תגובה להודעה: הורדת פנסיי ערפל על ידי המשטרה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvigdorAharon
אסור לאדם לטעות?
אביגדור
אביגדור, נסה פעם את העניין הזה של "טעיתי... אסור לטעות? " מול שוטר שרושם לך דו"ח. אני חושב שהוא יאמר לך שאכן טעית, ועל הטעות הוא ידאג שאתה תשלם, כי אסור לך לטעות ולהיתפס. אם לשוטרים מותר לטעות ולצאת מזה בלי עונש, גם לנו מותר לטעות, מה לא?
אני אספר לכם על מכר, שקיבל דו"ח משוטר על זה שלא אותת בפניה. חשוב להדגיש שמדובר היה במעגל תנועה. המכר, שמכיר את התקנות, ביקש להישפט, ובמשפט הציג את התקנה הרלוונטית. בפסק הדין חייבה השופטת את השוטר רושם הדו"ח לעבור מבחן תאוריה, ועד שיעבור מבחן תאוריה, היא חייבה אותו להפקיד את רשיון הנהיגה. הוא קיבל עונש לא רק בתור שוטר שטעה (מי שלא יודע- במעגל תנועה אין חובת איתות אם אין מעבר בין נתיבים בתוך המעגל), אלא בתור נהג שלא יודע את החוקים. זה מקרה חריג מאוד, בד"כ השופטים יפטרו את אותו השוטר ב"טעות, טעינו, טועים" (דבר שלעולם, כאמור, יהיה מקובל רק כלפי שוטרים ולא כלפינו, הנהגים).
בשורה התחתונה, אם יש לך זמן פנוי, ממש הרבה זמן פנוי, אפשר להתלונן נגד השוטר. את האמת? אני חושב ששום דבר טוב לא יצא מזה. אנחנו לא חיים במדינה מתוקנת.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ולגרום להם לפחד, להתקפל ולהתחבא בכל פעם שהם רואים רכב שטח
נו דרור... מה יהיה?? :???:
אני ממש לא רוצה לגרום לשוטר לפחד להתקפל ולהתחבא ממני.. כמו שאני לא רוצה שיפחד מעבריינים אמיתיים שחלקם נוסעים ברכבי שטח ומתפרעים בים.
כמו שאני לא רוצה שאנשים יפחדו ממני ברחוב כי שי לי רכב שטח!
תעשה את הפרדות הדרושות. צריך להיחלחם בחורמה בתופעה של שוטרים שנתפלים על כלום או על משטרה שלא יודעת את העבודה שלה. וכן, שוטר כזה שטועה צריך לפחד מלתת דו"ח שגוי ואף לא להיתפל גם לדברים קטנים לכאורה.
אבל הוא ממש לא צריך לפחד מבעלי רכבי השטח.
אני לא רוצה להיות חלק מקבוצה שזורעת אימה על המשטרה! כאלה יש מספיק ורובם עדיין לא חתמו על מקוש בכלא נפחא...
קשה לך לצאת מהריבוע שלך, הא?
אם זה לגיטימי ששוטר רודף ביעילות רק אחרי פנסי ערפל, אבל מפחד לעצור ראש משפחת פשע, לתפוס גנב, לירות במחבל, אז מבחינתי אולי הגיע הזמן שיפחד גם להציק לי ולך.
אתה חי בקצוות הארץ, איפה שלא רואים משטרה בכלל, אז אתה אולי לא מבין מה קורה כאן במרכז. בוא ואספר לך על שנים של פחד. על כמה וכמה הורדות מהכביש בגלל לא כלום, על קנסות שעם השנים הצטברו לסכומים של אלפים רבים. אני אספר לך על שנים של נסיעה בג'יפ דרך רחובות קטנים וסימטאות, כדי לא להיתקל במטונפים האלה ובפגיעתם הרעה. אני אספר לך לא על לא שוטר אחד ולא שניים ולא עשרה ולא חמישים, אלא על מדיניות של "מבצעי אכיפה", הצקות, היטפלות, מארבים, רוע לשמו. מדיניות של שוד כספים מאורגן שמוכתבת מלמעלה. אנחנו באמת חושבים שלשוטר ספציפי מסוים אכפת מפנסי ערפל או מהצמיגים או מהקפיצים שלנו? בולשיט! זו מדיניות - להציק לאזרחים הנורמטיביים, כי זה כל כך קל והכי חשוב - זה רווחי - כי אנחנו לא נברח, לא נרביץ, לא נירה, לא נתנגד. כי אנחנו נרכין ראש ונשלם.
