בסיבוב הגה מלא
יחס העברה בטרנספר לא נועד "לתקן" מידת צמיגים אלא לשפר יחס זחילה
"תיקון" גודל צמיגים מתבצע על ידי הקורונה פיניון
מה גם שעל ידי שילוב של השניים אתה מפזר את העומס במספר נקודות ולא מרכז אתו בנקודה אחת
אם אתה מחפש יחס גדול לך כבר על ה1:5.8 או 1:6.5 מה זה כבר שונה ?
אתה לא בונה dedicated trail rig אלא משהו שאמור לתת ביצועים טובים בהרבה משלך ללא בלאי גדול בהרבה ובמחיר נמוך ככל האפשר
לא תרויח כלום מעוד 40 % הפחתה כי אתה לא תזכה בטווח הקרוב (4 שנים)להתקין צמיגים גדולים וספק עם יהיה לך מספיק זמן כדי להנות מה4.16 :P :twisted
עוד משהו
בנתניה יש בחור בשם ארז ממוסך טופגיר
הבחור נוסע על סמוראי ארוך מנוע 1.6 טרנספר 1000 וקורונה פיניון 1000 (4.1) עם צמיגים 33"
כאן כולם רצים לשים צמיגים גדולים כי כולם ישראלים רק מה כולם שוכחים שבסוף גם צריך לעצור את האוטו
כמעט ללא יוצא מן הכלל כל מי שהגדיל צמיגים כאן ולא רק כאן לא טיפל בבלמים וגם לא חיזק את כל מערכת ההגה וכו'
להגדלת צמיגים משמעויות רבות מעבר לעומס על מערכת ההינע ועד שלא תגיע ליום בו תוכל להרשות לעצמך לגרור את הרכב לשטח לא תוכל להתפשר על הבטיחות גם אם תמצא מאעכר שיעביר לך צמיגים של בואינג ברשיון ולכן בשקלול הכולל 4:16 ייתן לך כל מה שאתה רוצה ותוכל להשאר בשקט עם צמיגים שפויים שמעל ומעבר למספיקים על סמוראי ולא יידרשו השקעות מיותרות בבולמים , קפיצים , הגה מחוזק , בירפילדים , מערכות בלם ועוד
סוזי, עם כל האהבה שלי אליך, קישקשת.
קודם כל, את הסמוראי של טופ גיר ראיתי מקרוב, ואלא אם אני מבלבל בינו ובין אחר (לא סביר להניח), אז העבודה עליו היא סוג ב'. לא כולל, אגב, את ברקס הדיסק המעולה שהותקן לגלגלים האחורים באופן כמעט מושלם. זה שהוא עבר מ31 כשאני ראיתי אותו ל33 זה משעשע מאוד. אני רוצה לראות אותו מטפס סלע אנכי עם יחסי העברה של 1000. למיטב זכרוני, הוא בכלל עשה ממנו רכב לראלי, לא? אז למה אנחנו משווים אותו לרכב עבירות?
כן, אני מודע לזה שצמיגי 31'' יגרדו לי את העלים. אני גם אבנה מגבילי הגה בהתאם - או אתרגל לא לשבור עד הסוף.
הרכב עוצר יפה מאוד עם 31', לטענת בעלי נסיון בחו"ל.
כן, אני כן בונה Dedicated trail rig. אני פשוט לא יכול במכה אחת, כי אין לי כסף. עד שיהיה לי, הרכב יהיה דו"ש - כשעל הז** שלי איך הוא ייסע בכביש, כל עוד לא יוכלו להוריד אותי מבחינה חוקית. ואם כתוב ברשיון 31, אז הבוחן יכול ללכת לחפש. ואם אני אצטרך לנהוג 20 קמ"ש ללימודים כל יום ולצאת שעתיים קודם, אני מוכן.
1:6.5, (למה לחשוב בקטן? יש 1:8 כבר, שלא לדבר על תיבת הקסמים...) עולה הון תועפות. במחיר שלו אני אקנה גם יחסים לסרנים. ונכון, יחסים בטרנספר לא אמורים לפצות על גודל צמיגים, אבל הם יכולים. אני לא רואה מה רע בזה, בתנאי שמי שעושה את זה מודע לחסרונות שהוא יוצר בכך ונוהג בהתאם.
איך וויסט (יידיש), בן אדם, נראה לך שאם לא הייתי מכוון על 31 (או לפחות 30/9.5) הייתי הולך על יחס כזה? זה פשוט 2 ציפורים במכה אחת במחיר כולל זול יותר, יחד עם כמה חסרונות שאני מוכן לנהוג לפיהם. ברור שאני מתכוון לקנות כאלו. בעזרת אחד מחברי הפורום שתורם לי מזמנו וממרצו נפתרו כבר כמה בעיות שקודם לא ידעתי איך אני עובר אותם (מגבלות כלכליות).
