ובאיזה לוחות אתם מחפשים ?
אני מחפש ביד 2 ו
winwin
אבל אין יותר מידי מבחר, במיוחד לא של סגורים ומשנתונים של 90 ומעלה.
מישהו מכיר עוד אתר לוחות נורמלי ? כל השאר שמצאתי די נטושים ...
Printable View
ובאיזה לוחות אתם מחפשים ?
אני מחפש ביד 2 ו
winwin
אבל אין יותר מידי מבחר, במיוחד לא של סגורים ומשנתונים של 90 ומעלה.
מישהו מכיר עוד אתר לוחות נורמלי ? כל השאר שמצאתי די נטושים ...
חבוב , אתה מבקש משהו נדיר , לא נפוץ. אל תצפה למצוא את זה בקלות.
אתה מחפש במקומות הנכונים , אבל אם תזיז קצת את הישבן ותצא לעיר , תגלה מקומות שלא יודעים מה זה אינטרנט או שלא מפרסמים בו את כל המלאי שלהם.
חפש גם אצל מוסכניקים מוכרים לסמוראים כמו מורי, אמנון, טופ-גיר וכד'.
אל תגביל את החיפוש שלך לאיזור המרכז , סע (חפש גם באינטרנט) מחוץ לגוש דן. גם אם צריך לנסוע לחיפה בשביל לראות רכב, תברר טוב בטלפון ותעשה טיול - תרוויח פעמיים, מנסיון של רבים מאיתנו.
אנשים נסעו מרמת-גן לרמת-הגולן בשביל לראות רכב וחזרו בלי, אנשים נסעו מקצה מדינה לקצה אחר (יש אחד פה, חייל צעיר ופעור, הוא גם טבעוני למען השם, שקנה סמוראי במרכז וירד איתו הבייתה............לאילת!)
בקיצור - קום עצל, לך לנמלה וקח אותה לסיבוב בג'יפ.
לגביי בטיחות - ככל שעולים בשנתון הרכב יותר בטוח ? מאיזה שנתון אם בכלל, יש ABS וכריות אויר ?
תודה.
בסמוראי אין לא כריות אוויר ולא abs.
אין , לא זה ולא זה בסמוראי , רק בג'ימני.
סע לאט יותר , זהיר יותר , אם אתה רוצה , שים גם קשת התהפכות תקנית ליתר בטחון ושום בתא כפפות.
ובהנחה שאני בחור עסוק ואין לו זמן לחפש רכב וכמובן שאין את הידע לבחון אחד כזה, כמה ואיפה, אם בכלל יעלו לי שירותים של איתור רכב מתאים ובדיקה שלו ?
כמובן שאם לא קיים דבר כזה באופן מסחרי אני אשמח לשלם על שירותיו של מישהו מתמצא מהפורום.
תודה.
אני לא מכיר חברה שעושה את זה ואפשר לסמוך עליה,אני גם לא מאמין שקיים כזה דבר ושיהיה אמין (כלומר ללא אינטרס מסוים).
אוכל להמליץ לך על מורי שמחזיק בדר"כ כמה סמוראים אצלו בחווה וסוחר בהם, שווה "לבזבז" על הסיפור הזה יום עבודה בשביל לצאת עם ידע ואולי גם רכב.
דבר איתו טלפונית לפני.
אני לא מכיר אחרים , יכול להיות שיש עוד אנשים בסגנון הזה.
אין זמן לחפש רכב= צרות!
תשקיע את הזמן. וכמה שצריך. אחרת- אתה תצטער.
אתה תתפתה לקנות את הרכב הראשון (או השני שראית), ללא בדיקה מעמיקה, ללא השוואה לרכבים נוספים- ואז- אתה על דרך ההסתברות... מה ההסתברות שקנית רכב תקין ושמיש? 50%? 30? מי יודע... תנסה לצמצם את הסיכון. תשקיע את הזמן.
אולי לא הבהרתי את עצמי - אין לי זמן.
זה לא שיש לי אבל אני מעדיף לעשות איתו דברים אחרים, פשוט אין לי.
לכן אני מוכן לשלם על חוות דעת.
אלא אם יש מקום שאתם שולחים אותי אליו ואני יכול לקנות בו סמוראי בעיניים עצומות. אז אני אקנה את מה שיש גם אם זה יותר יקר ממה שתיכננתי להוציא, במידה ויש רק שנתונים חדשים יותר או משהו דומה.
ומה זה אומר נעילה אחורית ?
שוב תודה.
לגבי חוות דעת- לא מכיר מישהו. גש למורי כמו שהציעו. תצא חכם יותר.
לגבי זמן- תמצא זמן, תפנה זמן (קח חופש?!?). לקנות רכב זה לא לקנות משחת שיניים. זה לא נגמר תוך חודש. זה מוצר שישאר איתך לפחות מספר חודשים. ואת הזמן שתשקיע אח"כ בניסיון למכור עגלה שנפלת עליה- מאיפה תמצא?
