חוזר: עזרה בתרגיל בפיזיקה (רכב פגע בכלב, מי אשם? כותרת יותר רלוונטית)
טוב בוא נרגיע קצת את הרוחות.
ברור שבעל הכלב אשם על כך שלא שמר על כלבו בצמוד אליו, אין על זה ויכוח. אבל! לשלם 4500 שקל לטמבון של מזדה , זה לא לגיטימי וגם לא חצי מזה, אם יש רשלנות של הנהג (נשים בצד את כל אלה שמרוויחים מזה ושאר ספקולציות). את עניין הוצאות הוטרינר לא הכנסתי לתמונה בכלל.
גם כאשר יש אשמה מובהקת של צד אחד , תמיד יש את האחוז הזה שמתקזז מהצד השני על שהיה יכול להיות זהיר יותר. (ואת זה אני אומר מנסיון שלי , פגע בי רכב שלא עצר בעצור ואני נסעתי כחוק, עו"ד הצליח להפיל אשמה של 25% עליי כי הייתי יכול להזהר עוד יותר, אפילו שבוחן תנועה הוכיח אשמת הפוגע. אין מה לעשות ,תמיד אפשר לנהוג אחרת).
ניסיתי להמנע מכל הסיפור שהתפתח כאן ולהדבק לפרטים הטכניים היבשים כדי להתמודד עם בעל הרכב והכלב מבלי כל מה שקרה כאן.
תודה בכל מקרה על העזרה ,אנחנו כבר נראה איך נתמודד עם המצב.
אם מישהו רוצה לעבור לפרטי , כדי למנוע את התדרדרות השרשור לויכוחים וכד', אני אשמח.
חוזר: עזרה בתרגיל בפיזיקה (רכב פגע בכלב, מי אשם? כותרת יותר רלוונטית)
ה-RV ששכרתי התקשה לשמור על הנתיב שלו בכבישים הצרים של הפרינאים. נהג המרצדס סדרה-A שבא מולי היה עסוק בלכוון את הקונטרסט של תצוגת ה-LCD של מקלט ה-GPS. אני הייתי על 80, והוא נסע לא פחות מהר. המראות שלנו נפגשו.
את שלי היה צריך לתקן במחירי משאית + הוצאות שכירות לכל יום עיכוב. את שלו היה צריך לתקן במוסך מורשה של מרצדס. לכל אחד מאיתנו נזק במאות יורואים. אבל, באירופה, כמו באירופה. מיד לאחר התאונה עצרנו בצידי הדרכים. רצנו אחד לשני, לחצנו ידיים. איים סורי, איים סורי. אל בי מור קרפול נקסט טיים. יו טו. ביי ביי. כל אחד שילם על הנזק שלו. ונפרדנו כידידים.
לפעמים זאת הדרך הפשוטה ביותר, גם אם לא ב-100% צודקת.
עודד