סנו תנורים.
Printable View
סנו תנורים.
לא יודע מה היה אז, אבל הפקודה המפורשת שלי היום היא לפרק מכלול מהנשק. בכלל, הפקודות בנושא הנשק בבית השתנו הרבה בשנים האחרונות - לאור ריבוי מקרי הגניבות של נשקים.
כנראה שמעדיפים שיעלם נשק בלי המכלול, ככה הוא פחות שימושי =]
ותודה לכל העוזרים... אני אשב על זה קצת אח"כ.
כן מותר לא מותר,ציטוט:
נכתב במקור על ידי OFF-RoaD
אם בכל זאת החלטת לשחק בנדמה לי ולחשוב שאתה "רק משהה" את המכלול בין הנשק והארון ובדרך מנקה אותו קצת (דבילי, אני יודע שאתה מתלהב כי זה חדש אבל זה לא אומר שזה לא דבילי או מזמין צרות)
אם בכל זאת החלטת להפריד אז לפחות תחבר את המכלול למפתחות של האוטו עם גומיה בלילה לפני שאתה הולך לצבא, הסיכוי שתלך לבסיס עם גולם מתכת יקטן בהרבה.
לא מותר, פקודה. תפריד מכלול מהנשק. המכלול נמצא בתוך הנעל הצבאית, ככה שיהיה לי קשה להגיע בלעדיו לבסיס.
בקשר לניקוי? אני לא מבין מה הבעיה... גם ככה המכלול כבר בחוץ, אז כדור לא יפלט משם. לאבד חלקים או להרוס משהו? יש שם כולה חמישה חלקים, שיכולים להתחבר רק בדרך אחת. ובכל מקרה גם בבסיס אני עושה זאת לבד...
לא זוכר איך מפרקים m-16 אך זוכר גלילון (נשק גם בלי כדורים מכה אחת איתו ואין בנאדם)לוקחים את השושנה וקצת חול ים ביד השניה משפשפים בין השושנה לחול ממגלרים ואת השאר רק אם סכין יפנית .או הולכים לריקושט קונים סיליקון לנשק (גרגירים)ועושים את אותה פעולה את שאר הנשק אם פלנלית מורחים על כל הנשק מעט שמן ומונגבים(השמן שואב איליו ליכלוך)את השושנה מורחים במעט וזלין (גם מליפסטיק )ולאחר המטווח הבא בניקוי הנשק תראה תהבדלים.
הלקוחות שלי באנגולה מדווחים על תוצאות מצוינות בשימוש בריר של תנין מזן מסוים החי לאורך נהר הזמבזי , אם תרצה עוד מידע אני ישמח לברר איתם.
נכון שיש לך לנדרובר?ציטוט:
נכתב במקור על ידי rozen
זה פשוט נשמע כמו סגנון הלחשים וקמיעות למניעת נזילות ומרעין בישין של הגורואים..8-)
בלי להעלב אבל זה כוללה נשק, לא חללית שצריכה גריז נטול מנטול למיסבים.. כל מסיר שומנים/פיח כמו ספריי תנורים עושה את העבודה, זה ידית של דלת ומברשת פליז פשוטה, גם אחרי 300 כדורים ברצף.
קיד,
אחלה רעיון עם השמן דיזל!
שלוש שנים שירות בחטיבה 7 לפני10 שנים ואת השאר במילואים זה עובד נהדר כולל מאגים של הטנק.
אני לא אומר שזה לא עובד,
אני אומר שזה מוגזם.
זה לא מוגזם אם רוצים להגיע אחרי הטיפול השבועי למקלחת לפני האחרים אז זה ממש לא מוגזם .בקשר לניקוי בבית כשאני הגעתי הביתה בצבא כל מב שרציתי זה לנקות את הג"יפה ממני ולנוח כמה שיותר אז עזוב אותך משטויות כמו לנקות נשק בבית לך תנוח או סע לטייל ברכב שטח המשפחתי ושכח מהצבא עד ליום ראשון.
רוזן מוגזם באבי אביו מוגזם
כשהתגייסתי ךצבא קיבלתי מתנה אחת בלבד מדוד שלי שהיה צנחן
פחית של wd 40
לפני 20 שנה wd 40 מקורי היה מצרך נדיר מאד אבל כשבמשך חצי שנת טירונות חי"ר לא עמדתי מעולם למסדר חוזר הבנתי את המתנה האמיתית
הנשק מקבל ציפוי שכלום לא נדבק אליו
פירוק וניקוי עם פלנלית + חוטר ומגלר (המברשת שמתגלחים איתה :lol: ) ואתה מוכן למסדר הבא לא אבק לא פיח ולא נעליים