תגובה להודעה: פרסומת לאלעל
כנראה שהטענה שלי לא מובנת,
אין פה כל קשר לגזענות או אפליה אחרת,
כן יש קשר ישיר לחברה מסויימת ופרסומות שמיצגות אותה
לדעתי הפרסומת עושה צחוק מה "הומו הסטראוטיפי"
ואם אני היתי שייך לקבוצה הזאת, סטראוטיפי או לא, היתי נעלב מהפרסומת,
וזאת כל הנקודה,
פרסומת אמורה להיות חברותית לקהל הרחב, ולא להעליב, או לעשות צחוק מקבוצה מסויימת,
ובארץ,
זה מקובל, אך לא מקובל בארה'ב
זה לא שייך לחברה "פתוחה"
זה שייך לפירסום אפקטיבי שלא יעצבן אף אחד
ובמקרה המדובר,
הפרסומת יכולה להרגיז גם את הדמויות שאון פרלין מחקה, וגם אלה שלא בדיוק רוצים לראות את ההתנהגות הזאת.
ואם תשאלו למה,
אולי אתם רוצים להסביר לילד שלכם ( נגיד בן 6)
למה 2 הגברים בטלויזיה עושים מה שהם עושים.
ואם זה עוד לא הגיע אליכם....חכו קצת, יגיע או טו טו.
זה בדרך, באחריות.
קודם כל ג'ו, זה כבר הגיע לכאן מזמן. ואם לא בערוצים 1, 2 ו-10 אז בערוצי הסרטים, ערוצי FUN לסוגיהם בהם מוקרנות בעיקר קומדיות לכל המשפחה. ולך תסביר לילד מה הוא רואה.
מצד שני לך ותסביר לו מה זה "מצעד הגאווה" הצבעוני שהוא רואה ברחוב, שבו גברים לא רק מתנשקים בפומבי אלא גם עושים את זה כשהם לובשים חוטיני... האם זו באמת "תועבה" כפי שטוענים הדתיים, או שזו זכותם המלאה של ההומואים להתערטל כך בפומבי כפי שיאמרו השמאלנים הליברלים? דברים כאלה הם פרובוקציה מכוונת היטב שנועדה לעשות רעש, ובאמת היה כאן המון רעש סביב זה. ואולי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות מול מצעדי גאווה פרובוקטיביים זה פשוט להתעלם מהם? שיצעדו איפה שהם רוצים, ושאף אחד לא יתעניין ולא יקדיש לזה תשומת לב מיותרת? תחשוב מה שבא לך, בשורה התחתונה זה לא מזיק לאף אחד. זה רק התחת שלהם. רוצה ללכת למצעד הזה? אפילו אם אתה לא חלק מה"קהילה" הזו, תלך בלי להתבייש. תצפה, תהנה. לא רוצה? מפחד על נפשם התמה של ילדיך? אל תלך. נורא פשוט.
עניין הפרסומת - כל אחד וטעמו. בקונצנזוס הישראלי "ארץ נהדרת" היא סוג של מקדש, ו"און פרלין" הוא דמות מצחיקה. קורעת מצחוק אפילו. להזכירך - זו פרסומת שנועדה למשוך לקוחות ישראלים.
דווקא בפרסומת הזו הדמות שלו לא הצחיקה אותי בכלל, אבל בהשוואה לאנדרוגינוס השמנמן והמגוחך ההוא מ"מחסני תאורה", און פרלין הוא זהב טהור.
אפרופו מצעד הגאווה-חלקים בו הם תועבה לשמה-מבחינתי גבר ערום או עם חוטיני במצעד ברחוב ציבורי-הוא תועבה,פגיעה ברגשות של כל אדם סביר וכל נער וילד,חוסר התחשבות שלגורמים קיצוניים וחולניים שלצערי משייכים את ההתנהגות הזאת לליברליות ושמאלניות-בשם חופש ההבעה העצמית של קהילות מסויימות מתבצע אונס של הציבור-ובגלל שהמתנגדים העיקריים הם חרדים כולנו שותקים,אנחנו יותר שונאים חרדים מהומואים(הומואים הולכים לצבא לא?).ולפני שמישהו יקפוץ ויאשים אותי בהומופוביה -דעתי זהה לגבי מצעדים שבהם נשים יסתובבו בלבוש לא הולם או כל אחד אחר-סקס,ומניות או מסרים של סקס ןמיניות מקומם-במועדונים,בבית ובכל מקום אחר שילדים או מבוגרים שאינם מעוניינים להשתתף או לחוות אינם נמצאים.
ובהמשך לדברי דרור וג'ו-הדבר המגוחך הוא שהעדפה מינית מסויימת הופכת להיות תופעה תרבותית-מבחינתי הומאים או כל אחד בעל העדפה שונה משלי,הוא אדם כמוני ובעל זכויות שוות,אך כמו שאני לא עושה מצורת החיים שלי והעדפותי-אג'נדה-הייתי שמח אם האחרים ירגישו בטוחים מספיק מבלי צורך להתריס ולהפוך את חייהם למעין סמל ואידיאלוגיה משום שאין שום אידיאלוגיה בלהיות הומו וגם לא בלהיות אחר.
השימוש בסקס,כל סוג של סקס לפרסום וקידום מכירות הוא דוחה,וכשזה נעשה בשעות צפייה של ילדים זהו פשע.
אנחנו כמשפחה פשוט לקחנו החלטה-את ילדנו לא מחנך און פרלין,יובל המבולבל או גדי סוקניק-הכבלים עפו,יחי הDVD צפייה מושכלת,אנחנו יודעים בדיוק מה הילדים ראוים ומתי,וגם לנו המוח לא נטחן מפרסומות. תגידו התנשאות? אני קורה לזה שליטה בחיינו.
דרור הראל
ורק אני עוד לא הצלחתי להבין מה הקשר בין הדיון הזה לרכבי שטח....(או שזה כבר לא אתר לרכבי שטח?)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ארז
ורק אני עוד לא הצלחתי להבין מה הקשר בין הדיון הזה לרכבי שטח....(או שזה כבר לא אתר לרכבי שטח?)
אגזוז יש גם לרכבי שטח
דרור הראל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור הראל
אנחנו כמשפחה פשוט לקחנו החלטה-מאון פרלין
ולכן נסעת לברלין ? :-)