שלום לאסף הלוי הגדול. אכן כן תיקנתי את הסרן וכמו שאתה מבין התקלות בגיפ לא ניגמרות אף פעם
אז ככה אני עדיין לא טיפלתי בגיר כי... הרדיאטור שסמתי לפני 3 חודשים היתפוצץ. אז לפני הגיר יש לי לטפל בבעית הרדיאטור [מישהו אולי שידרג את הרדיאטור?]:roll:
Printable View
שלום לאסף הלוי הגדול. אכן כן תיקנתי את הסרן וכמו שאתה מבין התקלות בגיפ לא ניגמרות אף פעם
אז ככה אני עדיין לא טיפלתי בגיר כי... הרדיאטור שסמתי לפני 3 חודשים היתפוצץ. אז לפני הגיר יש לי לטפל בבעית הרדיאטור [מישהו אולי שידרג את הרדיאטור?]:roll:
יואב לשאלתך
לאחר ריקון השמן מהאגן שמן והוספת חדש יש לנתק את הצינור שמן שחוזר מהקולר חזרה לגיר
להניע את הרכב לכמה שניות וליסגור חזרה את הצינור.לאחר מכן למלות שמן שוב בגיר.
יש לחזור על הפעולה מיספר פעמים עד שהשמן שיוצא מהצינור הוא כבר אדום ונקי.
אסף
שלום לאסף ולשאר החברים טוב אז אתמול הגיפ יצה מהמוסך לאחר ההמלצה של אסף להחלפת שמן גיר וניקוי אגן שמן הגיר. הגיפ מגיב יפה אבל לא נסעתי איתו מספיק עד כדי היתחממות כך שאני לא יודע אם הבעיה נפתרה אעדקן בקרוב
לגבי הרדיאטור הו הוחלף באחריות ללא תמורה ותענת החברה שהמים שהישתמשתי לא מספיק אחותיים וביגלל זה הו היתפוצץ
בכל מיקרה אני מקווה שיהיה שקט מהגיפ
עידכונים. אז ככה לאחר מיספר ימים כשהגיפ חם מאוד התקלה חזרה על עצמה
הייתי במוסך המרכזי ושם לאחר היתחברות למחשב היתגלה שיש בעיה במשהו שניקרה סולונויד או משהו דומה וההמלצה להחליף את הסולונויד, פילטר גיר, ולשים שמן ATF 4 .
מישהו כבר ניתקל בבעיה כזו וכמה זה אמור לעלות?
דרור שלוםציטוט:
נכתב במקור על ידי berezef
אצלי כרגע נפתרה הבעיה (צריך לבדוק לאורך זמן ביום חם)
הבעיה היתה גוברנר (שזה סולונוידם חשמלים למעברי שמן)
את העבודה עשה לי סופר גיר בת"א (מוסך מומלץ ומקצועי)
שי צמח
שי אני שמח שניפתרה לך הבעיה איפה נמצה המוסך הזה ? כמה זמן זה לוקח ? ושאלת מיליון הדולר:lol: כמה זה עולה?
תודה דרור
שוב שלום לכולם ביום חמישי הוחלף 2 סולונוידים והיום לאחר נסיעה טכנית וקשה בערך 8 שעות הרכב מגיב מצויין [תודה לכל העונים ] דרך אגב זה עלה 2200 שח כולל מעמ כולל עבודה.
שבוע טוב
יואב
אפשר גם אפשר
עשיתי זאת בבית לבד על הטרופר - על פי הוראות של קיד/טושי וזה עבד מצויין
החלפתי את כל 9 הליטרים ........ כשבגיר עצמו יש רק 4.5
הפרוצדורה פשוטה
על הבוקר אחרי מנוחת הלילה אתה מניע את הרכב ומזהה את צינור הולכת השמן מהקולר חזרה לגיר
למה אחרי מנוחה ?
כדי להרגיש יותר בקלות את הפרש הטמפ במגע יד
למה אחרי הקולר ולא לפני?
כדי לרוקן גם את הקולר
אחרי שזיהית אתה מנתק את הצינור הגמיש (משאיר אותו מחובר לקולר ומנתק מהצינור הקשיח)ודוחף אותו לבקבוק קנקל בעל מידה ידועה (על מנת לדעת כמה שמן כבר רוקנת)שקוף (כדי לאות את צבע הנוזל שיוצא
במקביל אתה תולה על מעמד / גדר וכו' משפך עם צינור הארכה עד לפתח המילוי של הגיר
עכשיו אתה מניע את הרכב לכ10 -15 שניות ומכבה
בודק כמה יצא לתוך הבקבוק וממלא בהתאמה (יכול להתבצע במקביל)וחוזר חלילה עד שאתה רואה בבקבוק שמן חדש/מילאת את הכמות שעליה היצרן מצהיר ...
כשאני מרוקן את הבקבוק הקטן לתוך דלי אני שם על הדלי בד לבן טריקו כמסנן וכך יכול לראות אם יש חרצפים בשמן.....
בוקר טוב אסף את הסולונוידים החלפתי במרכז הגירים בי-ם. זמן עבודה יום אחד :lol: