מישהו אמר משהו על זה שהגיע הזמן להעביר את האתר ארצה?
נמרוד, נהיה בקשר במהלך השבוע כי אני די בטוח שאפשר למצוא לשרת פתרון הרבה יותר מהיר שיוכל לעמוד בכמות הגולשים
אלעד
Printable View
מישהו אמר משהו על זה שהגיע הזמן להעביר את האתר ארצה?
נמרוד, נהיה בקשר במהלך השבוע כי אני די בטוח שאפשר למצוא לשרת פתרון הרבה יותר מהיר שיוכל לעמוד בכמות הגולשים
אלעד
מוזר ... אצלי דווקא עובד בסדר גמור. ואני עוד עם ADSL של 750 קס"ש בבית. מחובר דרך ברק 013.
אולי זה משהו שקשור לספקיות האינטרנט? חסימות/הגבלות כלשהן?
לי ידוע כי הייתה בעיה בימים האחרונים עם שירותי ADSL ברחבי הארץ (בדגש על איזור המרכז) וגם עם ספקית האינטרנט 012 סמייל (שזה שילוב של אינטרנט זהב וקווי זהב 012+015), אממה, חלק מהחבר'ה פה ציינו שהם מחוברים לספקית אחרת , אז אולי המשותף הוא רק עניין הADSL.
אני מחובר בHOT בשיטת MPLS , למי שזה לא אומר הרבה , בוא נסכם שזה החיבור הכי יציב שיש היום במדינה שלנו שאינו קשור בעסק.
מהעבודה זה לא אינדקציה כי זו חברת הייטק עם תשתית שיכולה להחזיק את כל חברי הפורום הזה והצהוב ביחד ושכולם יורידו באימיול את הסרט הכחול החדש של שולמית והסוכה שלה במהירות שילד בן 16 מגיע ל..... :D
אני מחובר דרך בזק - גלישה כרגיל ...
אצלי הכל בסדר למרות שאני מחובר דרך הנבלות האלה- הוט.
כמו שאמרתי קודם, גם מהבית וגם מהעבודה הפורום עובד בסדר גמור, בבית מחובר עם ADSL ובזק בינלאומי
צפוי שינוי קטן לטובה במהלך היום, אנא שימו לב ועדכנו אותו.
אהה,
אכן יש שינוי.
לרעה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן גולומבק
האתר עובד מצוין....ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
ברוך כפי הנראה שיש לך בעיה כל שהיא במחשף.
איך זה שיש לי בעיה במחשב אם כל שאר האתרים, ללא יוצא מן הכלל, עובדים מהר וכמו קודם??
המצב באתר נהיה בלתי נסבל מבחינתי, פשוט אי אפשר לגלוש.
ממש תואם ג'יפטריפ.
אולי נעשו שינויים בלי ידיעת בעלי האתר, אצל הספק בשרת. לי ברור לגמרי שיש בעיה רצינית.
אני פשוט כבר לא מסוגל לגלוש כאן.
ברוך תבדוק את הנושא של cookee במחשב שלך. אולי זה קשור.
ברוך, אתה לא איזה גולש חדש ולא מוכר... תרים אלי טלפון וננסה לברר את שורש הבעייה, איפה שלא תהיה.
נערך- ההודעה לא רלוונטית. עלתה הודעה זהה של נמרוד. אפשר למחוק את התגובה.
ברוך , אני מתנצל בפניך , היום גם אני חוויתי את הבעיה - כנראה שזה עניין של ניתוב או שאולי תזמון גלישה מהמקום שלנו למיקום השרת של ג'יפולוג , אי שם בארץ האפשרויות הלא מוגבלות.
נמרוד - היום באיזור 7-9 בערב, האתר לא היה זמין. אין מה לומר כאן דבר על "עוגיות" וכד'. יחד איתי היה גם אלעד WILDLOVE מחובר דרך ספק אחר וממקום אחר בארץ - אותה בעיה.
יכול להיות שזו פעם ראשונה ועד עכשיו כן הייתה בעיה אצל ברוך באופן פרטני, אבל ספציפית להיום אני יכול להעיד אישית שהאתר לא היה זמין. לא REFRESH ולא נעליים.
או. קי. יש תמורה לאגרה ויש שיפור משמעותי.
הרבה יותר מהיר, בלי תקיעות, יותר נעים לעין - סחתיין על השידרוג!!