לגבי הגומיות, בקר באתר של ROCKYROAD וCALMINI , יש להם קיטים מושלמים לנושא.
לגבי גלאור , תבקר אצל מנצור (ACROSS THE STREET ) ותראה שהמחירים הוגנים עוד יותר :)
Printable View
לגבי הגומיות, בקר באתר של ROCKYROAD וCALMINI , יש להם קיטים מושלמים לנושא.
לגבי גלאור , תבקר אצל מנצור (ACROSS THE STREET ) ותראה שהמחירים הוגנים עוד יותר :)
http://rocky-road.com/zukmisc.html
באמצע הדף בהצלחה
פול בהצלחה!
אני גמרתי את כל מה שהיה במכשירי תנועה שקשור לגומיות שילדה-בודי :) וגם אז היו להם רק 6 גומיות קוניות מתוך 8 שצריך וחוץ מזה לא היו להם אף אחת מהגומיות האחרות שצריך. אני בהתחלה מיחזרתי גומיות שזרקתי אחרי שהבנתי שאין בארץ.. אבל בסופו של דבר הזמנתי לי קיט מרוקי רוד, הקיט אומנם שווה אבל אני ממליץ לא להתעסק עם החברה הזאת בכלל!
בהצלחה!! עומד לצאת לך סמוראי יפיפה אני בטוח!
טוב חבר'ה, נושא קריטי חדש, לא יודע כמה מחדי העין מבינכם שמו לב לצינור הקורע בשילדה שלי.
קיצר, צריך לתקן את זה,
בתוכנית: להוציא את הצינור כולו, ולהחליפו בצינור חדש.
בשביל הריתוך עצמו אני מאמין שאני אביא רתך.
עכשיו לשאלות:
1. איזה סוג צינור צריך/כדאי/מומלץ? (מה זה סקדיואל?)
2. האם צינור באותה מידה או מידה אחת יותר גדול?
3. איפה אפשר להשיג צינור שכזה? (מישהו מכיר מקום שימכור פחות מ6 מטר?) (למישהו יש שאריות צינור כזה?)
תודה לעונים...
הוזמנו הגומיות
שיגיעו מהר ובשלום (אינשאללה)
אף אחד לא רוצה לעזור לי לגבי הצינור?
איזה גודל הצינור ?
גש לסדנאות שמכינות כלובים וכד' ואולי תמצא שם שיירים...
טוב, עניין חדש מטריד את מנוחתי.
אחד הדברים ששקוף שאני עושה זה מתאים קפיצי CJ מאחורה. יש קפיצים, יש רעיון מקורי (של ארז הגאון) איך לחבר אותם לשלדה.
מה שאין לי מושג איך לעשות זה למקם את הסרן לעומת הקפיץ.
את התושבת החדשה אני מרחיק אחורה על השלדה, ממקם לפי המרחק בין התושבות הקבועות בCJ.
אבל, איך אני ממקם את הסרן? לפי שכשהקפיץ שטוח הסרן נוחת על הבאמפ סטופ? לפי המרחק בין התושבת לחור כמו בקפיץ המקורי? זה פשוט מבלבל אותי....
עזרה בבקשה!
פול
כעיקרון אתה אמור לשמור על המיקום אבל 2-3 ס"מ אחורה אין בעייה וקדימה אתה לא רוצה
קח בחשבון שהזזה מסיבית/ גלגל גדול ובלי להנמיך משמעותית את הבאמפסטופ הצמיג ייגע בצינור מילוי הדלק /הפחית שמדינה עליו בכל סגירת מהלך בצד של פתח המילוי מצד הנהג אין בעיות כך שאם תחליט לשנות את מיקום צינור המילוי אתה יכול להזיז קצת יותר ועדיין הפרופורציות של הרכב ייראו טוב (גלגל בתוך הביית כמעט ממורכז )
בהצלחה לך וגם לי. חבל שרק עכשיו ראיתי את הפרויקט שלך.
פול
קודם כל הבנתי שאתה מתכוון להחליף לסרנים רחבים, אז כשאתה בונה תושבות על השילדה קח בחשבון להרחיב אותם גם..
מה שסוזי מתכוון זה מיקום הסרן קצת אחורה יחסית למקור - הרחקה של הסרן ב 2-3 סמ' אחורה יכולים להיות טובים מכמה סיבות.. אני לא רואה לך יותר מידי סיבות לעשות את זה, בעיקר בגלל שכבר יש לך סמוראי ארוך ובגלל שאתה לא ממש מתכנן לעבור את ה 33'....
אתה צריך לפצות על המעבר לקפיץ ארוך יותר על ידי התושבות שעל השילדה, התושבת הפנימית חובה - החיצונית, בשביל האורך, לא חובה, אבל אם אתה עובר לסרנים רחבים אז תצתרך למקם אותה מחדש בשביל לתקן על הרוחב...
בכל אופן, לגבי מעבר לקפיצים ארוכים יותר, אין לך יתר מידיי ממה להתבלבל (כל עוד בורג המירכוז נמצא באמצע הקפיץ (כמו בסמוראי))
למשל אם במקור יש לך קפיץ של 80 סמ' ואתה מחליף לקפיץ של 90 סמ' אתה צריך להרחיק כל תושבת ב 5 סמ' ואז הסרן ישאר במקומו המקורי.
**במעבר לסיג'יי קידמי במתלה אחורי של סמוראי אתה לא חייב לשנות תושבת חיצונית, מספיק לשנות את הפנימית ולשלב שאקל ארוך יותר בחיצונית...
תתחדש על הגומיות! אחלה קיט - חרא של חנות..
