חוזר: ריכוך קפיצים או נסיעה ''נוחה'' בגיפ.
רוני,
אצלי ב CJ5 התקנתי בזמנו סט קפיצים ובולמים של BlackDiamond.
השיפור בנוחות הנסיעה הוא בילתי נתפס. פתאום יש מערכת מתלים שבאמת עובדת. אתה מוזמן לעלות צפונה להתרשם.
רק הערה אחת, הקיט הוא הגבהה של "3. בזמנו לא יחסתי לכך חשיבות אבל מייד אחרי ההתקנה הייתי צריך לבנות מחדש את הדרייבשפטים כדי ש"יקחו" את הזוית. כמו כן, הנמכתי קצת את הטרנספר ודחפתי קלינים בסרן האחורי.
עובד נהדר אבל בדיעבד, לדעתי, "3 זה יותר מידי. הג'יפ איבד את הפרופורציות המקוריות היפות שלו ועם צמיגי ה7.00-16 מתקבל רושם שיש הרבה אויר בין הסרנים לגוף.(על טעם ועל ריח, כן?)
יש הרעה מסוימת בביצועים בשיפועי צד - הג'יפ גם יותר גבוה וגם יותר רך.
לכן המלצה שלי היא להזמין קיט עם פחות הגבהה - "1.5-"2.
גם לי יש M38A1 שמחכה בסבלנות ליום שבו יצאו אל הפועל לפחות חלק ממחשבות הזימה שלי. בעיקר אני מפנטז על השילדה שלו שהיא עדיפה על שלדת ה CJ5. בין הייתר בגלל שהיא מגיעה במקור עם שקלים הפוכים מקדימה (shackel reversal). אשמח עם תעדכן לגבי איזה קיט מתלים הרכבת בסוף.
יואב
מהניסיון שלי. ביזמנו היבאתי לארץ קיט של רנצו לגיפ כזה. אמנם הגיפ קיבל פוזה אבל הגיפ נישאר קשה . מה שלא עשיתי הגיפ נישאר קשה. לבסוף בניתי. סט קפיצים מעלים של פיגו טנדר. התוצאה הייתה מהממת. רכות. מהלך מיתלה. בקיצור חוייה.מאז עברו אצלי עוד כמה גיפים .. ולכולם בניתי את הסט ועד היום הם עדיין נוסעים.
יואב תודה.
לא רוצה לשנות כלום מבחינת מקוריות,ואם הדוגמן יגבהה ויאבד פרופורציות אז לא.
הוא יפה [וקשה] איך שהוא..
תתחדש קרמשניט
אם צריך שם ..."טעות סימן 2" יעשה ת'עבודה יופי
תודה רקסי!
לפחות אני מגיע עד הים עם הרנו..
אולי תגיע סוף סוף עם ה-'' JEEP'' שלך.
טוב, עידכונים!
על הצמיגים הללו,אפשר גם לנסוע בכביש 14 PSI והם לא שוקעים,
הווה אומר עדיין 2 שיניים על הכביש ,
במצב זה נוחות הנסיעה משתפרת פלאים,נושא הדלק יבדק בשירשור הנפרד שנפתח.
הJEEP פשוט הפך לסיטרואן!
תענוג~!