למה הם לא מעזים להתקרב לעבריינים אמיתיים? כי זה מסוכן (כי עבריין אמיתי מגיב - מתגונן, מחזיר מכות, יורה, בורח וכו') או שאין טעם (כי שופט תורן ממילא ישחרר מיד את העבריין שנתפס, אז אין טעם לרדוף אחריו שוב ושוב)
אני מהמשטרה הזו, שבמקום לחפש גנבים מחפשת פנסי ערפל, כבר לא מצפה לכלום. מבחינתי המשטרה הזו היא היום נטל יקר, גוף מנופח, בזבזני, מיותר וחסר תועלת, היא אויב מוצהר שלי. ומכיוון שכולנו יודעים היטב שרוב ההורדות מהכביש של רכבי שטח הן על עניינים של מה בכך, ושרכבי שטח מהווים מטרה ראשונה במעלה עבור כל שוטר שמשימתו לאותו יום עבודה היא הורדות מהכביש, אנחנו צריכים לחשוב על כל דרך חוקית שתגרום להם לחשוב עשרים פעם לפני שהם נטפלים סתם.
שוטר שלא יודע את החוק והתקנות הרלוונטיות וממהר לשלוף פינקס דו"חות? זו מתנה משמיים יונתן. מתנה משמיים! ואכן כן! אפשר וצריך וחובה לנסות לזיין אותו! ולזיין אותו הכי חזק שרק אפשר, באותם מקומות מאוד כואבים שבהם הוא מזיין אותנו מדי יום - בכיס ובארנק! כדי שבתחנה שלו, ואולי במשטרה כולה, יבינו סוף סוף ששוטר שלא יודע את התקנות על בוריין, אולי אין לו מה לחפש במשטרה בכלל? וגם שיהיה לקח יקר וכואב לכל שוטר חולה כוח ושליטה - שיידע להבא, שלהציק בלי סיבה לאזרח תמים סתם ככה כי הוא יכול, זה משהו שעלול גם לעלות לו ביוקר באופן אישי.
דרור-
עכשיו כתבת דברי טעם! אני מסכים בגדול עם כל מה שאתה אומר!
שוטר שכזה אכן צריך לשלם, בדיוק כמו שתיארת...
הוא וחבריו אכן צריכים לדעת שהיטפלות לשם ההיטפלות ובמיוחד כשהיא לא חוקית תעלה להם ביוקר. על זה אין לנו וויכוח. הגיע הזמן, כמו שאמרת, שהמשטרה תעשה את העבודה שלה ובמסגרת העבודה של משטרת התנועה תתחיל להקטין את תאונות הדרכים. נקודה!!
רק כך לדעתי היא צריכה להימדד ולא לפי כמות ההורדות/כנסות/אזהרות או השד יודע מה עוד...
כמובן שזה חייב להיעשות בתאום ובשיתוף של חקיקה נכונה אבל כאן אני חושב שכבר נסחפתי לגמרי עם החלומות הוורודים שלי.
ממש לא התנגדתי לטענה שלך שהמשטרה לא עושה את עבודתה/עושה עבודה פסולה ומתנהגת ע"פ מדיניות של שאיבת כספים וכו'. בסך הכל טענתי שאני לא רוצה ששוטרים יפחדו ממני. אני לא רוצה ששוטרים יפחדו נקודה! כמו שאני לא רוצה שהם יפחדו מעבריינים/או מכל גורם אחר. זה יוביל לאנרכיה (לא שאנחנו כ"כ רחוקים ממנה...).
בכל מקרה, נראה שהפתרון היחיד שאני יכול להציע לך כרגע זה לעבור לגור בקצוות הארץ... ;)
יאללה, אני קורא כאן לכל מי שנתקל בשוטר כזה לעשות הכל כדי שישלם... זה אני באמת חושב שצריך ורצוי לעשות.