תשמע, מה שאני עושה זה מרחיק את התושבת האחורית בכמעט 10 ס"מ כדי להגיע לאותו מרחק בין חורים כמו בסיקס.
בעצם אני צריך לעשות חור מירכוז חדש, שלא יהיה באמצע אלא כמה ס"מ לכיוון התושבת הקידמית...
אני פשוט לא יודע לפי מה לעשות את החור החדש.
לגבי הרחבת הסרן, אני לא בטוח שזה עומד בסדר עדיפויות הכלכלי שלי כרגע בכל מקרה. אם וכשיבוא היום נראה לי שיותר נכון להזיז את התושבות שעל הסרן ולא את התושבות שבשלדה.
הניחוש שלי לגבי מיקום החור החדש הוא, אם יש XX ס"מ של מאיה (כלומר מדידה בקשת) בין החור של התושבת לבין החור מירכוז
אז על הקפיץ החדש צריך להיות XX+2 ס"מ בין תושבת לחור מירכוז החדש (גם במדידה בקשת).
בעצם אז, כשהקפיץ הכי שטוח שהוא יכול להיות הסרן מגיע לבאמפ סטופ...
יש אישור?
טוב, סוף סוף אספתי את התמונות... אז קודם כמה הסברים.
כשרוני התחיל לחפור בבודי גילינו שחלק הכי אחורי של רצפת הרכב (אחורה מהגלגלים) ממש ממש ממש רקוב.
רוני הוריד חתיכות ענקיות מהרצפה וריתך תלאים ביד אומן.
אחרי הכל עשה צבע בסיס והנה התמונות אחרי השכבה הראשונה, עדיין עם הבונדו:
http://www.facebook.com/album.php?ai...&id=1270777863
ואחרי זה צבע בכמה שכבות טובות של צבע פולימרי:
http://www.facebook.com/album.php?ai...&id=1270777863
תסלחו לי על התמונות אבל אתם חייבים להבין שאת החבר'ה שלי יותר עניינה העבודה שלנו מאשר תמונות תקריב של הצבע, אבל אני עוד אפצה...
שני דברים על העבודה, קודם כל הצבע הפתיע אותי, לא יאמן כמה הוא קשה ועמיד. פשוט גורם לפח להרגיש כמו פלדה!
ויותר חשוב: רוני, שכבר כשפניתי אליו ידעתי שאני מתעסק עם אמן אבל לא ידעתי עד כמה.
אין משהו שהאיש הזה לא יודע לעשות. והוא פשוט עשה עבודה יפה ומקצועית לא חסך ולא ויתר על כלום.
פשוט אין לי איך להתחיל להסביר כמה שאני מבסוט...
דבר אחרון, עדיין לא נעשתה שום עבודה על המרכב מבחוף וחכו תראו איך זה יראה....
כשלא מחפשים איפה לחסוך כל שקל, יש תוצאות שנראות בהתאם.
לפי רמת היסודיות של רוני, ומעבר לזה- שלך, שמפרק עד הבורג האחרון ומטפל במה שדורש טיפול ללא מחשבות על חיסכון כלשהו,
נראה שהאוטו הזה בדרך להיות מוצג יופי בסלון של איזה מליונר ולא סוזוקון טיולים של איזה קריזיונר:-D
כיף לראות.
מטופל, מאוחה, ונולד מחדש.
תמשיך ככה, התוצאה תהיה מתוקה ביותר...:cool:
הי פול
אני שמח שאתה שמח.
תשמע אני ללא מבין כלום בגיפים ובטח שפחות בסמוראי.
למה לא הורדת את המגבר בלם הראשי- וצבעת אליו, כמו כן למה לא הורת את המוט הגה, את הפדלים של הקלץ ברקס והגז, כבר פרקת לך עד הסוף.
בהצלחה
היי פול
קודם כל הכבוד על הרצון היוזמה והנכונות מאחל לך רק הצלחה והרבה.
באותה נשימה -אני מתכנן גם התקנת נעילות ,יחס העברה ,קפיצים, צבע לא ,אשמח לבקר אותך במידה וניתן על מנת לעקוב מקרוב ולחסוך לי לחץ בחזה אחר כך ואפילו לעזור במידה וצריך
אני מהקריות אבל קטן עלינו המרחק .
מחכה לתשובה
בני-052-5500866
פול
איזה קוטר צינור ואיזה עובי דופן
תן מידה ניתן לארגן בחינם אפילו אם צריך ריתוכים
דבר.
צריך עזרה בריתוך...
אם יש מישהו שיכול להגיע לאזור השרון (או קרוב מספיק בשביל שאני אביא אותו) בשביל לרתך לי צינור רוחבי חדש בשלדה. רק את הריתוך (שמפחיד אותי לעשות בעצמי). אם מישהו מכיר איזה רתך טוב שיהיה מוכן להגיע לעשות את זה בתשלום.
כל עזרה או הכוונה לעזרה תתקבל בברכה
אני כמעט ולא זמין לפני 7 בערב, אבל אני תמיד מתקשר חזרה
תודה מראש לכל פונה
עידכון:
בעזרתו האדיבה (אדיבה זאת לא מילה מספיק חזקה) של רוני, ושל חבר יקר החלפנו את הצינור הקידמי של השלדה. תמונות בהמשך.
כמו כן המשלוח מרוקי-רוד הגיע. ועבר מכס של הדואר. ומחר כדי לקבל אותו אני צריך להתיייצב עם 800 ש"ח כדי לשחרר אותו.
מישהו יודע להגיד אאוץ'?!