נכון. וגם ג'אנטים מניקל, עם מדרגות צד של טל והדס. תפסיק לבלבל ביני ובין הערס הממוצע. אתה יודע טוב מאוד שאני רוצה צמיגים יותר גדולים בשביל היתרונות שלהם בשטח, לא משום סיבה אחרת.ציטוט:
כאן כולם רצים לשים צמיגים גדולים כי כולם ישראלים
ומעל הכל, אפילו מעל התוצאה הסופית, יש את העבודה בדרך לתוצאה. תכנונים, שרטוטים, בניות, הרכבות... הדבר היחיד שמעלה לי חיוך על הפנים בזמן האחרון.
ואם אתה כבר כאן, יש לך רעיונות זולים איך לפתור את הבמפ סטייר? linkage steering לא בא בחשבון, בולט מדי.
שני תיקונים:
1. העבודה של טופ גיר טובה, היא פשוט פחות טובה ממה שהייתי מצפה ממוסך מקצועי, נגיד בהשוואה לחו"ל. הרי ממילא הם הרגו כל סיכוי לרישוי, אז למה לא לעשות עד הסוף?
2. אני רוצה, לא בונה, Dedicated trail rig. אני מסתפק בפשרה בלית ברירה.
אלון, לאחר קריאת התגובה האחרונה... יכול להיות שהגעת כבר לשלב של "בי-בי סמי, הלו ג'יפ" ? פשוט נשמע לי מאד כמו עצמי לפני ארבע ומשהו שנים... תחשוב טוב...
האמת? כן. אני חושב שני כבר יודע כחצי שנה מה יהיה הרכב הבא שלי, וברור לי שאני רוצה אותו. להתחיל למההתחלה, עם הרבה יותר נסיון (שזה עדיין לא הרבה, אבל זה בטוח יותר)והרבה פחות טעויות, עבודות יותר אסתטיות וחזקות, ומעל הכל - רכב עם פוטנציאל. אבל ג'יפ אוהב דלק, והכיס שלי לא. אפילו היילקס, או דיפטנדר, לא נכנסים לקטגוריית האחזקה שלי. הרי אחרי שיפורים בסמוראי, אני עדיין נוסע על 1:10 בדלק ועלויות אחזקה נמוכות, מה שלא ניתן לומר על כל רכב אחר. לפחות, לא ברמה הזו. אלא אם תשכנע אותי שלהחזיק רכב כמו ג'יפ זה אפשרי בהוצאה ממוצעת של 450 ש"ח בחודש (הכל חוץ מדלק), 600 ש"ח דלק, נסיעות של 1400 ק"מ בחודש.
ואולי, בסופו של דבר, אני אאלץ "להסתפק" ביחסי העברה 1:4.16, או בצמיגי 30/9.5, או שניהם, בעקבות המגבלות החוקיות (והכלכליות). זה לא מה שאני רוצה, אבל זה מה יש - וכשחושבים על זה, זה בכלל לא רע בפני עצמו. אבל עד שלא תמצא הבעיה שתכניע אותי (כלכלית, כנראה, כי לכל הבעיות כבר יש פתרונות הרי), אני לא מתכוון לוותר על זה. יש לי עוד 3 שנים לנסוע באוטו הזה, ואני רוצה להוציא ממנו את מה שאני יכול.
יש לך אולי תמונה, אגב, של זרוע פיטמן (לא מחוברת), ונתונים לגבי עובי חומר וכד'?
מהם ההשלכות של נסיעה ללא תיקון מערכת ההיגוי לאחר הגבהה? הכוונה מבחינת בלאי לחלקים, נזקים וכד'.
אני הייתי במצב מאד דומה לשלך אלון. סטודנט בטכניון, שנה שנייה, סמוראי 88. משפר את מה שאפשר בזול - פגושים, ערגול, שאקלים, בולמים... צמיגי קופר 215. זה היה לפני בתחילת עידן האינטרנט, לפני ג'יפטריפ, בוודאי לפני ג'יפולוג, טיילנו אז חנן, יפתח ואני. לחנן היה סיקס, נעול קדימה אחורה, בסמוראי של יפתח בדיוק התקנו נעילת לוקרייט, וחנן כתב את כתבת ההתקנה הראשונה לדעתי בעברית, באתר השטח הישראלי - חתיכת היסטוריה... :lol:
http://www.4x4.co.il/details.asp?edi...;np=&cat=2
הטיולים שלנו היו מאד מעניינים... חנן עולה בסיקס הנעול את מעלה וורדית, או זיק, או מה שלא יהיה... יורד ברגל, ומתחילים לבנות ולהאבק ושוב ושוב... בסוף הסמוראים היו עולים, בדרך כלל. עלה שבור פה, דרישפט מנופץ שם, קורונה פיניון טחונים, שום דבר רציני ( כן, סמוראי זה רכב בלתי שביר. בטח) . אני, כמוך עכשיו, מפנטז ועושה חישובים בראש - שתי נעילות, הגבהה כזאת, צמיגי 235, הגה כוח? וכן הלאה. ואז הבנתי שחבל על הזמן, חבל על ההשקעה. מחרתי את שמואל ב23 אלף שקלים, קניתי ג'יפ מדוגם, מוגבה, שתי נעילות, צמיגי שטח, מה שאתה רוצה, ב28 אלף שקל. עוד 1500 שקל ושבת של תיקונים יזומים בחצר של חנן, והיידה הפועל.
