לא ענית על השאלות ששאלתי
אז לידע הכללי שלך, הלחצים שציינת לא הגיוניים, האחד סותר את השני, ומשהו במערכת שלך מאוד לא תקין.
שיהיה בהצלחה בהמשך.
Printable View
לא ענית על השאלות ששאלתי
אז לידע הכללי שלך, הלחצים שציינת לא הגיוניים, האחד סותר את השני, ומשהו במערכת שלך מאוד לא תקין.
שיהיה בהצלחה בהמשך.
אנני מבין במזגנים ולכן אנסה לתאר את השתלשלות הענינים אולי זה יתן כיוון :
משרכשתי את הרכב מנגנון החימום היה מנותק ממערכת המים .
המזגן קירר נפלא ועודפי המים יצאו פעם מתחת לרדיאטור ופעם מתחת לכיסא הנוסע מהקורה החוצה.
יום אחד המים החלו לעלות מתחת לכיסא של הנוסע - פנימה
במוסך קדחו חור קטנטן ביחידה הפנימית ,ניקו את הצינור וסגרו עם סיליקון - המזגן המשיך לקרר ומים לא עלו .
יום אחד נשרפה הגומייה בקלץ של המזגן - דבר שהוביל להחלפה למדחס משופץ של MPV שנטען שהנתונים זהים .
בתחילה קירר קצת חלש ובהמשך כמעת ולא קירר
בעצת הפורום נבדק הכל והוחלף שסתום מקורי ע" הוספת בית שסתום
לאחר מכן עדין לא קירר כמו בעבר למרות שהלחצים כפי שתארתי תקינים ( או לא ) ומדידיה של טרמוסטט נתנה 9 מעלות .
כרגע המזגן להערכתי לעיתי מקרר לעיתים לא ומים שוב החלו לעלות מתחת למושב הכיסא של הנוסע לתוך הרכב
מקווה שניתן יותר להבין
תודה
בנימין
ובכן עדכון
נכון שיצאתי מעמוס כאשר המזגן נראה שהתחיל לקרר אבל זה לא נמשך זמן רב וכבר בנסיעה הביתה המצב לא נראה טוב במיוחד.
הקטע המוזר זה שלפעמים יש תחושה שהמזגן ממש מקפיא ודקה אחרי זה לא מקרר מספיק.
להבהרה אין לי טענות לעמוס שהוא והחברה שלו ובעיקר אבנר מקצועיים אבל בתור איש טכני שטיפל בהרבה תקלות מעולם האלקטרומכניקה לפעמים יש בעיות שפתרונן לוקח זמן.
אני אמור לחזור אליו להמשך בדיקה.
נקווה לטוב.
[quote=bibi544;208644]ובכן עדכון
נכון שיצאתי מעמוס כאשר המזגן נראה שהתחיל לקרר אבל זה לא נמשך זמן רב וכבר בנסיעה הביתה המצב לא נראה טוב במיוחד.
הקטע המוזר זה שלפעמים יש תחושה שהמזגן ממש מקפיא ודקה אחרי זה לא מקרר מספיק.
להבהרה אין לי טענות לעמוס שהוא והחברה שלו ובעיקר אבנר מקצועיים אבל בתור איש טכני שטיפל בהרבה תקלות מעולם האלקטרומכניקה לפעמים יש בעיות שפתרונן לוקח זמן.
אני אמור לחזור אליו להמשך בדיקה.
נקווה לטוב.[/quote]
תיארת במילים אחרות אך בהחלט משקף גם את ההרגשה שלי לגבי הקירור ברכב שלי.( אני לא טיפלתי אצל עמוס )
לפעמים כך ולפעמים כך . טילתי אתמול באזור הגילבוע והמזגן "סחב" אבל בקושי ז"א שלא היגעתי למצב שבו צריך לפתוח את החלונות אך הקרור לא משהוא .
בנוסף הניקוז של המים עולים מתחת לכיסא הנוסע , לדעתי לפני החלפת המדחס הקירור שלי היה הרבה יותר טוב .
היי
אני מעלה שוב את השירשור מפני שהופיע אצלי אתמול אותה הבעיה של חדירת מים מתחת למושב הנוסע
גם לאחר החלפת מדחס אשמח לשמוע מה הפיתרון
תודה
תבדוק בצד הנוסע מתחת לשטיח על קיר האש ישנו בית הפלסטיק שמנקז את המים, בתחתית ישנו פקק גומי .
פתח אותו העבר חוטר(אני השתמשתי במקלון פלסטיק דמוי קש לשתיה של דגלון) כלפי מעלה וגם כלפי מטה והסתימה תפתח .
תכין סמרטוטים לספיגה בתוך הרכב כי ברגע שתפתח הסתימה יפרצו כל המים שנתקעו גם לתוך האוטו וגם דרך הקורה התחתונה .
מיקו,
תרים את השטיח של הנוסע, קרוב לקיר האש.
תראה קופסא עגולה בקווטר של כ 7 ס"מ.
תקדח במרכז הקופסא חור קטן, בערך 5 מ"מ.
תחדיר דרך החור סטלבנד או חוט חשמל חד גידי, ארוך ככל הניתן.
סתום את החור עם סיליקון.
צינור העודפים של המזגן נמצא מתחת לנוסע. לא ניתן לראות אותו, הוא בתוך המרכב, אבל ניתן לראות את המים לאחר עצירה.
אביגדור
העתק (משופץ) של פוסט שכתבתי בשרשור אחר לפני כמה ימים:
כמו שאביגדור כתב. צריך לפתוח את הסתימה בצינור הניקוז.
בגדול, מה שממליצים בפורומים זרים, זה לקדוח חור קטן (4-5 מ"מ) ולהעביר חוט ברזל/מעט לחץ אוויר בזהירות , להוציא את הג'יפה עד למטה.
אח"כ לסתום עם בורג מתאים/פקק וקצת סיליקון.
אבנר, הפקק שלך זה כניראה בעלים קודמים שעשה את התיקון הזה פעם...
חפש AC DRAIN CLOG בגוגל, יש הרבה דיונים על זה.
תראה דוגמה עם תמונות:
http://www.jeepforum.com/forum/f13/r...-drain-501895/
http://i75.photobucket.com/albums/i3...6/DSC_0377.jpg
איל
דבר נוסף:
מומלץ לאטום עם סיליקון בין העיגול השחור וקיר האש (בחלקו התחתון).
אביגדור
אביגדור / eysham
תודה על התשובות עשיתי בדיוק כך ומקווה שעזר כי תוך כדי הלך לי המדחס
מקווה לסיים עם זה מחר ואז נראה אם עזר
(השיטה שקרייזלר בנו לניקוז נראת לי ממש דבילית )