לגבי נעילות- קרא את הכתבה הזאת.
בהצלחה!
אני מוכן לשלם 1000 שקל למי שימצא את הסמוראי שאני אקנה בסופו של דבר.
דרישות - עד 30,000 ש"ח.
לפחות שנת 94.
עדיף סגור.
ושיהיה במצב מכני כמה שיותר טוב, בעלים קודמים שטיפלו בזמן וכמו שצריך.
העיקרון הוא שכל מי שיש בסביבתו משהו שעונה לדרישות ידבר עם המוכר וילך לראות אותו, ישלח לי תמונות וחוות דעת, ואם אני אחליט שהוא אטקרטיבי אני אסע לבדוק.
במידה ואני קונה, 1000 שקל למי שהפנה אותי.
מה אתם אומרים ?
איזה קשקשן ...
אם אין לך זמן לחפש אוטו, מאיפה יהיה לך זמן לטייל איתו ?
עצלנים זה עם שלא מסתד פה טוב.
זה בדיוק העניין. שכשיש לי זמן, אני רוצה לנצל אותו לדברים אחרים, כמו טיולים, ולא לנסיעה של חצי יום בשביל לראות אוטו חצי מפורק שלדעת הבעלים הא במצב מכני "מעולה".
וכמובן שלזמן יש ביטוי כספי, ואני מוכן לשלם תמורת הזמן הזה.
לעצלנות אין שום קשר. כמו שאתה הולך לקנות מלפפונים בסופר ולא מגדל אותם בעצמך, כי אין לך זמן וידע ואתה מוכן לשלם מחיר עבורם.
וחוץ מזה לא אמרתי שאני לא אבדוק אותו בעצמי, אלא רק רוצה סינון מסוים ולדעת שאני לא נוסע לראות גרוטאה.
אם אין לך זמן ללכת לראות ג'יפים לפני הקנייה, אז לא יהיה לך גם אחרי שתקנה אותו.
בוא נסביר את זה ככה, ג'יפ יורד לשטח, ג'יפ הולך לקבל מכות, ג'יפ הולך להיות קצת במוסך, ג'יפ יצטרך תשומת לב ותיקונים, ג'יפ זה לא אוטו פרטי.. יש בו מערכות הרבה יותר מתוחכמות שנהרסות כל הזמן ויידרשו המון טיפולים.
אני לא יודע אם נהגת על סמוראי אבל החוויה לא נעימה, זה לא כמו לנהוג בפיאט אונו שנת 95.. זה כמו לנהוג בטרקטור.. באמצע השדה.. ביום חם.. ושכולם נהנים במזגן אתה סובל.
אם יש לך זמן וכסף לתחביב הזה אז סע ברכה. אם לא אז עדיף שתשקיע כסף במקום אחר. ג'יפ לא נועד לנסוע לאוניברסיטה הלוך חזור אלא לרדת לשטח לקרוע אותו וללכת למוסך אחרי זה לתקן או לתקן לבד אם יש לך זמן ללמוד.
כנראה שלא הצלחתי עדין להבהיר את הנקודה.
תראו, בגדול אני מסכים עם כל מה שנאמר פה, לגביי זמן, גם בשביל לטייל וגם בשביל לטפל בג'יפ.
הנקודה היא כזו - לבלות עם הג'יפ שלי במוסך שאני יודע שמסוגל לתקן אותו כמובן שלא תהיה לי בעיה. אבל להתחיל לנסוע בין מוסכים כשלא בטוח שהם יוכלו לתקן לא הייתי נוסע כי זה בזבוז זמן. במקום זה הייתי מוכן לשלם בשביל חוות דעת על מוסך. כנ"ל כשאני רוכש את הג'יפ.
לגביי חוויית הנהיגה - גם בדגמים מעל 94, סגורים ועם מזגן, זה כמו נהיגה בטרקטור ?
אני לא בטוח כמה אני הולך לעלות איתו לשטח בשביל לקרוע אותו. זה יותר בשביל טיולים בשבילים מסומנים, ובשביל לנסוע במשהו קצת יותר מסיבי מקופסאת שימורים. כנראה שתמונות של כל מיני מכוניות פרטיות מחוצות עד כדי שהן תופסות שליש מהנפח המקורי שלהן אחרי תאונות, עשו את שלהן.
ובמידה ואני כן אחליט לטחון אותו בשטח, כמובן שאני אקח בחשבון את הבילוי במוסך ואת ההוצאות הנלוות.
אגב, יש סמוראי שחונה בקמפוס גבעת רם כמה פעמים בשבוע, בין בניין כימיה לרוס ונושא את מדבקת JEEPLOG.
אם הוא למכירה, או אם מישהו בכל זאת מתעניין בהצעה שלי בנוגע ל1000 שקל, פל 0507419847.