יאמר שמצבי הכלכלי היה טוב אז - בתחילת השנה השלישית התחלתי לעבוד במקצוע עם משכורת לא רעה, וזה חשוב... מצד שני נסעתי לעבודה מחיפה למגדל העמק 3-4 פעמים בשבוע + פעם בחודש לטיול בנגב. בוא נגיד שהדלק לא הרג אותי.
תחשוב על זה, אתה מוכר את סמי, מוסיף את מה שתכננת להוציא על קיט וצמיגים, ואתה יכול לקנות סיקסים מדוגמים עד הסוף. יש כאלו, לא המון, והם נמכרים די מהר, אבל יש מספיק. מכונות לכל החיים.
צפי ההוצאות זהה לחלוטין לסמוראי למעט נושא הדלק. סמוראי ישן לא אמין יותר או פחות מסיקס ישן, זו אגדה מטופשת.
אוקי, אמרתי מספיק - זכות התגובה לסוזי המטורללת... :lol:
נמרוד
נזכר באגדה בפעם הבאה שתעמוד בדרך 8)
כל הדיון התחיל מיחסי העברה ואתם כבר גררתם את המסכן לכיוון הגרוטאות שלכם
נקסוס על תישבר - לא צריך משכנתא כדי להחזיק ג'יפ :P כי יש לך סוזוקי
נמרוד
נכון, אני די חדש כאן (אלון מכיר אותי וסוזי "מכיר" אותי) , ומי אני שאפצה פה על הסיקס. אבל, וזה אבל גדול, אני לא תומך בהגדרה שלך ש"סיקס וסמוראי אמינים באותה מידה"
תראה, אני נוסע על הציר הוד השרון-רחובות 5 פעמים בשבוע
תכפיל את זה ב90 ק"מ ביום, 450 ק"מ בשבוע, בחודש זה יוצא 1800 ק"מ!!!!!
תוסיף טיול כל חודש-חודש וחצי ועברת את ה2000 ק"מ בחודש, זה יותר ממה שהפרייבט של אמא שלי נוסעת.
עכשיו עזוב רגע את נושא הדלק (בערך כפול 2 בסיקס) קח את הזמן שאני באוניברסיטה (5 חודשים) ותחשוב שבזמן הזה החלפתי בסה"כ משאבת מים ולאגר ימין בסרן האחורי (שהיה דפוק עוד קודם! )
נראה לך שבסיקס לא הייתי מתקן/נתקע יותר? ת'אמת?
נכון, יכול להיות שזה מזל (מזל משמים, לא סתם מזל) אבל כנראה שזה לא כי הסמוראי שלי לא מתוחזק מי יודע מה (וזה אלון נקסוס יכול לספר לך.) ההפך הוא הנכון, הרכב שלי במצב קטסטרופה ועדיין נוסע
כל המגילה הזאת נועדה להעביר מסר אחד, אין מצב שסיקס, במצב התחזוקתי של הסמוראי שלי יוכל לנסוע את הקילומטראז' הזה ולא להכניס אותך למסכת תיקונים מטורפת.
מקווה שלא הרגזתי אותך יותר מדי.
איתי
אני אענה לך על זה בשמחה, רק לפני זה תבין - אין לי טענות לגבי הבחירה לך כפי שאני מציג אותה פה. זה החלטה שלך.