**וסיפור קטן שלי: אני וחבר לעבודה, לפני כשלוש שנים. נוסעים במשאית ישנה חזרה למצפה. שוטר עוצר אותנו ומבקש אישור "חורף" (או משהו כזה. לא זוכר את השם המדוייק). אנחנו מחפשים, מתקשרים לבוס ולא מוצאים. מקבלים הזמנה לבית משפט מהשוטר... (מה לעשות שהחבר נהג...)
בהמשך, הבוס חוזר אלינו ואומר שהמשאית עברה טסט בתחילת החורף ולכן השוטר טעה ולא צריך אישור כזה. 5 דקות אח"כ השוטר מתקשר לנייד של הנהג ואומר לנו לבדוק מתי המשאית עברה טסט. לתשובתינו הוא אומר שההזמנה לביהמ"ש מבוטלת ואנחנו צריכים למצוא מקום לפגוש אותו כדי שהוא ייקח בחזרה את ההזמנה!!! כן, גם אני לא האמנתי למשמע אוזני...
לצערי, כל הנסיונות לשכנע את הנהג והחבר לא להתאמץ כדי לפגוש את השוטר ולהגיע לביהמ"ש לא צלחו. וככה חיכינו לשוטר, שהגיע, לקח את ההזמנה ושלום על ישראל. או שלא... :(
אז כן, שוטר כזה לדעתי צריך לשלם על זה! וישפסיק לחפש בציציות של כל שטות. אבל אני לא חושב שהוא צריך לפחד ממני, רק לדעת שבמידה והוא מחלק דוחות/הורדות/הזמנות ללא כל ביסוס הוא צפוי להיענש!
יונתן
יונתן,
עד שלא יצאתי באמת מהדרום לא ממש הפנמתי את הסיפורים האלו.
בדרום לא חשבתי על כלום כשנסעתי עם הגמל בכביש, לא נכנס בכלל לשיקול דעת לחשוב שיש איזו בעיה אם אני רואה ניידת בצד הכביש.
במרכז זה עולם אחר.
הפכנו להיות עם מגעיל .
בניגוד לזרם בשירשור הזה - אז השוטר טעה. מה קרה ????
כמה פעמים ביום אנחנו טועים ?
תרבות ה"לתבוע אותו" מכוערת (ואח"כ אנחנו מתפלאים שהשוטרים כאלה?).
טעה, טעות, טועים.
התנצל.
נגמר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Micha
הפכנו להיות עם מגעיל .
טעה, טעות, טועים.
התנצל.
נגמר.
מילים כדורבנות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Micha
הפכנו להיות עם מגעיל .
טעה, טעות, טועים.
התנצל.
נגמר.
בוא תספר את זה למישהו שהורידו לו את רכב העבודה וקטעו לו יום עסקים בגלל ה"טעה טעות טעינו" - מי ישלם לו על היום עבודה ? על הזמן ? הטרחה ? הנסיעות הלוך ושוב ?
או שאולי כדאי שכולנו ניקח איתנו את ספר החוקים בתא הכפפות ? או במחשב הנייד על כל סוגיו ? ואז נעמוד מול השוטר ונתחיל איתו במאבק המשפטי ?
אם הוא לא יודע - הוא צריך לשלם את המחיר. כמו שאם אתה לא יודע - אתה צריך לשלם את המחיר. להם יש את אופציית ה"אזהרה" ואז לך יש "הזדמנות שניה" בהנחה ובאמת השוטר צודק. אם הם בוחרים שלא להשתמש בזה - שישלמו!
הדיון הזה חוזר על עצמו בערך אינספור פעמים...וכרגיל, איש איש בדעה שלו
דעתי:
יש שוטרים ויש שוטרים. להגיד שכולם נבלות זה לא לדעת מה טוב לך, לא הייתי רוצה לחיות בארץ הזו בלי משטרה..עם כמה שיש שוטרים שעושים אבסורד מהתפקיד שלהם,
לכולנו יצא לשמוע על סיפורים של שוטרים נבלות שסתם משתמשים בכוח כדי להטריד את האזרח התמים - וכאלה שוטרים צריך להעניש על הצד החמור ביותר
למישהו יצא אי פעם לפגוש שוטרי תנועה באילת?
