הייתי ממליץ על הניבה.
הרפתקנות לשמה!!!
Printable View
הייתי ממליץ על הניבה.
הרפתקנות לשמה!!!
נמרוד
לא יודע היכן אתה משרת אבל אני לא ראיתי ג"פסים נוסעים המון זמן
אימוני מילואים
נוסעים ובועטים
אתם משרתים בצבא העשיר שבסדיר נוסע בהאמרים אבל אצלינו בנ"מ עדיין נוסעים איתם בסדיר גם בהדרכה וגם במבצעיות. :cry: :cry: :cry:
עירא
ועוד אומרים שבחיל האורי התנאים יותר טובים, נכון עירא???
בידידות,
אביגדור
שבחיל האורי = שבחיל האויר
אביגדור (אולי דיסלקט...)
רבותי... לפחות משהו בפורום הזה אני יכול לעזור וזה צה"ל:
א. ג'פסים עדיין קיימים - עיקר המערך הוא במילואים (למעשה לא מתוקננות כמעט בכלל סופות במילאים אלא הכל על ג'פסים)
ב. קיימים ג'פסים בהכשרות (כן, גם בביסנ"מ- בית הספר לנ"מ) אך כמו שציינתי הם "מופשרים"- משמע פתוחים לתקופה מוגבלת באישור של אל"מ לנסיעות סדירות- וזאת בכדי להתגבר על מצב של מצוקת רכבים.
ג. מקום שמרשה לעצמו להפשיר ג'פסים הוא מקום יותר יתרת תקציב- (אז.. כן , חיה"א יותר עשירים :lol: )
ד. אני שמח לעדכן כי חזרתי ללבוש מדים אחרי "אזרחות" של חודש וחצי ולכן עיניין הסופה/ CJ אוכלי הדלק ירד מן הפרק בשך העובדה שאני גר בראשון לציון ומשרת בי-ם. (לפחות עד נובמבר)
אך אבא שלי נתן (סוף סוף) את בירכתו לקניין רכב שלא מחזיר כלכלית את ערכו אחרי כמה שנים- אז אני מקווה שתוך גג חודש אתגאה בפניכם בצילומי הרכב החדש שלי.
[img][/img]
פיפו- אני עדיין ממליץ לך לנסות סמוראי- נכון יש לו את כל החסרונות שצויינו- אבל כמילות השיר: "בכל זאת יש בו משהו..."
סססמממוווררראאאאיייייי!
אני לא יודע מה עבר על המלך הבלתי מעורער שלי - להלן נקסוס- שפתאום דיבר סרה בסמו- אבל אולי זה רק מבחן אמונה שהוא עושה לנו (עיין ערך איוב)- ובשבילי עדיין יש אל אחד- הללויה נקסוס-= אתה שגרמת לי לרכוש סמוראי- אתה האחד !
כס המלכות שייך לסוזי.
מזמן ידוע שאני שואף לרעות בשדות זרים (בפרט שדות עם 180 כ"ס ומעלה...)
עד כמה שאני יודע מדובר בנתונים מאוד דמיוניים לדיפנדר ... :wink: .ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
לא ידעתי שמשעמם לך מספיק בשביל להשתיל מנוע V6 במכונת כביסה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
אדי לדיפנדר דיזל.....
איפה הימים בהם הימליצו על הניבה?
לפי הרושם שקיבלתי:
אם סמוראי הוא מכונת כביסה... אני משער שניבה זה לכבס ביד? (בנהר בעיראק אם מגרדת....)
עם כל החיבה שלי לניבה ( ויש ! ) זה לא מתאים פה.
גם סמוראי לפחות ישן לא מתאים ( יש ק"מ רציני יום יומי ... )
ויטארה זאת אפשרות לא רעה בכלל !
ו/או כירכרת דיזל ...
יחי המלך נקסוס ! ...
:roll: :twisted: :shock: