מוקדם מדיי לקבוע תאריך.
צריך לארגן רשימת משתתפים ומקום מפגש.
אלינועם
Printable View
תודה על העזרה!
רשימה מסודרת תיערך וערן (אייבזו) יעלה אותה לקראת המועד עם עדכון אחת לכמה ימים. התאריך כרגע הוא סוף החודש - 27/6
כתובות של האנשים לא חושב שצריך, בטח שלא לפרסם... ("בואו אליי הביתה, אני גם ככה לא אהיה בבית" ושאר פאראנויות)
לגבי המיקום, עלתה האופציה של איזור י-ם בשביל הקרבה של הדרומיים, אם נראה שיש רוב צפוניים ושזה מפריע , נשנה חזרה לחורשן.
אתה רואה, רק צריך תאריך ויש התלהבות :)ציטוט:
28 ביוני יום שבת נשמע טוב ????? אם כן יאללה בוא נתחיל להריץ את העניין אבל נראה שאין כל כך התלהבות מצד האנשים בפורום ככה ש.......חבל זה דווקא יכול להיות ממש נחמד המפגש הזה...
אני אגיע, יש לי סוג של פשרה חלקית למקום המפגש בין צפון לדרום, יער חדרה באיזור שבו חנכו את הוויליס של שמיל. יש שם פוטנציאל למסלולים, ותמיד אפשר להצפין משם לחורשן :)
אמיר
וואי אמיר כמה שאתה צודק , אנשים פה קשים ...חברה אני לא מבין מה הכבדות הזו
תאריך כבר יש לנו מקום פחות או יותר סגרנו , אני מחכה לתשובה ממורי לעוד רעיון
מעניין שיהיה מתאים גם מבחינת מרחק לכולנו וגם מבחינת המסלול עצמו.... אנחנו לא הולכים לעשות מסע עבירות מטורף לא זו המטרה לשמה אנחנו מתכנסים,
סה"כ מפגש שכולו אווירה טובה והרבה סמוראים וכמובן אנשים טובים אה וכמעט שכחתי קפה כמובן.....:) חברה תהיו קצת יותר קלילים זה גום לכל הכיף לצאת מהעניין......
אז ככה, החל מהיום אני מתחיל לארגן רשימה של כל מי שרוצה להשתתף חשבתי על זה ורצוי מאוד
שנרכז מספרי טלפון בלבד של כל מי שרוצה לבוא .לדעתי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא דרך
המייל תשלחו לי בבקשה מספר טלפון ושם למייל וכך אני אוכל לרכז זאת בצורה הכי מסודרת...
מידי כל כמה ימים אני העלה לאתר את רשימת האנשים שבעניין וככה נגלגל את זה קדימה.
והכי חשוב הכל עם חיוך....:)
המייל שלי :
ערן אייבזו
[email protected]:D
ערן תרשום אותי , אני גם בכיף יעזור באירגון,
אוהד וינטראוב אזור מרכז
יאלה חברים להרשם.
אני גם מעוניין להגיע!
על איזה תאריך הוחלט? אם שישי אז אני יאלץ לוותר כנראה (לימודים עד אחרי הצהריים...)
אני בעד. ומה התעריך בידיוק ואיפה? ? ? ;) ;) ;)
היי לכם
אני מצטרף בכיף :-) :-)
ארנון
ערן המייל עם הפרטים בדרך
כמובן מגיע!
לגבי המיקום-כל מקום מתקבל בברכה . לדעתי איזור בן שמן/בית שמש הוא מקום טוב באמצע...
יש לי גם מקום מצוין לכינוס וגם מסלולון נחמד.:D
שלום לכל הגמדים והגמדות .
מצטער על האיחור בשירשור .
כמובן שבטח שאני מגיע
אני חושב שבן שמן יכול להיות באמת צפוף כי גם צריכים להתחשב בזה שהכניסות ליער בן שמן הם נורא צרות וקשה מאוד להתכנס שם כגוש של מכוניות וגם בטח אנשים יאחרו כרגיל ,
אבל מצד שני זה יום שישי ובימי שישי יחסית אין שם את כמות האנשים שבאים לשם ביום שבת .
אני חושב אבל שאפשרי להפגש ביער חדרה ולסוע משם בשיירת סמוראים עד לחורשן ,
זה יכול להיות מראה ממש יפה
בכל מיקרה בינתיים המקומות שבאמת הכי הגיוניים הם חורשן,אזור חדרה, ובן שמן .
בכל מיקרה אשמח לעזור ולתת יד למי שיבקש
רותם 0506696749
[email protected]
סמוריאדה 2008חברים יקרים,27.6.08 מפגש זוקונים יוצא לדרך ובגדול התכנסות: שעה 14:00 מקום: איזור בן –שמן(מיקום מדויק יימסר בהמשך)- בטיפולו של מורי לשאלות ופרטים : ערן אייבזו 0547706869 , אוהד וינטראוב 0547868036 להלן שמות משתתפים:(רק התחלנו....)ערן אייבזו.אמיר.אוהד ווינטראוב, מורי, רותם ,תומר,אלינועם חן,בומס הקופץ,ramurai,ארנון,עדי ברקוביץ......****נכון לתאריך 05.06.2008
צר לי מאוד.
מועדי ב' מתחילים ב 29/6 ואני חיית מועדי ב'...:twisted::twisted::twisted:
לא אוכל להגיע. תעלו תמונות בכל מקרה.
גם אני מת להגיע אבל ימי שישי בעיתיים לי...
ת ה נ ו ! ! ! ! ! ! ! !8)8)8)
בשביל ארוע כזה שווה לדחות דברים אחרים.
רמי, אתה יודע איך זה, כל אחד והסידרי עדיפויות שלו... אצלי למשל, לימודים קודמים להכל!:(
אם בכל זאת יהיו שינויים בתוכניות, כמו שינוי התאריך ליום שבת כלשהו אז אני בפנים!!
[משתתפים:(רק התחלנו....)ערן אייבזו.אמיר.אוהד ווינטראוב, מורי, רותם ,תומר,אלינועם חן,בומס הקופץ,ramurai,ארנון,עדי ברקוביץ......****נכון לתאריך 05.06.2008[/QUOTE]
יאלה חברה תפסיקו להיות כבדים זה אירוע מיוחד שכולם צריכים להשתתף
אירוע כזה לא חוגגים כל יום ?
ביתנים ישנם רק 14 סמוראים
בטיול שלושה ימים טיילתי יותר .
איפה כולם ?
יונתן?
אריק?
איתי?
דניאל ?
עידן ?
שני ?
אמנון ?