בתמונה של הג'ק השבור רואים "חיקוי" בשם FARM-JACK, להבדיל מהג'ק של לכ שהוא בכלל של T-MAX. יצא לי להשתמש די הרבה ב T-MAX, ואני מאד מאד מרוצה.
אין לי כל קשר עסקי עם לכ, רק עוד לקוח מרוצה...:D
Printable View
בתמונה של הג'ק השבור רואים "חיקוי" בשם FARM-JACK, להבדיל מהג'ק של לכ שהוא בכלל של T-MAX. יצא לי להשתמש די הרבה ב T-MAX, ואני מאד מאד מרוצה.
אין לי כל קשר עסקי עם לכ, רק עוד לקוח מרוצה...:D
אם הייתי יודע בדיוק איפה ומתי אני הולך להתקע, אז אולי...
א.נשאר בבית באותו יום
ב.מתכנן מסלול שונה
ג.דואג לשים הייליפט בג'יפ
ד.עושה ביטוח מקיף לאותו יום
אבל....אומרים ש.. הנבואה ניתנה לשוטים...
לכן,לעולם לא תדע מתי בשביל החולי הקליל פתאום תופיע אמבטיית חול עמוקה
וגם שביל קק"ל או שביל שדות מצוי אחרי שבר ענן (או סתם פיצוץ בצינור השקיה) הופך לביצה טובענית
וחילוץ מתאונה - זה רק בונוס לרשימת המצוות...
ולכן,יש פתרון פשוט,כסיסמת הצופים "היה נכון"!
בברכה,טושי
לדעתי ומנסיוני זה השילוב המוצלח להי ליפט .
ושוב לחזור ולהדגיש הי ליפט הוא כלי מסוכן . צריך להיות מאד זהיר ולחשוב על כל פעולה .
קל מאד לגרום לנזק .
קל מאד להפצע .
צריך לשמור את ניצרות הכלי נקיות עד כמה שאפשר .
למי שמשמן אותם כדאי להקפיד על ניקוי חול לפני הפעלה .
ולא לא לבעוט ולא לשחרר עם פטיש !!
ושכבר אין בררה והכלי לא משתחרר ומחליטים לדפוק עליו יש לעמוד מהצד לאפשר לכלי נפילה חופשית .
היליפט הוא כלי חובה למי שמסתובב בשטח לבד
הי ליפט הוא כלי למפעיל טכני אחראי ומנוסה .
איציק
איציק,
קיים מתאם מקורי של היי-ליפט שנקרא Lift-Mate.
מבצע את אותה העבודה של הרמת הרכב מהגלגל.
רק שבאביזר המקורי ההיי-ליפט נמצא בניצב לרכב, והלחץ מתחלק על קיר הצמיג והג'אנט עם מבודד גומי גשיח.
משום מה אני לא מצליח להעלות את התמונה שלו, אז הנה לינק:
http://www.hi-lift.com/accessories/lift-mate.html
אההה, נ.ב.
המחיר שלו לא ממש ידידותי- כ-250 ש"ח לפני מע"מ (בארץ).
יותר זול לייצר כזה לבד. (כפי שאני עשיתי. אפילו העלתי בזמנו תמונות של האביזר לפורום).
כן האביזר המקורי ידוע היו עליו דיונים .
הוא אומנם יותר קל לחיבור .
אבל הוא מחייב אותך להצמד לגלגל ( וזה לא תמיד אפשרי )
הוא מחייב להכניס את הווים לתוך חורים בגנט ( וזה לא מספיק חזק לכל גנט )
הוא לא מאפשר עבודה בניצב עם הי ליפט . ( במקרה שאתה צמוד לדופן סלע \ קיר כל שהוא )
איציק
קובץ מצורף 11936
קובץ מצורף 11937
קובץ מצורף 11938 מיכה היי
מצ"ב תמונות של ההיליפט של ל.כ
בהצלחה
FarmJack זה לא חיקוי של הייליפט, זאת פירמה בפני עצמה שיש לה עוד מוצרים בסגנון כולל ליפטים כבדים.
יכול להיות שזה חיקוי נושא לוגו של FarmJack בדיוק כמו שיש חיקויים נושאי לוגו של הייליפט.
חילוץ משקיעה בחול או בוץ אפשר לעשות עם כל ג'ק בקבוק רגיל+קרש רחב, כמות המאמץ שצריך להשקיע עצומה ביחס לכמה הנפות ידית של הייליפט אחד..
עוד דבר שחשוב גם בהייליפט זה קרש רחב מאסיבי או משטח ייעודי לפיזור לחץ להייליפט שגם הוא לא מצטיין בחול או בוץ.
טיולי לייט, בהנחה ויש לך איך להרים את הרכב להחליף גלגל לדוגמא, ובהנחה שאתה לא מטייל לבד (לצורכי חילוץ) לא הייתי סוחב איתי היי ליפט .