לא עובד אצלי... פותח את זה באמצע בחלון שחור ומעוצב יפה... מעדיף שיפתח את זה בטאב נפרד.
אולי זו בעית תאימות רק לMAXTHON ? למרות שבסה"כ זה EXPLORER 6 במסווה...
נו, נחיה עם זה...
Printable View
זה מאוד מציק לפתוח את התמונה פעם אחת בחלון השחור הזה ואז שוב בחלון רגיל
בשועל אש התמונה נפתחת כמו בעבר בtab נפרד האקספלורר לא.
פונקציית הצבע בכתיבת הודעה לא עובדת אצלי.
(צביעת פונט בצבע שונה)
משהו מוזר בזמן שליחת הודעות פרטיות.. כשאני מצטט את ההודעה הקודמת עליה אני רוצה לענות, במקומות שבהם אמורה להיות שורה חדשה כתוב br בתוך סוגריים משולשים והשורה לא קופצת למטה. בנוסף גם בזמן פרסום הודעה רגילה בפורום אני לא יכול להתחיל שורה חדשה. בעורך עצמו אני רואה את הכל מעוצב כמו שצריך אבל אחרי פרסום ההודעה כל המקומות בהם ביקשתי להתחיל שורה חדשה נעלמו. נ.ב - אני עובד עם FF גרסא 2.0.0.14.
אכן פתיחת תמונות מעצבנת.
במיוחד המעבר דרךהחלון השחור.
ובסימן חיובי נראה שיפור בביצועים
אלון
בגירסא הישנה אחרי כניסה ויציאה מהפורומים האתר היה מסמן לפחות עבורי את כל ההודעות כהודעות שנקראו. ( היה איזשהוא פרק זמן אחרי היציאה וזה עבד יפה לטעמי) האם יש אפשרות לחזור ל MODE ההוא? כל כניסה יש לי מלא הודעות שלא נקראו. תודה התמונות עובדות היטב עכשיו תודה
אלון, בקישורים המהירים יש לך אפשרות "סמן פורומים כנקראו", לדעתי זה מה שאתה מחפש.
מה שקורא זה שבפורום הישן המעקב אחרי הודעות נקראו היה מבוסס על קוקיז. עכשיו מתנהל מעקב נפרד ממש על בסיס הנתונים. יש לנו אפשרות לחזור לאופציה הישנה, למעשה היא מקלה על עומס השרת אם אני מבין נכון, אבל אני חושב שהאופציה החדשה יעילה הרבה יותר, ואין לה ממש חסרונות - פשוט עניין של התרגלות למשהו קצת שונה. בואו ניתן עוד כמה שבועות לכולם להתרגל לפיצ'רים החדשים. ואני מזכיר - יש הרבה, צריך לשחק עם התפריטית ולגלות את האפשרויות, הרבה ממה שנדמה לא נוח או חסר פשוט יש דרך אחרת לעשות אותו ולרוב הרבה יותר טוב. מי שמגלה משהו טוב - מוזמן גם לחלוק את הטיפ...
אהלן!
דבר ראשון תתחדשו וכל הכבוד!
באג קטן ומרגיז, עם Firefox כשפותחים תמונות (שמופיעות בהודעה ראשונה בדף) אז הבאנר שליד החיפוש מופיע ומסתיר את התמונה.
תודה!
יש מצב להוסיף כפתור הבא/הקודם לתמונות שמצורפות להודעות בפורום,
כלומר שכאשר לוחצים על התמונה הממוזערת, ונפתחת התמונה על הרקע המוחשך (הפלאש) אז תיהיה אופצייה לדפדף לתמונות הנוספות ללא צורך בסגירת התמונה הנוכחית ופתיחה של אחת אחרת.
יש אפשרות ללחוץ קליק ימני על התמונה ואז אפשר לבחור פתח קישור בחלון/לשונית/כרטיסיה חדש.
אתה יכול גם להקליק על התמונה במסך השחור והיא תיפתח בחלון/לשונית חדשה (תלוי בפדפן והגדרותיו).
כל הכבוד על השדרוג :p , אני עוד זוכר את הקודם ששינה לחלוטין את פני האתר. אני מודה שאני עדיין מתגעגע ללוגו הישן.
המעקב אחרי הודעות החדש מצוין ונותן לי פתרון לבעיה שכל הזמן חיפשתי לה תשובה. ככה אני יכול לגלוש באתר מבלי לחשוש "לאבד" עידכונים של הודעות.
ים, גם אני משתמש בשיטה הזו, ופותח את ההודעות בלשונית חדשה ומשאיר את לשונית החיפוש עצמאית. אבל בשיטת ההודעות הישנה, אם לא עברתי באותו הזמן על כל ההודעות החדשות והייתי נכנס מאוחר יותר לפורום, הודעות שעדיין לא קראתי סומנו כנקראו ע"י המערכת ולא הייתי מקבל אותן בחיפוש של הודעות חדשות.