יום שישי בלילה, חוזרים מטיול, מתנ"א במחסום בכניסה לאילת בודקים רישיונות
חבר עם סיקס, נהג חדש, 5 נוסעים ברכב (כולל הנהג) למרות שמותר לו להסיע 3, אין חגורות במושב האחורי בכלל
השוטר מבקש ממנו לרדת, נותן לו הרצאה על כמה הוא מסכן לאנשים את החיים, מדבר אליו יפה ומסביר לו כמה זה לא בסדר, מבקש שיוריד את הנוסעים מאחורה ויחזור לקחת במקום שכן יש חגורת בטיחות, ומשחרר בלי אזהרה
וזו רק דוגמא אחת... כמו בכל דבר בעולם שלנו - את הנבלות צריך להעניש, אבל למה להכליל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
WildLove
למישהו יצא אי פעם לפגוש שוטרי תנועה באילת?
כן. לי יצא.
פעם, ודגש על "פעם", כי זה היה באמת מזמן (1991).
אילתים ותיקים בטח עוד זוכרים את השוטר שנוסע על וספה, מבוגר עם שיער לבן שקוראים לו ניסים. בן הבליעל הזה נטפל אלינו על אלף ואחד סעיפים, כולל צמיגים, הגבהות מושבים ופנסי ערפל. לא היה רבב לא בג'יפ שלי ולא בנהיגה שלי ושל בת זוגי דאז, אבל הוא שתה לי מהחופשה חצי יום במהלכו הציק ככל יכולתו - ושוטר יכול למרר את חייכם חזק מאוד אם רק בא לו. אני לא שוכח את המילים של המנוול הזה - "אילת עיר קטנה, אני נמצא בכל מקום ומחפש רק אותכם. תיזהרו ממני".
מאז עבר באמת המון זמן. ניסים כנראה כבר בפנסיה ופגיעתו הרעה נחסכת מאיתנו. אני מקווה ומייחל שהוא מוציא את כל הגימלה שלו על תרופות.
צחי ומיכה - נסו אתם להגיד לשוטר, כל שוטר, "טעות, טעיתי, טועים" ולקוות שישחרר אתכם בלא כלום.
כל סניגורי השוטר שכחו פרט קטן או שלא שמו לב אליו.
אותו בחור שנעצר לביקורת וקיבל הורדה מהכביש בגלל פנסי הערפל, התריע בפני השוטר בבירור- אדוני, קיימת תקנה לנושא, והיא אומרת X, Y, Z
(טוב לא X,Y,Z זה עדין שוטר ישראלי, אז א-ב-ג..)
ואדון שוטר השיב בנחמדות- "גם אם תביא לי את התקנה הזו היא לא מעניינת אותי, אך ורק אם הפנסים מאושרים ברשיון הרכב."
אז טעה, טועה, טועים? יאלה בסדר.
נתן לו הבחור הזדמנות לחזור בו, להפעיל קצת את הראש ושיקול הדעת, אך הוא ככל שוטר תנועה/ סיור טיפוסי, בחר להתעלם מהאזרח ומדבריו כאילו היו אויר ולשלוח אותו לתיזוזים ואיתור התקנה בנושא הנ"ל, תקנה חקוקה בחוק, שאותה הוא צריך להכיר כשוטר תנועה, ובטח כאחד שרושם דו"ח/ הורדה מהכביש בדיוק בנושא שלה!!
השוטר המדובר לא תמים, ולא טעה טועה טועים- הבנאדם חתיכת חרא ממוצע כמו 90% מחבריו למקצוע, שכאשר הוא במסגרת תפקידו, לא רואה בעניים אף אזרח שעומד מולו, ורואה עצמו כמחוקק וכמעניש.
אם אחרי כל הדברים שנאמרו בשרשור הזה, עוד יש מחפים על אותו מנוול,
אתם כנראה לא נוסעים ברכב שטח שהוא קצת יותר מפלסטיק כביש ממוצע באופן יום יומי..
