תגובה להודעה: האחים Herbst , סיפור עצוב ומדכא
נכון לא הייתי ציני.
יש בארץ הרבה מאד אנשים עם הרבה מאד כסף וכשטרופיטראקס ובאגים קלאס 1 יתחילו להשתתף במרוצים ויקבלו חשיפה אז גם ההשקעה של האנשים הנ"ל תבוא.
יש בארץ את כל הידע ואת כל הציוד שצריך על מנת לבנות כלי רכב מקצועיים מאד, לא צריך לכוון לרמה החולנית של "הרבסט", אלה לרמה המספיק גבוהה של הרבה מבוני הרכבים הללו בארה"ב.
על תשכחו שבשביל לבנות כלי רכב כאלו צריך בסך הכל ברזלים ותכנון, אלה הם לא לוויני ריגול.
עם כל הכבוד.....ויש כבוד..
חוץ מכליי עבודה
מקום
כסף
וברזלים.
צריך אופי
מנטליות
שאיפה למושלמות
נקיון
דברים שלפי דעתי האישית , אין לנו בארץ .
מקווה מאוד שכן יתפתח כאן משהו בסגנון .
שיהיו לקוחות לכלים כאלה.
שחר יש בארץ יכולות טכנולוגיות והנדסיות מעולות שכוללות את כל מה שאתה חושב שחסר. כמו שחנן אמר - בארץ כן בונים לוויני ריגול! שאיפה למושלמות אגב, היא תכונה רעה, לא נדרשת ומזיקה בפרויקט טכנולוגי.
חנן אם אתה לא ציני אז אתה פשוט תמים. הבנייה של הבאגי שלך שנעשית בסדנא על ידי ארנון וארז מכובדת מאד, אבל היא תואמת את התקציב שלך. כל נסיון להשוואה הוא הזוי, ולא מוסיף לאף אחד כבוד. אני לא צוחק כשאני אומר שהתקציב של הפרויקט שלך, כולו, לא היה קונה פינת מתלה אחת אצל בעל מלאה כמו דרק קולינס.
גם הטרופי טראק ושאר העבודות של פרויקטים 4X4, עידו, רמי לוי, וכל מי שאני מכיר בארץ, כולל כמובן הטרופי טראק של קבוצת סרטינה שאני חתום עליו, לא מתקרבות ברמה. הכל עניין של תקציב, שהוא בכלל לא בר השוואה. לנו (סרטינה) יש תקציב וספונסרים ברמה גבוהה מאד ביחס לישראל, ועדיין התקציב שאני עובד איתו הוא כעין וכאפס לעומת הדרוש לטרופי טראק אמיתית. קח רק את ההשקעה ההנדסית - תכפיל את שעות העבודה שלי (מאות רבות) בעלות השכר שלי בעבודה האמיתית שלי בארץ (בתחום טכנולוגי שכן יש בו כסף) ואתה מגיע למכפלות שלמות של קרן ההשתלמות שממנת לך את הבאגי.
אנחנו איזה חמש-שבע-עשר ליגות מאחורי ספינות הדגל של מירוצי המדבר באמריקה, אנחנו משחקים עם כפכפים במגרש כדורסל בקיבוץ ביום שישי אחרי הצהריים והם הכושים בNBA. זו המציאות, שאף אחד לא ישלה את עצמו.
כל זה, מבחינה טכנולוגית. מבחינה ספורטיבית - יש לנו ספורטאים וצוותים עקשניים ומעולים, שלפחות בארועים ארופאים שגם הם ליגת מקומות עבודה יחסית לבאחה, באמת מוציאים את המיטב מתקציבים זעומים (שי שמעוני, רז והלל, עידו ועוד).
אבל אני אופטימי כמוך שהמצב ילך וישתנה לטובה עם השנים.