אני לא יודע עם מותר לפרסם פה אני ישלח לך לפרטיציטוט:
נכתב במקור על ידי 6opka
Printable View
אני לא יודע עם מותר לפרסם פה אני ישלח לך לפרטיציטוט:
נכתב במקור על ידי 6opka
נראה אחלה, עשית לי חשק לעשות משהו בנידון גם בג'ימני שלי!
כמה שאלות-
-מאיזה עובי הפח?
-נראה מהתמונות שאופן החיבור לשלדה הוא ע"י ברגים המחוברים לאוזני הגרירה בחלק התחתון של השלדה, והפגוש נמצא ביחס אליו גבוה ומלפנים. באיזה אופן חיברת ביניהם (הפגוש עצמו והאוזן) והאם זה מספיק מסיבי?
מותר. כחבר פורום (ולא מפרסם שהוא בעל עניין מסחרי) אתה מוזמן להמליץ לחברים אחרים על מוצר מוצלח, לדעתך.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ohadfogel
אסף (ג'רי)- חלק מההערות שלך לגבי הגימור וצורת הבניה נכונות. אבל כפי שכבר הערתי לך בעבר, וכפי שהעירו לך כאן בצדק- אתה חייב בגילוי על הקשר המסחרי שלך למתחרים. אני כותב לך את זה כחבר, ואני יודע שאתה מתכוון לטוב- אבל זה נראה רע (ואני מוצא טעם לכתוב את הדברים בפומבי ולא בה"פ כדי שגם אחרים ינהגו באופן דומה כשיש סיבה).
אסף.
הבעייה שיש אנשים שכואב להם שטוב לך וכנראה שהם לעולם לא ישתנוציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אחי אני לא יודע מאיזה עובי הפח אבל בפנים זה 6 מ"מ על בטוח לגבי כל הפרטים אני יתן לך את המספר של עמי 0547653062 ויש לו גם אתר באינטרנט תרשום TOPJEEP בגוגל ותמצאציטוט:
נכתב במקור על ידי MMR
לא קשור לויכוח, אך מאוד קשור לדיון.
לאלו שעוד לא עשו את ההוצאה הגדולה:
לפני זמן לא רב נתקלתי בתמונה ברשת,
קצת יצירתיות והפגוש המקורי הרבה פחות פגיע.
שנייה לפני שמשלמים כמה אלפים בסדנה המקומית.
רק חבל להרוס טמבון מקורי ולחתוך אותו ועם אתה קורא לזה פיתרון יצירתיציטוט:
נכתב במקור על ידי e-Pit@m
זה בדיוק ההגדרה של פתרון יצירתי. וגם נראה טוב מאד (לעניות דעתי).
אני חושב שהמשפט שמתאר את עמי, הוא, בן אדם שאוהב את מה שהוא עושה.
עובד יפה, נראה מקצועי, גם אם לא נראה לכם, אני בהחלט מרוצה.
שלום לכולם, לגבי ה"דיון" במחיר שדורשות הסדנאות השונות על פגושים ממתכת, נכון שקשה לשלם כמה אלפי שקלים לפגוש, והעלות ביחס למחיר הרכב גבוהה יחסית לרכבים אחרים , אבל אל תשכחו שעלות של סדנא היא לא רק חומר גלם והרכבה, הושקע תכנון , אב טיפוס, אישור של היבואן (אספיר) כדי לא לפגוע באחריות לרכב חדש. ואף אחד לא עובד לשם שמיים. אצלי התקנתי פגוש+כננת באספיר.
2 מסגרים שאני עובד איתם ובעבר ביקשתי שיבנו לי פגוש צינורות בגימיני הקודם שלי , לא רצו להתעסק עם זה גם משיקולי רווח והשקעה וגם היו הוגנים ואמרו ששווה לשלם יותר ולקבל מוצר יפה שהושקעה חשיבה בבניה שלו.
בכל אופן הפתרון הזול ביותר הוא לפרק את הפלסטיק השחור בתחתית הפגוש ולחתוך הזוית את הפגוש ( כמו בתמונה של הגימיני הלבן)
מי שרוצה לראות פגוש מפורק ולתרשם ולקחת מידות לפני שמפרק מהאוטו מוזמן.
יש לי פגוש חדש במחסן.
רונן 050-7967370
תתחדש, יצא יפה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי שמוליקו
הגב הטמבון הזה תוכנן בגיפטריפ.
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...=9&item=683318
הוא מתבסס על טמבון שבכלל נבנה ברוסיה .
והנה השרשור מפורום ישראלי ברוסית ששם ישנה הפריסה של הטמבון והמידות.
http://www.4x4israel.com/forum/viewt...hp?t=8&start=0
חברים אחרי תיקונים ופינשיים אחרונים הטמבון נראה מושלם ומסודר יותר מתמיד כמו כן אני רואה וחייב לציין את הנאמנות של עמי והאיכות של הבנייה של הטמבון האיכותי הזה
אוהד מה בדיוק היו התיקונים?
נראה כאילו לוחית הרישוי שלך עדיין מסתירה את פתח האיוורור הגדול ביותר. אולי שווה לך לנסות למקם אותה יותר למטה או בצד כמו שהוצע לפני זה.
לא אחי לגבי פתחי האיוורור אני לא משנה כלום אני מאמין שלא תהיה לי בעייה עם זה עם היה אני ינסה לארגן משהו הסידורים שהיה זה הפינות שהוא סדר ליציטוט:
נכתב במקור על ידי בומס הקופץ
דבר ראשון נראה מעולה,ואני מצטרף למחמאות על עמי,הוא בנה לי לויטרה.ציטוט:
דבר שני,סתם מחשבה למי שעוד לא בנה,לא עדיף משהו קצת יותר צר?
מה הכוונה משהו קצת יותר צר ???ציטוט:
נכתב במקור על ידי ofer23
מה שכתבתי לך בהתחלה זה מנסיון עם ג'ימני אוטומטי שהגיר שלו התחמם בעליה של יריחו-ירושלים בגלל שהפתח הגדול בפגוש המתכת היה חסום על ידי לוחית הרישוי. חבל שיתבשל לך הגיר.ציטוט:
אסף.
הכוונה לגובה של הטמבון,כלומר שיהיה קצת יותר גדול מהמספר..ציטוט:
בכל אופן הבנתי שיש שם איזו בעייה עם המוטות של השלדה וצריך להסתיר אותם גם.
זהו זה סופי הגימי שלי מוכן לכל שטח סיימתי הכל הוצאה לא קטנה (אבל שווה) סט מיגונים תחתיים שלוש חלקים, מדרגות, פגוש קדמי ברזל וצמגים מקסיס 100 אחוז שטח
הצעד הבא כננת + הגבהות אבל כנראה רק עוד שלושה חודשים
ההודעה שלך מזכירה לי חתימה של מישהו פה,
וואלה.... ו.... נעילה יש לך? ;-)ציטוט:
נמרוד פעם רשם-
ג'יפ בלי נעילה זה לא ג'יפ ... (אבל תתנחם לך יש ג'ימני :twisted: ).
בכל אופן מאברוק
נראה טוב