זה נכון בתיאוריה, טושי. בחיים האמיתיים, ה9.00X16 של אליאנס (וגם של חברות אחרות) הם בקוטר 36.4" . למה? לא יודע.
אסף.
Printable View
שלום ותודה רבה לכל העונים
תנו לי לבחבש לכם קצת יותר
1. מישהו יודע םאם זה צמיג מקובל ונפוץ
כי הבנתי בהמרה של ספרות הוא 34 ובתכלס הוא 36 (איזה מן דבר זה חח)
2. לכל הנרגשים חחחח ש"לקחו קשה את עניין הצמיג על ג'נט 16 זה אפשרי כמו שאמרו לפני פה
אמנם לא אידיאלי או בטיחותי אך אכן משהו שכל עוד אתה לא נוסע במהירויות שרכב אוירות לא אממור לעשות אז הכל בסדר
חוץ מזה שאני דוגל במשפט
גלגל גדול עובר הכל ואין מה לעשות צריך להקריב בדרך חחח
תנו לי רק להגן עם שאר המדריכים רק אני חושב ככה בעניין הצמיג
צמיג 16.5X9.50 היה צמיג בחתך נמוך, נדמה לי 80. היתה בזמנו סדרה שלמה של צמיגים - בכלי רכב אמריקאים - בחתך הזה על ג'נטים 16.5, כמו 8.75, 8.25 ועוד כמה מידות משונות. ה-9.50 הוא נמוך יחסית, מקביל לצמיג 32 בערך.
קשה עד בלתי אפשרי למצוא צמיגים חדשים כאלה, אני מאמין שתוכל לשנות בקלות את המידה ברישיון ל-9.00X16 שהוא צמיג מקובל יותר והיה נפוץ בצה"ל. לצורך השינוי, כדאי שתחפש ג'נטים 16 שמונה ברגים, עם מעגל חלוקה כמו בגלדיאטור שלך. מניסיון, ג'נט של ונדורה 4X4 יתאים לך.
תודה רבה למגיב מעליי אין לי בעיה למצוא ג'אנט מתאים על הרכב יש ג'אנטים
הבעיה היא גודל הצמיג
למישהו יש מושג איפה אוכל לברר איזה צמיג מותר לי לשים על הרכב בטוח במאה אחוז?
או איפה אפשר לברר זאת
בינתיים אמרו לי 32 34 36 31 ואפילו 28
עוד דבר לא הצלחתי לחבר עם ההודעה הקודמת
אם למישהו יש גריל מלא (לא הקטן אלא ברוחב המכסה מנוע) ומעוניין להפטר ממנו אני אשמח לדעת
והאם יש למישהו "טריק" או דרך לסדר את העובדה שהמזלג של הקלאץ' עף מהמקום בכל הצלבה?
אולי זה משחיקה או תקלה מולדת אין לי מושג מה שכן חייב לפתור זאת
יש לי גריל במצב טוב-400 ש"ח והוא שלך.
צור קשר בה"פ
האמת שבא לי לכתוב באנגלית,
וזה שפה שאני מסוגל לכתוב בה קצת יותר טוב מעיברית,
אבל אני לא חושב שתבין את התגובה,
אז נוותר,
חוף,
הגישה שלך מחורבנת ומסוכנת
תמשיך כך ולא תרויח חברים פה.
אפילו אין לך את הידע להבין למה זה ככה.
באמת, אני לא מבין מדוע מנסים לעזור לך. זה ברור שאתה, עם הרכב הנ'ל,
זה כמו קוף עם נשק אוטומטי,
כן,
הקוף אולי יהרוג אנשים ואולי גם את עצמו, אבל אי אפשר להאשים את הקוף, האשמה היא על אלה שנתנו לקוף את הנשק.
And if that is not the post of the year,
I don't know what is!
מיכה, חשבתי שהפסקת לכתוב שטויות.
הוא שאל איזה צמיג מותר לו לשים.
מותר=חוקי.
מנסיון, מיכה, מנסיון, אין לו סיכוי לשים צמיג של האמר חוקי על הרכב הזה, שאיננו דרך ערימת שטרות למישהו, וערימה כבדה.
שמיל אני יודע. פשוט התגובות שלו עצבנו אותי אז כמו שהוא לא כותב לעניין אז גם אני לא.
חוץ מזה, אם הוא הולך לשים צמיג על ג'אנט לא מתאים אז כנראה שהחוקיות זה לא מה שבאמת מעניין אותו, גם לא בטיחות או תרבות מוטורית אבל זה מילא.
חברה בואו נלך קצת אחורה
כל מה שאמרתי זה שיש עובדה שרכב עם ג'אנט 16 יכול לנסוע עם צמיג 16 וחצי
פתאום כולם קיבלו שחפת והתחילו לקלל מה עובר לכם בראש
פתאום קראון לי פה קוף הורג משפחות עם רובה אוטומטי
אני מאוד מודה על התשובות שקיבלתי זה נכון
אבל לדעתי בפעם הבאה שאתם "מקבלים" מישהו חדש לפורום ה"מהולל" הזה...תנסו לעשות את זה בלי שהוא יצטרך להתחנף אליכם כאילו אתם שווים משהו יותר ממנו בכל מישור שהוא
בקיצור כולכם כלומניקים חוץ מהעונים בכנות ותודה לבודדים
ואם עכשיו בא לך למחוק אותי מהפורום שלך מר איומים טיפשיים אז קדימה
(יא כלומניק)
אחרי הכל, כנראה שאתה באמת לא מתאים לפה.
שא ברכה.
גלדיאטור ששוקל 2 טון בערך..או אולי יותר לא יודע..גם במהירויות של 60 קמ"ש שיקלף צמיג בסיבוב ותאבד שליטה הוא קטלני לכל מה שיעמוד בדרכו...
תסלח לי על הבוטות אבל אם זו צורת המחשבה שלך, אני מקווה שלעולם לא יעלו לך אותו על הכביש...לפחות לא בצורה הזו...אם בצמיגים שזה קשר היחיד לכביש אתה חושב שזה בסדר לעגל פינות..לא הייתי רוצה לחשוב על השאר..:evil:
ליאור
יאללה כולה אמרתי שזה אפשרי
לא עשיתי את זה
חחחחח חבורת דפוקים אתם תאמינו לי
חוץ מזה ל-מצטט מעליי איזה עבירותא תה עושה ב60 קמ"ש
אולי אתה רוצה ללמד אותנו משהו
*** להתראות גלדיאטור, ותודה על הדגים! השרשור נעול, ואתה חסום. המערכת ***
אתה לא מתכוון ליסוע עם הרכב על הכביש?...רק בשטח?..
אז למה אתה כ"כ מתאמץ להעלות אותו לכביש?...בדרך לשטח אתה תיסע קצת יותר מ-60 נכון?..
תקרא את התשובות שלך קודם שאתה קורא לאנשים פה דפוקים..עשית או לא עשית זה לא משנה..עצם העניין שאתה מתעקש שזה בסדר...כמו שכתבתי קודם אם זו צורת המחשבה שלך אל תצפה פה לעזרה גדולה ושוב לא הייתי רוצה לדעת איפה עוד אתה מוכן לעגל פינות..
קבל את מה שכתבו לך פה כביקורת מאנשים עם "קצת" יותר ניסיון ממה שאי פעם יהיה לך אם באמת תצליח להעלות את הרכב הזה לכביש כמו שאתה רוצה..
וכן..גם בנסיעת שבילים אתה תיסע יותר מ-60 קמ"ש...אבל שם יש עוד סיכוי שתפגע רק בעצמך...
ליאור