מורי אכן צודק
אני זוכר את הסמו הראשון שלי 84 אכן היה צ'וק אורגינל שישב משמאל להגה ליד הכפתור של אור ערפל אחורי..
Printable View
מורי אכן צודק
אני זוכר את הסמו הראשון שלי 84 אכן היה צ'וק אורגינל שישב משמאל להגה ליד הכפתור של אור ערפל אחורי..
מורי ידידי שלום רב!ציטוט:
נכתב במקור על ידי מורי
האם הקרבורטור עד כמה שידוע לך, בסמוראי 1000, תוצרת איסן, והאם הוא קרבורטור כפול, כלומר בעל שני לועות?
האם יש בפורום גיפולוג תמונה שלו או חומר מקצועי עליו?
בברכה
צביקה
צביקה שלום!
לא יצא לך מעולם להתעסק עם סמוראי 84?
ניסן לא תאמין, אך לא,לכן אני מבקש לקבל כל חומר טכני הקשור בקרבורטור הזה כולל תמונות.ציטוט:
נכתב במקור על ידי nisan23
אני מאמין שאוכל להתמודד איתו, הבעייה תיהיה בהשגת קיט שיפוץ,
אך אני פועל בנושא.
בברכה
צביקה
צביקה שחס וחלילה לא תבין אותי לא נכון... ההודעה הקודמת לא נאמרה מתוך זלזול אלא התעניינות.. הבנתי שאתה "מלך הקרבורטורים לסמוראי" וחשבתי שגם אני אקפוץ אלייך מתישהו..
אבל עכשיו אני מבין שקשה להשיג את הקיט לדגם הזה?
אגב צביקה איך אני יכול לבדוק אם הקרבורטור שלי הוא מקורי של הרכב או שהוא הוחלף במרוצת השנים...?:confused:
ניסן אתה יכול להרגע,הקרב' שלך מקורי למהדרין!
צביקה,מדובר בקרבורטור בעל לוע אחת (לא יודע מי היצרן,קרוב לוודאי אייסין),דומה מאוד לשל האוסטין מטרו שאתה בטח מכיר...
יש עליו מעט מאוד חומר כאן באתר ובכלל ברשת.
אנסה להשיג תמונה שלו...
ניסן לא טענתי שזלזלת חס ושלום, פשוט הבהרתי שמעולם לא טיפלתי בסמוראי 84, ולכן אינני מכירו כלל.ציטוט:
נכתב במקור על ידי nisan23
מורי טוען שהקרבורטור שונה מקרבורטור של סמוראי 1300, ודומה לאוסטין מטרו בעל לוע אחד.
מכיוון שכל הרכבים מסדרת אוסטין, מיני מינור , רובר, הם בעלי קרבורטור בעל תת לחץ קבוע, הייתי מעוניין בצילום הקרבורטור.
לכן אם תואיל לצלם את הקרבורטור ברכבך הדבר יעזור לי מאד.
זכור תמונה שווה יותר מאלף מילים.
בברכה
צביקה