ואם אתם בכל זאת כן, אל דאגה. גם יומכם יגיע.
ומי אם לא חבריו של אותו מנוול, ואולי אף הוא, יעזרו לכם להבין זאת בדרך יותר מוחשית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
כן. לי יצא.
פעם, ודגש על "פעם", כי זה היה באמת מזמן (1991).
אילתים ותיקים בטח עוד זוכרים את השוטר שנוסע על וספה, מבוגר עם שיער לבן שקוראים לו ניסים. בן הבליעל הזה נטפל אלינו על אלף ואחד סעיפים, כולל צמיגים, הגבהות מושבים ופנסי ערפל. לא היה רבב לא בג'יפ שלי ולא בנהיגה שלי ושל בת זוגי דאז, אבל הוא שתה לי מהחופשה חצי יום במהלכו הציק ככל יכולתו - ושוטר יכול למרר את חייכם חזק מאוד אם רק בא לו. אני לא שוכח את המילים של המנוול הזה - "אילת עיר קטנה, אני נמצא בכל מקום ומחפש רק אותכם. תיזהרו ממני".
מאז עבר באמת המון זמן. ניסים כנראה כבר בפנסיה ופגיעתו הרעה נחסכת מאיתנו. אני מקווה ומייחל שהוא מוציא את כל הגימלה שלו על תרופות.
צחי ומיכה - נסו אתם להגיד לשוטר, כל שוטר, "טעות, טעיתי, טועים" ולקוות שישחרר אתכם בלא כלום.
יש משהו ממש לא הגיוני בדעה שלך....
בגלל שיש מתלהבים שנוסעים עם הג'יפ בחוף ודורסים מתרחצים, בגלל שיש ילדים שקונים סמוראים ואוהבים את הפוזה אז חונים בכל מקום על המדרכה, בגלל שיש ג'יפים שמשאירים כל כך הרבה זבל מאחוריהם, בגלל שיש כל כך הרבה ג'יפים שהורסים את הטבע היפה שלנו סתם כי התחשק להם לנסוע שם - אז אני בתור אזרח פשוט ללא ג'יפ, אמור לשנוא את כל הג'יפים והנהגים??
זה בדיוק האבסורד שאתה עושה עם המשטרה.
עם נסיון לא מתווכחים.
אני מאחל לך שבכל ימי חייך לא תפגוש אפילו רבע ממספר השוטרים שאני פגשתי. בג'יפ או בפרייבט.
והזבל ההוא מאילת עוד היה צדיק יחסית לאחרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Micha
הפכנו להיות עם מגעיל .
טעה, טעות, טועים.
התנצל.
נגמר.
צחי ומיכה,
ממש לא,
הוא מייצג מערכת שאמורה להיות מקצועית והגונה- אין לו מקום לטעויות, לא כשיש לו אפשרות לעלות מול המוקדן שלו ולשאול אם הוא לא בטוח או אם האזרח מציין בפניו כי הנ"ל חוקי למיטב ידיעתו ואם הוא לא עושה את זה מאיזו שהיא סיבה וכן טועה אז צריך להיות כאן איזשהו דין משמעתי או תהליך קבלת אחריות.
אם הוא היה מברר מול המוקדן שלו ואחרי זה מודה בטעות אז מצויין, ככה זה צריך להיות, מה גם שלפי מה שיצא לי לראות יש להם קובץ תקנות תעבורה בקלסר עבה ברכב ,לפחות במקרה אחד ראיתי את השוטר תנועה שולף את הספר כדי לצטט בדיוק את הסעיף שחיפש אבל בהחלט לא במקרההמתואר.
אני לא הולך ואומר שהוא חתיכת חרא אבל בהחלט מתנהג לפי "עבד כי ימלוך" , "ניצול סמכות לרעה" ועוד ססמאות דומות שלעיתים יש להן משמעות חוקית ופלילית.
אם אחד כזה יחטוף על הראש הוא יהיה מקצועי יותר בפעם הבאה (אולי) או לא יהיה שוטר תנועה.
