חבר'ה אני נואש לתשובה
אתם בטוח יודעים מה אפשר לעשות!!
זה דחוף, כי אני לא מסוגל לנהוג ברכב זה מסריח ומסוכן לנשום את זה, אני מתמסטל :?
תודה.
Printable View
חבר'ה אני נואש לתשובה
אתם בטוח יודעים מה אפשר לעשות!!
זה דחוף, כי אני לא מסוגל לנהוג ברכב זה מסריח ומסוכן לנשום את זה, אני מתמסטל :?
תודה.
אצל אגזוזן כבר הית?
באופן כללי זה נשמע כאילו האגזוז קיבל מכה והיתכופף, לא מן הנמנע שהוא או אחד מהאטמים שלו נפגם.
יכול להיות שיש לך נזילת/הזעת שמן כלשהי על משהו חם - גיר, מנוע וכו' ואת האדים של השמן השרוף אתה נושם.
פתרון הבעיה שלך דורש שלושה שלבים. 1. איטום בין תא הנהג לתא המנוע. 2.בידוד רצפת הנהג והנוסע. 3. טיפולים טכניים במנוע ורכיביו ,עד למניעת פליטה של חום וזיהומים. שלב אחד ניתן להעשות מיד בעזרת עבודה על כל פתח בקיר האש וברצפה. חורים קטנים יש לאתר על-ידי פתיחת מכסה המנוע ואז חדירת האור תגלה כל חור. יש למלא חורים אלה בדבק אפוקסי ובכך להבטיח את אטימותם. חורים עם צנרת חשמל או מים יש לאטום בסיליקון גמיש שניתן להסרה באם ידרש בעתיד.פתחים של מערכת הגיר יש לאטום עם כיפת גומי כדוגמצ השרוולים שמכסים ציריות. בכך יאטם התא כולו. כנגד החום , יש להרחיק ככל הניתן את האגזוז ובתוך התא יש להניח שטיח לא אורגני מצמר מלאכותי עבה ככל האפשר על השטח המכסימלי שניתן { עובי השטיח אצלי כשלושה ס'מ.} ,ומעליו את שטיחי הגומי הרגילים. הטיפול הטכני הינו לפי הממצאים ,ורצוי לתקנם לפני החום הגדול שבאופק. בהצלחה.
חיים, מדובר בסונומה, שלמרות שזה טנדר עבודה הוא עדיין מגיע עם בידוד ואיטום, ואם יש בעייה אז מטפלים בה ולא במסביב שלה.
עידו, תן אלי קפיצה לראשון בתאום וננסה לראות מה הלך אצלך ברכב.
054417689
עומר
עידו כתב:
הגומי לא אמור להיות קרוע!ציטוט:
השאלה שלי היא כזאת : האם נפלט לפנים הרכב אויר בגלל שהגומי שמתחבר לידית קרוע? לשם כך יש את הגומי? או שבכלל לא אמור לצאת משם אויר אל פנים הרכב?
אם הגומי עולה מחיר סביר, אז למה אתה מחכה? נזק לא יגרם מהחלפת גומי, רק תועלת.
אח"כ תעבור לדברים הגדולים יותר כגון איטום הרצפה, כפי שהציאו לך קודמי.
אביגדור
עומר - תודה רבה, אני אתקשר
ואביגדור - אם תגיד לי מאיפה אפשר להשיג את הגומי הזה, אז זה יעזור לי, כי הפכתי את כל העיר והאיזור ולאף אחד אין, (אפילו לא משומש).
תודה.
יכול להיות שאני גם אוכל למצוא לך גומי משומש כזה. מדובר על הגומי של ידית הטרנספר שלך, נכון?
כן