אחד משני הפתחים המחוברים בצינור שהוצע להפריד אותם ולסתום בבורג, לא אמור להוליך ואקום לממברנה של הצ'וק האוטומטי (במידה שישנו)?
Printable View
אחד משני הפתחים המחוברים בצינור שהוצע להפריד אותם ולסתום בבורג, לא אמור להוליך ואקום לממברנה של הצ'וק האוטומטי (במידה שישנו)?
כן, אתה צודק! טעות שלי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי סיקס כחול
עדכון סופי
הוחלפו:
גלגל תנופה משומש + זר שיניים חדש
פחית תאום חדשה
סטרטר סיקס חדש מהנילון
יצא מלא כסף - אבל אני מקווה שיהיה שקט לטווח ארוך
נכון לעכשיו - ההנעה הכי יפה שלו ששמעתי מאז שהוא אצלי
האמת שאחרי הפירוט שלך אני עוד יותר לא מבין למה לא הלכת על אופציית ההסבה
העלויות היו זהות לחלוטין אם היית הולך בדרך הזו.
בכל אופן, תתחדש ושיהיה הרבה בהנא/עה 8-)
התכנון המקורי היה להחליף זר שיניים, פחית ובנדיקס בלבד והעלות הסתכמה בכמחצית סכום ההסבה
אבל אחרי שהוזמנו והורכבו כבר החלקים שוכנעתי ע"י מספר בעלי מקצוע אותם אני מעריך שלא לשפץ את הסטרטר שלי שוב ורק לקנות חדש ולא, הכל יחזור על עצמו - אז לא היתה ברירה אלא לקנות את הסטרטר החדש שהוא העלות הכי גדולה
ובמחשבה לאחור - תוך כדי שהגיר עדין היה על הרצפה - הבנתי שפתרון ההסבה היה משתלם הרבה יותר
וזוהי המלצתי לכל מי שיקרא את השרשור בעתיד
מקווה שיהיה שקט.... עכשיו, הגבעות.....
מה זה הרבה-אפשר לקבל עלויות?
כמה זמן לקח לך כל השיפוץ הזה?
אגב-בנדיקס בחולון עולה היום 80 ש"ח+מע"מ
אם כל החלפים אצלך ביד - זה אפשרי תוך פחות מיום
השאלה היא באילו תנאים אתה עושה את זה
אם תעשה את זה בתנאים ביתיים צפויה לך עבודה מאד קשה במיוחד בחלק של להוריד את הגיר פיזית לריצפה (הוא מאד כבד) ולהחזיר אותו למקום.
אני עבדתי עם ליפט במוסך שבו אני עובד (היה יום חלש וליפט פנוי)
עלויות:
זר שיניים חדש - 230 - ינוביץ
פחית תאום שיושבת על ההאוזינג - 180 - ינוביץ
זה בלי מע"מ
סטרטר חדש - עלה בחנות 740 ש"ח ברוטו ללקוח פרטי בד.ש באור עקיבא - אני קניתי אחרי הנחת מוסך במחיר שאני לא יכול לפרט.
בנדיקס חדש (אם הולכים על האופציה הזאת) - 80 - ינוביץ לפני מעמ
נו, נו. כמה זמן זה לקח לך עם ליפט וכלי מוסך?
אצלי על המדרכה ליד הבית, עברו 80 דקות מתום נסיעת מבחן כשאבחנתי בעיות בהוצאה מרוורס ועד שהייתי עם גלגל השיניים של הרוורס ביד, כולל הורדת הכלים מהבית, הורדת הגיר מהרכב, הפרדת הגיר מהטרנספר ופירוק משני של כל רכיבי הגיר.
אז אני מבקש לא להפחיד סתם את הגולשים ;)
לא מפחיד - מציאותי חנן
לא כזה פשוט להוריד גיר וטרנספר מCJ - זה כבד ובמיוחד כששוכבים מתחת לג'יפ ולבד
לפרק את הארבע, חמש ברגים של ההאוזינג זה שטויות והגישה פשוטה מאד - הבעיה היחידה היא רק המשקל ונוחות העבודה
חנן צודק,
זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה, בוודאי בפעם השניה.
הורדת גיר לוקחת לאדם מיומן בבית בערך 30 דקות (זה מה שלוקח לי עכשיו).
וזה לא כ"כ כבד אם מורידים חלק חלק (טרנספר לבד וגיר לבד).
בפעם הראשונה אני מעריך עד שעה.
לפרק באמת לא בעיה, להרים אחר כך את הטרנספר (מילא גיר שעשוי ברובו מאלומיניום) זה סיוט. לכן רצוי להצטייד בג'ק עגלה עם איזה משטח שמחובר עליו כמו שצריך (כמו שצריך=לא מתחלק בדיוק כשמרכזת את הטרנספר לחורים)
תצטרך גם בוק כדי לתמוך את המנוע.