נוסע ב110 עם דטרויט. הנעילה לא מורגשת בנסיעה רגילה, ולמעשה, כל עוד לחץ האוויר שווה בזוג הגלגלים האחוריים, לעולם לא תדע שהיא שם.
Printable View
נוסע ב110 עם דטרויט. הנעילה לא מורגשת בנסיעה רגילה, ולמעשה, כל עוד לחץ האוויר שווה בזוג הגלגלים האחוריים, לעולם לא תדע שהיא שם.
אישית, אני מעדיף נעילה אוטומטית בסרן האחורי. בדיפנדר זה מה שהיה מותקן (דטרויט לוקר) והייתי מאוד מרוצה. לא צריך להתעסק בזמן הנהיגה, מבחינתך- אתה אפילו לא יודע שיש נעילה.
אסף.
האם מישהו התקין נעילה אחורית אוטומטית מבלי להתייחס למחיר?
נגיד והיו נותנים לכם לבחור במתנה,או בסכום זהה-מקנרה\ARB\נעילה אוטומטית..הייתם לוקחים אוטומטית?
אני בעד לשלוט מתי אני נעול ומתי לא...
טל.
לסרן אחורי- כן, גם אם אין הפרש במחיר- הייתי מרכיב אוטומטית.
(וזה משהו שלא רק אני חושב ועושה, אתה יכול לראות הרבה רכבים שמיועדים לנהג "אהבל" שלא צריך לדעת שיש נעילה, ולא צריך לדעת לנהוג, החל מCUCV וכלה בריאו, זה מה שעשו בהם, וגם היום- כלים כמו הM1117 משתמשים בדטרויט לוקר)
אסף.
הצלחתם להכניס בי (שוב) ספקות...שלמה, מה עושים?
ניר
קודם כל עושים סיבוב על רכב עם נעילת דטרויט כדי להרגיש בעצמנו עד כמה הנעילה לא מורגשת בכביש.
אם ארגיש או יותר נכון לא ארגיש שום השפעה או השפעה אפסית אז כנראה שבסופו של דבר אלך על דטרויט. היתרונות של "שגר ושכח", פשטות יחסית בהרכבה, אמינות יחסית ומחיר זול יותר במעט מכריעים מבחינתי לטובתה.
אישית כנראה שלא אתקין גם נעילה קדמית.
אם הייתי מתכנן להתקין גם נעילה קדמית הייתי הולך על ARB .
שלמה
לפחות תעשה סיבוב על קרקע באחיזה נמוכה כמו מגרש חולי שהכי מתקרב לכביש רטוב.
בכביש עם אחיזה טובה אתה לא אמור להרגיש