לא יכול להיות שאני הולך עם טנדר למתקין מורשה לשים וו גרירה, משם הולך לעמדה לאשר ושבועיים אחרי כן מקבל דו"ח על וו גרירה לא תקין שעוד לא הספיק להתחבר אליו אף גרור.. כששאלתי את השוטר איך אני בתור הדיוט שעבר את כל השרשרת החוקית של אישור וו גרירה אמור להבין שיש כאן בעיה הוא ענה שזה לא מעיניינו וזה שהוו גרירה אושר ע"י מתקין ומשרד הרישוי לא אומר שהוא תקני.. לך תתווכח עם זה וכן, זה אותו סוג של שוטר שבעל פנסי הערפל פגש.
שוטר אחר שגם התחיל להציק על פנסי ערפל מקוריים של ניבה בטענה המטופשת ש"לי היתה ניבה ואף ניבה לא הגיעה עם פנסי ערפל מקוריים מהמשווק", לך תסביר לאדיוט שיש רמות גימור שונות ואם הוא חסך כמה שקלים זה לא אומר שאין כאלו-מה שגם ללא היות הפנסים מקוריים הם עדיין חוקיים..
זאת רק ההתחלה, לא חסרות דוגמאות.
דורון הבאת אחלה של דוגמאות
לצערי גם אני נתקלתי ולא רק פעם אחת באותם זבאלות
אנשים שמחפשים להציק לך
מסתכלים על הצמיג ולא מספיק להם 1 הם בודקים את כל ה4
ורואים שזה רשום ברשיון ואני מדבר על צמיג 31 על גנט 8 שנראה כמו צמיג של אופניים על סיקס
ואומרים לך זה לא יכול להיות זה צמיג גדול מדי
מי המניאק שנתן לו להחליט בכלל ?
כל הבוחני תנועה הם
ח-א-ר-ו-ת- ומי שחושב אחרת מוזמן ללכת לעבוד איתם אולי תצליחו לחנך אותם
אני רואה שאתם חוטפים פה את השגעת של החיים אז בואו אני עכשיו יספר לכם את הסיפור כמו שהיה מהתחלה ועד הסוף ואז בכלל תבינו אם איזה שוטרים יש לנו פה עסק.
השוטר שעצר אותי ניגש אלי עם חיוך זדוני כזה תביא לי רישיונות בבקשה!
איך אתה נוסע אם גובה כזה של רכב על הכביש?
הרכב ואנדורה 4x4 צמיגים 255/85/16 אחרי ערגול קפיצים ומעל הסרנים,בולמים עם קפיץ ספיראלי.והגבהה מקורית של קויגלי בתושבות.
מה זאת אומרת איך?אני שואל הכל מקורי וחוקי אני אומר לו הרכב יוצא צבא וכך יצא מהמפעל.
הוא מתחיל לקרקר מסביב לאוטו מסתכל על המידה של הצמיג מסתכל ברישיון ווואלה נחשו מה המידה רשומה,כבר החיוך נמחק לו מהפרצוף.
ממשיך להסתובב רואה את הוו גרירה מסתכל ברישיון וגם הוא רשום.
תפתח את הרכב אומר לי פתאום רואה בלון גז מסתכל ברישיון וגם הוא רשום.
רק לאחר שלא מצא שום דבר שאפשר להוריד אותי מהכביש נתפל אלי בקשר לפנסיי ערפל והסיפור כבר ידוע ורשום בפתיחת השרשור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TEDDY
אני רואה שאתם חוטפים פה את השגעת של החיים אז בואו אני עכשיו יספר לכם את הסיפור כמו שהיה מהתחלה ועד הסוף ואז בכלל תבינו אם איזה שוטרים יש לנו פה עסק.
השוטר שעצר אותי ניגש אלי עם חיוך זדוני כזה תביא לי רישיונות בבקשה!
איך אתה נוסע אם גובה כזה של רכב על הכביש?
הרכב ואנדורה 4x4 צמיגים 255/85/16 אחרי ערגול קפיצים ומעל הסרנים,בולמים עם קפיץ ספיראלי.והגבהה מקורית של קויגלי בתושבות.
מה זאת אומרת איך?אני שואל הכל מקורי וחוקי אני אומר לו הרכב יוצא צבא וכך יצא מהמפעל.
