תגובה להודעה: דילמה!!! תעזרו לי!!! (מתלבט בין דיפנדר לטרופר קצר. בלי לחץ!)
הדיפנדר השחור הוא יוצא מג"ב - המוכר סוחר...
...אין שום בעייה לקנות דיפנדר מודל 97 יוצא מג"ב ב45 אלף ש"ח, לתת אותו לצבע: 3000 ש"ח, ולהחליף ג'נטים וצמיגים. תקבל את אותה התוצאה שבתמונה. יותר חשוב להתמקד במצב המכני של הרכב ולא בצבע ובהופעה. - ומאוד מומלץ לא להתעסק עם סוחרים.
זהו. נסגר, קניתי את הטרופר. האמתי שחשבתי שאני אהיה מאוכזב, אבל אני אוהב את הסוזי החדשה שלי. כבר הספקנו לראות איתה שטח והחברים התלהבו ממנה. והמערכת שמע מפציצה יותר מתמיד לאחר שהוספתי עוד מגבר. אכשיו רק צריך למצוא מקום אם סולר זול ולקחת אותה לטיול.
תודה לכולם על היעוץ, עזרתם רבות אבל כנראה שהדיפנדר אינו גורלי (עדיין).
נתראה במדבר :D
תתחדש.
העיקר ש"מערכת השמע מפציצה". זה באמת הדבר הכי חשוב במכונית....
אם אתה מתכוון "להפציץ" בבאסים גם במדבר, אז כנראה שהרבה אנשים יעדיפו לא להתראות איתך שם. תחשוב על זה.
המערכת זה לבית. יורד לשטח-מוריד סאב שם מחצלת, גזיבו, צידניות ואוהלים ושומע טבע. ;)
תתחדש
אם להתרשם מהחתימה שלך- כנראה שדיפנדר באמת לא בשבילך ועשית בחירה נכונה. עם הדיפנדר היית צריך להתחיל לדאוג מהכולסטרול.
תהנה, ואם אתה יורד לטיולים , במדבר, תעשה לעצמך טובה- אל תצבע את הטרופר בשחור :)
חג שמח.
לא, אחרי שנסעתי קצת בשטח הבנתי שצבע זה לא משהו ששווה להשקיע בו (ענפים) והצבע הלבן נוח. וגם הסאב מתחיל לעצבן. במיוחד לאחר שאתמול המערכת גמרה לי את המצבר בחצי שעה (לא בווליום גבוהה אפילו) וכתוצעה מכך הקודן של פוינטר שמותקן אצלי השתגע ולא פעל. נאלצתי להזמין גרר שיבוא מתל-אביב עד בית-שמש ב 3 בבוקר בשביל להזיז את האוטו 5-10 ק"מ שלא לדבר על ניידת שירות ששילמתי אליה 350ש"ח רק בשביל שגם הוא לא יצליח להניע את האוטו. בקיצור פחות משבוע והצלחתי איכשהו להשבית את האוטו (זמנית)
ד"א: אני שונא את פוינטר!