האוטו שלך לא עבר תיקונים כי, במילותיך שלך,. אבל כמה עוד יש לתקן? נמרוד (נראה לי) פשוט לא ייסע במצב כזה, בזמן שאתה מתפשר על דברים שגורמים קצת נזק שמצטבר, וכשאין ברירה - אתה תחליף. זה לא נחשב עלויות אחזקה נמוכות, זה הזנחה. מתישהו הדברים יצטרכו תיקון, ומחיר התיקון רק יעלה ככל שתחכה עם זה.ציטוט:
החלפתי בסה"כ משאבת מים ולאגר ימין בסרן האחורי
עכשיו CJ, על כל מגרעותיו, לא יתפרק יותר מהר מהסמוראי. ממש לא. ההבדל הוא שהרבה יותר קל לגרום לו נזק בשטח - כי הוא יותר כבד והרבהההה יותר חזק. קצת יותר מדי גז, גלגל מסתחרר באוויר ונוחת על הרצפה בכוח - והלכה ציריה. בסמוראי זה כנראה לא יקרה, או שתצטרך להתאמץ ממש כדי שזה יקרה. זה לא אמינות - זה סגנון נהיגה. בקיצור, לדעתי אתה מכניס את עצמך למסכת תיקונים מטורפת, זה פשוט עוד לא נחת עליך...
על הכביש, אין שום סיבה שהCJ יעשה יותר בעיות מהסמוראי. אולי אף להפך - המכלולים שלו יותר פשוטים (לכן, ככלל, יותר עמידים). זה שרוב הCJים המוכרים סובלים מהזנחה פושעת ע"י "ערסי ניקלים" למינהם, או במקרה הטוב ישנים הרבה יותר מהסמוראי שלך, זה לא מדד. אני בטוח שאם תשווה את הCJ של נמרוד לסמוראי שלי, שניהם 89, תגלה שהפרשי האחזקה מינוריים, וזה כשהאוטו שלו רואה הרבה יותר שטח משלי.
והנקודה הכי כואבת - החלפים שלהם יותר זולים, ככלל...
אם תקנה CJ 86 שחוט ב-8K, תשקיע בו עוד 12K על יישור קו איכותי, רוב הסיכויים שהוא יהיה אמין מאוד מאוד. וזה עלה לך 20K בסה"כ.
אז חוץ מהדלק, הם שיכנעו אותי, אם עוד לא הבנת...ציטוט:
אלא אם תשכנע אותי שלהחזיק רכב כמו ג'יפ זה אפשרי בהוצאה ממוצעת של 450 ש"ח בחודש (הכל חוץ מדלק), 600 ש"ח דלק, נסיעות של 1400 ק"מ בחודש.
אבל אני עדיין יורד לדרום וחוזר על אותה כמות דלק שלוקח להם לחמם את האוטו בבוקר :twisted:
ואם אני כבר מגיב, אז בנושא המקורי: כרגע מסתמנות בעיות תקציב ולוגיסטיקה שיחזירו אותי לכיוון ה4.16 עם 30/9.5...
אלון
שנתיים וחצי (כמעט) אני עם הסמו, ועוד לא נפל עלי ה"בום הגדול"
למה? שוב, אולי מזל.
ואולי, בעצם (וסליחה שאני מחמיא לעצמי) קצת, אבל ממש טיפה....שכל.
למה שכל? כי כנראה שאני יודע לא להגיע לנקודת ההזנחה שממנה כבר נופלים לנזקים כבדים, לדוגמא, משאבת המים שהלכה, יכולתי למשוך איתה עוד הרבה זמן, הייתי ממלא ליטר וחצי-שתיים ביום, ונוסע (כמו עם השמן, אגב.)
אבל זה יהיה דבר מטומטם לעשות כי פעם אחת שוכחים או שהסדק מתרחב ואז הולך מנוע.
מצד שני, קרבורטור זה דבר שאפשר למשוך עד הסוף, דהיינו עד המצב שהאוטו לא מניע ונתקעים באמצע האי-שם (ובשביל זה יש ביטוח גרירה, שאגב, גם בו עוד לא השתמשתי בשנתיים ומשהו האחרונות למרות ההזנחה הפושעת)
תשמע, אם הרכב שלי היה במצב פרפקט כשקניתי אותו אז לא הייתי מזניח, אבל קניתי אותו מוזנח יחסית אז ויתרתי על יישור קו מושלם ועשיתי רק מה שהכרחי
לילה טוב
נמשיך מחר
איתי
איתי
אתה טועה
אי אפשר ולא כדאי להזני כלום - הכל קשור
קרבורטור שתזניח ייגרום למנוע לפייח מה שייגרום לבלאי מואץ במנוע ולאוברול וכל זה כדי לחסוך 300 ש"ח בניקוי וכיוון
נקסוס אני לא אכנס איתך לוויכוח על אמינות מול סיקס אבל אני בחרתי סוזוקי אחרי נסיון רב על סיקס (שלא היו בעיות להשיג לו חלקים ובטח לא בעיות עלות ) והיה חדש מהאריזה ביום שקיבלתי את המפתחות ועדיין הוא נתקע עשרות מונים לעומת הסמוראי