הוא מתחיל לקרקר מסביב לאוטו מסתכל על המידה של הצמיג מסתכל ברישיון ווואלה נחשו מה המידה רשומה,כבר החיוך נמחק לו מהפרצוף.
ממשיך להסתובב רואה את הוו גרירה מסתכל ברישיון וגם הוא רשום.
תפתח את הרכב אומר לי פתאום רואה בלון גז מסתכל ברישיון וגם הוא רשום.
רק לאחר שלא מצא שום דבר שאפשר להוריד אותי מהכביש נתפל אלי בקשר לפנסיי ערפל והסיפור כבר ידוע ורשום בפתיחת השרשור.
רגע, תן לי להבין, הרשע הזה, הבן זונה המגעיל הזה, החתיכת חרא ,זבל ,כלב בן כלב הזה טוען שהרכב שלך גבוה מידי רק בגלל שהוא על צמיגי 255/85(מקביל ל33" ובטח שלא במידה המקורית של הרכב(כן גם אם עכשיו זה ברשיון), האדיוט הזה טוען שהרכב גבוה כי בנוסף לצמיגים המגודלים הקפיצים שלך מעורגלים(וכנראה מאוד מעורגלים) וגם יש לך בולם עם קפיץ עליו (שקפיץ על הבולם מגדיל את קבוע הקפיץ מה שבדרך כלל אומר עוד גובה(וקושי)....פשוט חוסר התחשבות של משרתי החוק....נבלות אין שום דבר אחר להגיד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ארז
רגע, תן לי להבין, הרשע הזה, הבן זונה המגעיל הזה, החתיכת חרא ,זבל ,כלב בן כלב הזה טוען שהרכב שלך גבוה מידי רק בגלל שהוא על צמיגי 255/85(מקביל ל33" ובטח שלא במידה המקורית של הרכב(כן גם אם עכשיו זה ברשיון), האדיוט הזה טוען שהרכב גבוה כי בנוסף לצמיגים המגודלים הקפיצים שלך מעורגלים(וכנראה מאוד מעורגלים) וגם יש לך בולם עם קפיץ עליו (שקפיץ על הבולם מגדיל את קבוע הקפיץ מה שבדרך כלל אומר עוד גובה(וקושי)....פשוט חוסר התחשבות של משרתי החוק....נבלות אין שום דבר אחר להגיד.
סוף סוף מישהוא עם הגיון בריא,
דרך אגב קרעתם אותי מצחוק בהערה "שיתקשר למוקדן" זה מוכיח בורות מוחלטת במה שקורה במוקד,
הלו תתעוררו,
אתם יודעים מי יושב במוקד???
שח"מ ילדים וילדות בני 18 שעושים שרות צבאי במשטרה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
סוף סוף מישהוא עם הגיון בריא,
הלו תתעוררו,
אפשר לחשוב שיש הבדל בין מי שיושב במוקד למי שנמצא בשטח :rolleyes:
איציק
טדי,
הסיפור שלך נשמע כמעט כמו זעקת הקוזאק הנגזל..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
דרך אגב קרעתם אותי מצחוק בהערה "שיתקשר למוקדן" זה מוכיח בורות מוחלטת במה שקורה במוקד,
הלו תתעוררו,
מאיר,
מה אתה מבלבל לי בשכל על מוקדן בן 18?
זה בדיוק העניין, אתה רק מחריף את הבעיה ואת ההתנהגות-זה שהם (רובם) לא מקצועיים זה לא מעניין אותי אם זה בגלל שהוא בן 18 או בגלל שהוא לא פתח את הספר, גם לא מעניין אותי אם הוא קם על צד שמאל או אם לכלב שלו כואבת האוזן.
ת'כלס הוא (הם) צריכים לעשות עבודה מסויימת-לא כזאת מסובכת כדי לא לעמוד כמו אדיוטים כמו בחלק ממה שתואר כאן אבל במקום זאת מוכיחים לא פעם שמקצועיות זה לא התחום שלהם.
אולי בגלל שיש ידלים בני 18 חסרי בגרות בשרות חובה ואולי כי משלמים גרושים לשוטרים שקשור בדיוק לרמה של אלו שמתוארים כאן.