תגובה להודעה: למה בעצם הבאגי לא שוקע? איך גורמים לזה לקרות?
אם כבר בחרת מנוע, גיר וגלגלים, ואתה מהנדס - תבדוק את ההתאמה שלהם. גם פיזית, איך אתה הולך לחבר אותם (נאבות, ציריות, בלמים, כל מה שבין היציאה מהגיר לגלגל) וגם מבחינת חישוב יחסי העברה. מנוע+גיר של הונדה סיביק נועדו להסיע רכב במשקל של הונדה סיביק (נגיד 1000 ק"ג עם נהג) במהירויות של הונדה סיביק (מכובדות בשביל רכב שטח) וזה עם גלגלים בקוטר של גלגלי הונדה סיביק!!! אם אתה מתכוון להתקין גלגלים בקוטר גדול יותר - די חיוני כדי להיות ראוי לתואר רכב שטח - ו/או רכב במשקל כולל גדול יותר (קל מאד כשאתה לא יודע מה אתה עושה ושופך ברזל) אז אתה תקבל רכב עם ביצועים עלובים. תן גם את המידות של הגלגלים המדוברים כאן.
כמו כן אני מציע לך ללמוד את הפיצ'ר על הצפרדהונדה. יתכן שמה שאתה מחפש זה בעצם באגי-עבירות?
אני עוד לא יודע, אני רק בשלב של לזרוק רעיונות לאוויר ולשאול את השאלות המתאימות את האנשים שיודעים הרבה יותר ממני, כשאני אדע בדיוק מה ההשפעה של כל רכיב במערכת אני אדע לבחור את הרכיבים המדוייקים, בנתיים זה לניסוי בלבד.
אני לא מתכוון להגיע למשקל כולל גדול יותר אלא לחצי משקל עוד 2/3 משקל בסה"כ ובטוח שאני לא מתכוון לשפוך סתם ברזל על שילדה או חלקים כבדים
אם הייתי מהנדס (אני שוקל להתחיל את הלימודי הנדסת מכונות בטכניון שנה הבאה, בנתיים התקבלתי אבל אני לא סגור בין זה לבין חשמל) אז לא היו לי את כל הבעיות של החוסר ידע
בכנות לא הבנתי את הקשר לסרטון שהבאת על אף שהוא משעשע והילד הזה יודע לנהוג חח
נמרוד את הפרויקט של ברוך גם מהיכרות ממש ממש נמוכה אני ממש ממש מעריך, פרויקט מדהים וקטונתי אפילו מלשבח כזה דבר
לעניינינו, התקציב שעומד בפניי לעומת התקציב שמסתבר שיש לברוך הוא לא דומה בכלל,
ועל אף השאיפה שלי להגיע לביצועים טובים גם בתחום העבירות זה פחות מה שמעניין אותי
אני רוצה עבירות טובה אבל העדפה היא מהירות גבוהה, הרכב הולך להיות לכיף פרטי שלי ובתור פרויקט עצמי שאני אשקיע בו ממיטב כספי, אני רוצה לקבל שבשטחים ישרים יסע כמו שצריך עם הרבה כח ושיעלה דיונות/עליות/הרים בזוויות טובות ואם יהיו סלעים בדרך אז אני אוכל לעבור אותם (לא סלעים של מטר וחצי שאני צריך לטפס אותם כמובן)
http://www.youtube.com/watch?v=0RCZ_60D_VU זאת דוגמא לא רעה בכלל לכיוון שאליו אני שואף בעיקר אחרי דקה ו10 שניות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
efi86
אני רוצה עבירות טובה אבל העדפה היא מהירות גבוהה, הרכב הולך להיות לכיף פרטי שלי ובתור פרויקט עצמי שאני אשקיע בו ממיטב כספי, אני רוצה לקבל שבשטחים ישרים יסע כמו שצריך עם הרבה כח ושיעלה דיונות/עליות/הרים בזוויות טובות ואם יהיו סלעים בדרך אז אני אוכל לעבור אותם (לא סלעים של מטר וחצי שאני צריך לטפס אותם כמובן)
http://www.youtube.com/watch?v=0RCZ_60D_VU זאת דוגמא לא רעה בכלל לכיוון שאליו אני שואף בעיקר אחרי דקה ו10 שניות
אתה מסתכל על כלי של 70 80 אלף ש"ח לא פחות.
חפש ב יד 2 יש שם הרבה באגים שמהם אתה יכול להתחיל ולהפיק הנאה רבה.
אני מאמין שאפשר בפחות מ80 אלף
אני רוצה להגיע ל30 מקסימום אבל הכל עוד פתוח כי הכל עוד בגדר תכנון
יודע בקשר ליד 2, יש לי כבר 2 זרוקים, אבל להנאות המידיות אני רוצה פרויקט רציני כמו שפרויקט כזה צריך להיות, זה יותר בשביל הנפש מאשר בשביל להשתולל איתו אחר כך, העשיה היא החוויה והתענוג הגדול שלי כאן