תגובה להודעה: שאלה בקשר למתלה 4 לינק עם משולש עליון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
את זה אתה אמרת, לי לא היה נעים :cool:
מיכה כמו שכתבת בהמשך "אופס" זה נכון
אני יכול למה אתה כותב פה הודעות עוד ועוד אתה פשוט מנסה להחכים אבל נשאר קצת טיפש מה לעשות
זה לא חוכמה לדעת את החומר בתאוריה צריך גם להבין אותו!
אני אומנם לא גדול בתאוריה וקרוב לוודאי שאתה קראת הרבה יותר חומר ממני וברור שגם אסף ונמרוד בעלי תארים וידע רב משלי אבל לאף אחד מכם אין את הניסיון שלי דרך הידיים והראש הנסיון שלי הוא מעל 20 שנים בבניית רכבים מסוגים שונים והרכב שהעלאת תמונה של הסרן שלו הוא הרכב 4X4 הראשון שבניתי.
נכון שזה היה מזמן (שנת 2000) אבל עדיין כמה רמות מעל מה שאתה בונה כרגע.
הוא היה ניסיון חיובי שפעל לא רע ולמדתי ממנו המון.
מקווה שרכבים שתבנה יהיו לא פחות טובים ממנו
בהצלחה
ארנון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
arnonshoshani
מיכה כמו שכתבת בהמשך "אופס" זה נכון
אני יכול למה אתה כותב פה הודעות עוד ועוד אתה פשוט מנסה להחכים אבל נשאר קצת טיפש מה לעשות
זה לא חוכמה לדעת את החומר בתאוריה צריך גם להבין אותו!
אני אומנם לא גדול בתאוריה וקרוב לוודאי שאתה קראת הרבה יותר חומר ממני וברור שגם אסף ונמרוד בעלי תארים וידע רב משלי אבל לאף אחד מכם אין את הניסיון שלי דרך הידיים והראש הנסיון שלי הוא מעל 20 שנים בבניית רכבים מסוגים שונים והרכב שהעלאת תמונה של הסרן שלו הוא הרכב 4X4 הראשון שבניתי.
נכון שזה היה מזמן (שנת 2000) אבל עדיין כמה רמות מעל מה שאתה בונה כרגע.
הוא היה ניסיון חיובי שפעל לא רע ולמדתי ממנו המון.
מקווה שרכבים שתבנה יהיו לא פחות טובים ממנו
בהצלחה
ארנון
ארנון, זו הייתה בדיחה.
כשאני אצליח לבנות משהו רבע ממך אז אני אהיה בן אדם מאוד מאושר.
אל תיקח את הבדיחה קשה מידי ואל תחפש משהו שלא נמצא שם, אני אישית חושב שאתה בין הבנאים המוכשרים ביותר בארץ.
5 קבצים מצורפים
הגיעה היום חבילה עם מיסבים ומתאם בין TH400 לדנה 300.
המיסבים הם 2.5 אינץ' ג'וני ג'ויינטס 2.5 אינץ' הברגה ימנית (רגילה) עם הברגה ארוכה.
קוטר הבורג הוא בסביבות ה14מ"מ, 9/16 אינץ'.
היצרן הוא Currie Enterprises.
המיסבים ניתנים לגירוז ולשיפוץ מלא. אלה אותם מיסבים שיש בקיטי הגבהה של הגראנדים וכדומה. לדעתי הם יחזיקו את הרכב בלי שום קושי. הם מיועדים להיות הלינקים התחתוניים בצד של הסרן (בצד של השלדה יהיה בושינג)
המתאם הוא של STAK, בניגוד למתאם של NOVAK, פה השינוי נעשה בטרנספר. הכניסה שלו תהיה 32 שיניים ולא 27 שיניים. החלטתי על המתאם הזה כי הוא היה זול מאשר של נובאק ובגלל ש32 שיניים חזק מ27 שיניים.
החלקים נקנו מאתר טליקו4X4 אבל אני חייב לומר שיותר כנראה שלא אקנה אצלם, השירות בהחלט נתון לשיפור ורק אחרי הרבה צעקות הם התייחסו.
1 קבצים מצורפים
וואו איזו נוסטלגיה... (נכון, זה לא 20 שנה, אבל עדיין...)
לאן נעלמו הימים של המסלעה במודיעין?? :rolleyes:
אשמח לראות עוד תמונות נוסטלגיות :-)
אמנם קצת עצוב לראות אותו היום מוטל אצלי בחצר אבל בכל מקרה על מנת להכשיר אותו לתקנים החדשים צריל לשנות ברכב כמה דברים. אולי הוא עוד יחזור :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
הגיעה היום חבילה עם מיסבים ומתאם בין TH400 לדנה 300.
המיסבים הם 2.5 אינץ' ג'וני ג'ויינטס 2.5 אינץ' הברגה ימנית (רגילה) עם הברגה ארוכה.
קוטר הבורג הוא בסביבות ה14מ"מ, 9/16 אינץ'.
היצרן הוא Currie Enterprises.
המיסבים ניתנים לגירוז ולשיפוץ מלא. אלה אותם מיסבים שיש בקיטי הגבהה של הגראנדים וכדומה. לדעתי הם יחזיקו את הרכב בלי שום קושי. הם מיועדים להיות הלינקים התחתוניים בצד של הסרן (בצד של השלדה יהיה בושינג)
המתאם הוא של STAK, בניגוד למתאם של NOVAK, פה השינוי נעשה בטרנספר. הכניסה שלו תהיה 32 שיניים ולא 27 שיניים. החלטתי על המתאם הזה כי הוא היה זול מאשר של נובאק ובגלל ש32 שיניים חזק מ27 שיניים.
החלקים נקנו מאתר טליקו4X4 אבל אני חייב לומר שיותר כנראה שלא אקנה אצלם, השירות בהחלט נתון לשיפור ורק אחרי הרבה צעקות הם התייחסו.
היי
האם אורך ההברגה של ג'וני ג'ויינטס הוא סטנדנרטי או שהזמנתה ארוך יותר
תודה עמוס
הכי ארוך שיש להם. לפחות זה מה שהיה כתוב בתיאור.
מיכה תתחדש. לגבי פרויקט תיאום גיר-טרנספר - צלם את תהליך התיאום וכתוב כתבה מסודרת, בהחלט פרויקט חשוב שיעזור להמון אנשים!
1 קבצים מצורפים
נחתו היום (טוב כבר לפני כמה ימים אבל לא היה לי זמן להתעסק עם זה) 4 מיסבים חדשים נוספים.
שוב מדובר על ג'וני ג'וינטס. הפעם עם קדח של 5/8 ולא 9/16. הם יהיו בצד של השלדה בלינקים התחתוניים.
קניתי אותם בטרייל-גיר. הדיל שנכון לעכשיו הכי משתלם. ב45 דולר למיסב+באנג לריתוך. לא כולל משלוח כמובן.
בקשר לטרנספר, מאחר ואני בסופו של דבר אשתמש בNP205 (על החסרון הרציני שלו ביחסי העברה) אז אני לא מתכוון להשתמש בקיט הסבה.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1219165399