למי שלא מכיר את השיטה, אפשר ע"י קליק ימני לפתוח את ההודעות בחלון/לשונית חדשה, או ע"י שימוש במקלדת:
SHIFT + קליק = פתיחת הקישור בחלון חדש.
CNTRL + קליק = פתיחת הקישור בלשונית חדשה.
לצביקה, ב-FF תעמוד עם קצה העכבר על הקו שמתחת לקישור לפורום סוזוקי (ואני חשבתי שהבעיה אצלי בהגדרות).
חן
מיקום באנר הפרסום החדש (גוגל), מיד אחרי ההודעה הראשונה בכל שרשור, קצת מטריד...
הוא לא יכול לחזור לראש העמוד? מובן וברור שהאתר צריך להתקיים ממשהו, אבל... בגוף העמוד זה באמת (לדעתי) לא נעים למשתמש
זו רק דעתי האישית...
קובי
לגבי פרסום:
מצד אחד אנחנו לא רוצים להפריע לגולשים - בלעדיכם אין אתר. ומצד שני, גם בלי מפרסמים שמקבלים תמורה לכספם, לא יהיה אתר. לא ברמה הנדרשת היום בכל אופן... אז אם אכפת לכם מג'יפולוג - נסו לפעמים לא להתעלם מהמפרסמים, אלא להיפך... זאת הדרך שלכם להביע תמיכה בג'יפולוג.
מצידנו, אנחנו מנסים ללכת על החבל הדק. אנחנו צריכים לספק פרסום אפקטיבי מצד אחד, הן למפרסמים הישירים שלנו שבאים מתוך התחום (הבאנרים בראש העמוד), הן למערכת הפרסום של גוגל. ומצד שני למזער את ההפרעה ואי הנוחות לגולשים. לכן הפידבק שלכם חשוב מאד. מיקומי הבאנרים השונים באים לבדוק ולנסות למצוא את נקודת האיזון. אז אנה - סבלנות. אנחנו מנסים כל דבר במשך כמה ימים לפחות, לומדים את התוצאות, מקבלים תגובות (לא אכפת לנו לקבל אותן כאן בפורום פתוח או בהודעה פרטית) - ומשנים בהתאם.
אז הנה עוד פידבק לגבי הפרסום התוך-שרשורי הזה.
אין דבר יותר מעצבן מפרסום מהסוג הזה. לא באנרים שלא מפסיקים לזוז, אפילו לא פופ-אפס שמטרידים מאוד. ברור שהאתר הוא מסחרי והפרסום הוא קריטי לקיומו, אבל פה עובר הגבול (מבחינתי לפחות).
הודעה פרסומית בתוך השרשור קוטעת את רצף ההודעות, מעצבנת לעין לכל משתמש, ולדעתי האישית, מזיקה משמעותית לאיכות הפורום.
זה מכניס את ג'יפולוג לקטגוריה של פורומים באיכויות מסויימות, שהוא לא הידרדר לרמתה עד עכשיו.
לי אישית זה מקפיץ בראש קונוטציות של פורום זול ששם את האיכות שלו מתחת לכסף שהוא רוצה להוציא מהמפרסמים. וכולנו יודעים שהוצאת הפורום למסחריות לא תרמה לאיכותו התוכנית (ברמת הפורום), אלא להיפך...
פה עובר הגבול אנשים.
דעתו של משתמש.
דעתכם חשובה, תודה.
לי נושא הפרסומות פחות מפריע. אבל אולי זה בגלל שהעין שלי כבר רגילה לפרסומות שקופצות בכל חור ומסננת את רוב התוכן הפרסומי בתת-מודע.
נקודה אחרת לגמרי שמפריעה לי מאז השדרוג - כאשר מסמנים את כל ההודעות בפורום מסוים ככאלו שנקראו המערכת לוקחת אותך אוטומטית שלב אחד אחורה ולא מחזירה אותך לעמוד הפורומים הראשי. זאת אומרת שאם סימנתי הודעות בפורום קנייה ומכירה ועכשיו אני רוצה לקפוץ לפורום סוזוקי אני צריך לחזור לעמוד הראשי ורק משם להכנס לסוזוקי.
בקיצור, אני חושב שכדאי שאחרי סימון הודעות ככאלו שנקראו המערכת תקפיץ אותך חזרה לעמוד הפורומים הראשי או תשאיר אותך באותו הפורום.
עריכה: אני עדיין לא מצליח להוריד שורות עם FF. עם IE6 זה עובד טוב, עם FF משום מה לא.
משום מה, אני לא מצליח לגרום לאתר/למחשב שלי, להתחבר אוטומטית בכל כניסה לאתר. לפני השדרוג בכל כניסה לאתר הייתי מופיע כמחובר, עכשיו אני צריך להתחבר בכל כניסה. אני מסמן שיתחבר אוטומטית אבל זה לא עוזר.
יש פתרון?