חוזר: איך מחליפים פילטר דלק בויטארה?
טוב, אין ברירה אלא לפרק שוב ולהחליף את השייבות, יש הזעה קטנה של דלק מהצינור של היציאה והזעה די רצינית בצינור הכניסה. חיזוק חוזר וסופי כמעט ולא עזר.
מישהו יכול להגיד לי מה הקוטר של השייבות הנ"ל? הייתי עכשיו במוסך סוזוקי ושם לא ידעו להגיד לי בע"פ איזה שייבה צריך. אמרו שצריך לראות דוגמא ולחפש אחת בגודל דומה במחסן. אולי לפי קוטר חיצוני אני אוכל למצוא שייבות מתאימות במחסן שלהם.
איו לי מושג לגבי הגודל. אצלי הגיעו 4 שייבות עם הפילטר. לפני שאתה רץ לשרוף זמן וכסף במ. תנועה, תעשה חיפוש קטן בחנויות חלפים. אני בטוח שיימצאו לך שם משהו מתאים
אני בהחלט מעדיף לקנות בחנות ולא אצל מ. תנועה, רק קצת בספק אם שם ידעו לעזור לי בלי מידה כלשהיא.
טוב, אולי בכל זאת שווה לעבור בחנויות של יצחק שדה בדרך הביתה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tzvika-Pick
אני לא בטוח אם זו אכן הזעה של דלק או פשוט רטיבות שנשארה מהדלק שנשפך בזמן ההחלפה.
צריך להחליף את השייבות הקטנות האלו? החזרתי את אלו שהיו בפילטר הישן למקומם.
אני צריך לרדת עוד מעט להזיז את הרכב, ואז אבדוק מה מצב הרטיבות באזור.
לא טוב.
השייבות הן מנחושת ואמורות להמעך למקומן בעת ההידוק, גם בפלאגים זה עובד ככה. האפקטיביות שלהן יורדת אחרי השימוש הראשון.
אני די בטוח שמקבלים גם אותן יחד עם הפילטר החדש.
אני מקווה מאוד שזאת הסיבה להזעה ולא איזה נזק לצינור לחץ גבוה. נראה לי שצריך לפרק מיכל דלק כדי להגיע לצינור שיוצא מהמיכל דלק לפילטר וזול זה בטח לא יכול להיות.
לא היו שייבות עם הפילטר שקניתי בוודאות. אולי בכל זאת היה שווה להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות במ. תנועה ולא לאכול פעמיים דלק :lol: . אני אנסה לקפוץ ליצחק שדה/המסגר עוד מעט ולחפש שייבה אחרת, למרות שאני די סקפטי אם אני אצליח למצוא משהו מתאים "על עיוור".
מקסימום אני אפרק בשישי בבוקר וארוץ (פיזית, כי הרכב מושבת) לקנות ביצחק שדה. אין לי חשק להשבית את הנבלה לעוד שבוע.
במכשירי תנועה הפילטר לא מגיע עם שייבות, וגם את השייבות קשה להוציא מהם (רק אם נפלת עליהם ביום טוב :mrgreen: )
חן
נראה לי שאפשר לסיים את הפרויקט. שלושה שבועות שאני מתעסק עם הפילטר דלק הזה, ועכשיו הכל נראה טוב, אין הזעות ואין נזילות. הכל יבש ונקי.
למען הדורות הבאים (כלומר, למען המסכן הבא שינסה להחליף לבד פילטר כזה ויסתבך :grin:) אציין רק שהשייבות המתאימות הם בקוטר 10 או 11 מילימטר והם כל כך זולות, שעם חיוך וקצת נימוס תקבלו אותם בחינם מחנות החלפים שלכם.