אפשר בסביון אצל אח שלי ב 4 דונם??
בסוף יבוא איזה יאפי ויקנה ב 50.000$ לא???
אולי נתמקד בעיקר שזה הבניה ולא הייכן?
Printable View
אפשר בסביון אצל אח שלי ב 4 דונם??
בסוף יבוא איזה יאפי ויקנה ב 50.000$ לא???
אולי נתמקד בעיקר שזה הבניה ולא הייכן?
מאיר,
איזו בעיה ?
קנה לך פלטפורמה , איזה שתבחר , ותגיד מה אתה מחפש כדי להמשיך משם
אני בטוח שכל אחד ישמח לעזור ולאתר לך את הצרכים שלך.
אני מוכן לעזור כמיטב יכולתי.
רון.
יש לי מקום לעבוד בו (מחסן גדול אחרי הבית)עם כל הכלים והציוד כמעט כמו מוסך ( למעט ליפט ),
יש לי גם שלדה של בלייזר 4*2 ,מה שחסר לי זה סטרטר :D מישהו שיתחיל איתי את הפרוייקט ,אז אם מישהו בעניין WELLCOME
מישהור ראה משהוןא למכירה
נרדמתם?? שכחתם אותי??
065-254121
בלייזר
עומד באשדוד
אין לי שום פרט נוסף עליו.
עירא
צירוקי שנת 73 אספנות
עומד ליד דיזינגוף סנטר בת"א
065584668
מנוע 258 , גיר 4 הילוכים וסרנים 10 BOLT
די שמור מבפנים
מבקש בטלפון 19K ש"ח
בהצלחה
נזכרתי שראיתי בלייזר 1981 עומדת בחניה מימין ברחוב הירקון ת"א בקטע שבין מלון אינטרקונטיננטל לכיוון רחוב אלנבי.
כ"כ יש בלייזר לפירוק כנראה 1983 אוכל להשיג את הטלפון שלו אם אתה רוצה. שמו יוקי מתעסק עם רדיו, יש לו סופה מטורפת. הרכב נמצא במגרש גרוטאות בשדרות בן ציון בת"א ליד מכבי האש - מאחורי הבייגלה שבצומת (אין לי משהו מדוייק יותר), אבל אוכלכאמור להשיג הטלפון או להסביר בע"פ. נדמה לי שהרכב מעוקל, ובוודאי אין לו ניירות.
מוני
065.253642
פאוור ווגון 82 זה למעשה דודג נכון?
מי יודע מה מפרט טכני משוער?
60 אחורי, 44 קידמי.
עודד ועידו שחטו פעם אחד כזה, יהיה להם יותר פרטים אבל לא נראה לי שזה יהיה זה.
מה אכפת לך מיפרט טכני?
כל מה שצריך לענין אותך זה תאימות להשתלת חלקים חזקים { ככה אני חושב לפחות }.ואת זה יש לך.
כי הסיכוי שלך למצוא טנדר שיגיע עם דנה 60/70 או דומה , מנוע V8 וגיר אוטומטי - נמוך ביותר.
ב PW שאנחנו פרקנו היה V8 של דודג' 316CI גיר ידני כנראה של שברולט, ו NP203. דנה 60 צף אחורי דנה 44 קדמי. הנעה כפולה קבועה.
לאייל יש מישהו שרוצה למכור וגוניר וצרוקי ישן....תברר איתו.
רוב הרכבים האלה הם עם מנוע 6 בשורה, 258 או מה שזה לא יהיה.
העדיפות למנוע 8 היא בעיקר בלל הזמינות של הגירים האוטומטיים
הגיר ב-PW של עודד ועידו היה SM425 (או SM465), ארבעה הילוכים עם הילוך ראשון קצר יחסית.
מאיר תפסיק לחפש משהו מיוחד.
פחחות אתה תעשה?בטח שכן.
צמיגים גדולים במיוחד?בטח שכן(אז בכל מקרה מחליפים את הסרנים)
מנוע V8? ברור,כאלו דהה.....
גיר אוטומטי? נו מה אנחנו נעבוד קשה?ברור שכן
בקיצור אתה מחפש רכב שחוט,דפוק, אתה צריך משהו במחיר נמוך כי את כל השאר אתה רוצה לפי מה שמתאים לך,כמובן שעדיף משהו בסגנון אריק ואז זה כבר מגיע עם מנוע וגיר,אבל משהו כמו צרוקי ישן ה קלאסי ולמרות שצריך לשנות בו הכל הוא עדיין האופציה האהובה עלי
צ'רוקי זו לא אופציה.
הספיק לי לשמוע חצי סיפור של המיתלים של רון כדי להבין שבטנדרים הפשוטים והגדולים יותר הרבה יותר קל לטפל. בצ'רוקי יש שילוב של ספירנגאובר מאחור וספירנגאנדר מלפנים.
בנוסף - יש את ענין רוחב הסרנים , שאם זכרוני אינו מטעני - סרנים של טנדרים רחבים יותר מסרנים של צ'רוקי, ולכן , כאשר יוחלפו הסרנים תווצר בעית רוחב תושבות, ורוחב כללי, מאחר וגם ככה תמיגים גדולים כל ס"מ חשוב.
רק פול סייז , ספרינגאובר מלא , שאקל רוורס מקורי , מנוע V8 אפשרי ברשיון .
חברים לא לכעוס :lol: :cry:
לא שאלתי שאלות סתם מישהוא מהפורום נתן לי טלפון של פואר ווגון שנסע עד שהעמידו אותו לפני מס שנים מנוע 8 וכו אז.....
פאוור ואגון מופיע ברשיון כמשאית למיטב ידיעתי
לפחות האחרון שראיתי -שנת 72 היה כזה
חוץ מזה הוא ארוך מאד-הייתי כבר מעדיף סיירה
אם אתה מעוניין ראיתי בדף מכרז של נעמן בפ"ת סיירה למכירה שנת 88
אלי
לפאוור ואגון יש דגמים, בדיוק כמו לD יש גם מיסחריים עם רישיון ב'
לאיפה התגובה שלי נעלמה?
טוב - זה היה משהו כזה:
צ'רוקי זו לא אופציה:
מידיעת חצי מהסיפור של הקפיצים של רון אני מבין שהסיפור שם מסובך יותר , קפיצים מעל הסרן מאחור ומתחת מלפנים, סרנים צרים יותר מהסרנים החזקים באמת. הרכב צר יותר מפול סייזים אמיתיים.
ולכן - רק טנדר פול סייז יצלח למשימה - טנדר שיקבל בקלות ובחוקיות מנוע V8 גיר אוטומט סרנים חזקים וצמיגים גדולים.