אם כך, אתה סתם מזוכיסט, קח את הCRV החדש שהציעו לך...
Printable View
נמרוד-אתה חכם על רחוקים? גם צוחק עליי,וגם עושה מסיבה ליד הבית שלי.(לפחות תדאג שיוני או שחר ישלחו לי מדבקות וחולצה)
חברים שימו לב,נעשת באזור תל צפית,עבודת שיקום נרחבת בשנה האחרונה,חלק מהעבודה הוא סגירת תל צפית למעבר כלי רכב,כתושב המקום וכמי שתל צפית היה חלק מילדותו,איני יכול שלא לצדד בסגירת התל,בעבר היה ניתן לעלות אל התל עם כל כלי רכב(אני אפילו הצלחתי לעלות עם BSA48-ודנית חביבה),עם השנים המקום נחפר ונחרך כולו ע"י רכבי שטח שגרמו הרס ניכר.לכן לצערי המקום היום תחום בסלעים,למרות שכבר כמה הוזזו וישרכבים שמצאו דרכים עוקפות לעלייה.המלצתי לכם המנעו מעלייה עם הרכבים,הגיעו לתל מהצד הדרומי,ניתן להגיע קרוב לפיסגה עד החסימה,ובפיסגה מוכנת הפתעה בדמות,רמפת תצפית חדשה ויפה על האזור.
אז תהנו,אני כרגע בדרך ל"בלאק ריוור" בגאמייקה בו ניתן לצפות בקורקודילים בטבע
דרור הראל
פסגת תל צפית אכן סגורה לפי מיטב הבנתי. גם אני שתיתי על למעלה כמה עשרות כוסות קפה של שקיעה בזמנו... אבל יש מספיק לאן לנסוע בסביבה הקרובה והרחוקה מבלי לרדת משבילים. דרור, PW, אנשי הסביבה - תרגישו חופשי לתת המלצות לטיולים קצרים באזור לפני ואחרי המפגש, אני בטוח שיש הרבה חברים שמגיעים מרחוק שעבורם זה שטח לא מוכר לגמרי.
אהלן !!!
חדש ( יחסית ) בשטח !!! ברשותי סמוראי פתוח שנת 93. בסיסי למדי - בלי שיפורים !!!
כמו כן יש לציין כי הייתי בסמוריאדה 2008 - היה יפה מאוד !!!
אשצח להתעדכן:
[email protected]:oops:
ולהצטרף לטיול !!!
תודה: נתנאל.
עדכון - 10-09-2008
פרטים מלאים על המפגש וההגרלה התפרסמו בעמוד הראשי וזה הקיצור:
מקום - יער חרובית, ליד תל צפית.
יום - שישי, 26 לספטמבר
שעה - החל מ12:00 בצהריים
הגרלה - שעה 15:00
מהרו להרשם להגרלה! כל גולש ג'יפולוג מקבל מספר אחד, הזדמנות שווה, לזכות במגוון פרסים. שלחו הודעה פרטית אל המשתמש jeepolog.com עם הכותרת "הגרלה", ציינו את שמכם המלא - פרטי + משפחה + 4 ספרות אחרונות של תעודת זהות. ההרשמה מראש בלבד, ונסגרת ערב המפגש, בחצות!!!
מפת הגעה:
http://www.jeepolog.com/with.php?pic...h2008_map1.jpg
בא לי להשתתף, אבל מה לעשות, יש מרחק ויש עלויות.
אני בא מכרמיאל והייתי רוצה שותפים לנסיעה ולעלויות. אפשר לקחת את הג'יפ ואפשר גם לנסוע בפרייבט מפנק.
כל המעוניין מוזמן ליצר איתי קשר טלפוני (0543007994, או דוא"לי, או ג'יפולוגי).
ג'ימי
יופי ליוזמה מחכה בקוצר רוח
נרשמתי
יש רשימת נרשמים?
אפשר לקבל הסבר איך להגיע למפגש למי שלא מכיר את האזור?
תודה!
לכל מי שמגיע למפגש,
גם אם ברכב, גם אם ברכב, גם כנהג וגם כטרמפיסט.
ההגרלה היא לפי שמות ולא לפי רכבים... כל מי שרוצה להשתתף בהגרלה צריך להרשם.
ההגרלה חינם, כמובן.
סביון
לכל מי ששאל, חשב, תהה, לא העיז לשאול וכו... יהיו מדבקות במפגש!!!
מצומת מסמיה פונים מזרחה (לבאים מצפון- שמאלה), ובפניה הראשונה ימינה (שערי אברהם). בשלט של יער חרובית יורדים מהכביש לצד ימין.
מי שמגיע בכביש 6, יורד ממנו לכיוון מסמיה, ופניה אחת לפני מסמיה (שערי אברהם) פונים שמאלה, ושוב העניין עם השלט של יער חרובית.
למי שיש לו מכונה שאומרת לאן נוסעים, כוונו את המכונה ל"כפר מנחם" ויהיה בסדר.
אסף.
ופעם נוספת- פנורמה (בקטן) של המקום
אסף.
יקירי:
1. יש רשיון להפגנה?
2. לא נראה לי שטיול אחרי המפגש יעניין מי מן הבאים. כולם יהיהו עסוקים מן הסתם בהשוואות של גודל (הצמיגים..)
3.אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל הנקודה שמסומנת על המפה והנקודה המתוכננת למפגש (זו שצילם אסף) בחורשה עם המתקנים - רחוקות זו מזו כדי מחצית הקילומטר - ולהלכה - אין אפילו קשר עין ביניהן... למי שמגיע בדרך המלך (וזה כנראה רוב הקהל) זה לא יפריע כי הוא יראה את ריכוז כלי הרכב והמהומה עוד קודם, אבל סדר צריך להיות.
4. אם בכל זאת אתה מטיח אותי אל הקיר ותובע מסלולים ו/או נקודות עניין, אומר כי כדאי לבקר במצפה יונתן, ח'רבת דומדומית, מערכת המסתור היפהפיה בחרבת זכרי ובנחל בעלן / ח'רבת בית דכרין.
5. מה דעתך על 3?
P, אל דאגה, המפגש לא יהיה ב"נקודה", לא זו שעמדתי בה כשצילמתי, ולא זו שבראש החץ. כלי הרכב (כ200 במספר) יחנו מהפניה מהציר הראשי (קרוב להיכן שצילמתי) ועד אחרי הנקודה המסומנת בחץ. לעתים, נקודה לא מתארת מקום, אלא רק... נקודה. אגב, (אם אני מעלה דיונים עבשים מהזכרון) אתה זה שדוגל בהיותן של נקודות ציון מדוייקות מיותרות... לא? ;)
ההמלצות מצויינות. אני, אישית, מתכוון להמשיך מהמפגש לטיול ביום שלמחרת, ואולי אפילו לעשות גשר ביום ראשון, מה שיעניק לי אופציה לעד חמישה ימי טיול רצופים. אחת הסיבות בגינה נבחר המקום, הוא הקלות בה אפשר להמשיך משם למדבר, דרך השטח- באזור שלדעתי הוא מהיפים שיש (ואני מודה בהכנעה- מזמן לא טיילתי שם, וזה בלי למנות את שני ימי שישי האחרונים בהם "גנבתי" טיול באזור בדרך מאי-פה לאי-שם).
אסף.