תגובה להודעה: קניתי ג'ימני חדש, התייעצות על מיגון
בג'ימני המיגון החשוב ביותר יהיה מיגון צד אחריו מיכל דלק/טרנספר
מיגון מנוע מיותר לחלוטין ובעתיד מיגון ביצה קדמית כאופציה - רק למי שממש עושה עבירות קשה ומעט אגרסיבית
מיגון מיכל דלק חשוב בגלל המשאבה הטבולה שהיא נורא יקרה להחלפה ורק אח"כ הטרנספר שלא כל כך פגיע וגם כשחוטף מכה לא כל כך מהר נסדק
בסמוראי נסעתי 13 שנה ללא מיגון טרנספר כולל השנתיים הראשונות בתחרויות וזה אפשרי אם כי לא מומלץ לבעלי לב חלש:D
חברים שלום, לפני רשימת התוספות של הרכב, מצטט את סעיפי המיגון:
"חבילת 3 מגונים (ת.העברה+טנק דלק+מגון סרן קדמי-דיפרנצ)" 2800ש"ח
"חבילת 4 מגונים (ת.העברה+טנק דלק+מגון סרן קדמי ואחורי-דיפרנצ)" 3900ש"ח
"מגון סרן קדמי (בית דיפרנציאל)" 1200 ש"ח
"מגון סרן אחורי (בית דיפרנציאל)" 1200 ש"ח
"מגון ת.העברה" 800 ש"ח
"מגון מיכל דלק" 900 ש"ח
"מגון סף (צדדי, סט) משולב" 1700 ש"ח.
כאמור, הרכב הוזמן עם "חבילת 4 מיגונים" ללא מיגון סף.
האם עלי לבטל את חבילת 4 מיגונים ולקחת מיגון בחלקים ?
איזה חלקים הם החשובים ביותר ?
תודה, אור :)
תגיד!? אתה מבין עברית??? 4 אנשים שונים, אמרו לך את אותו הדבר!
כנראה שיש משהו במה שהם אומרים, או שפשוט תעשה מה שאתה רוצה, אבל למה לשאול את אותה שאלה 4 פעמים???
בידידות, עידן :-P זה בסדר, אני יודע שג'יפ חדש זה מרגש...
היי אני מבין עברית, אבל לא הבנתי על מה לוותר ומה לקחת.
תודה :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אור .ס.
היי אני מבין עברית, אבל לא הבנתי על מה לוותר ומה לקחת.
תודה :)
מיגון סףת מיגון סףת מיגון סף.
לגבי כל השאר תתחיל לסוע ואז תראה מה אולי כדי להוסיף.
נכון שרכב חדש מרגש ואם כבר שלמתה בסביבות 100K אז עוד 5K לא משמעותי אבל תאמין לי שבחודש חודש תרצה מערכת איכותית וה 5K שהשכבתה בהתחלה זה בדיוק מה שחסר לך.
גם בתור נהג ירוק כהגדרתך אני לא מציע לך לבדוק את מגבלות הרכב כבר בהתחלה, כי יתכן שמיגון הרכב תהיה הבעיה האחרונה שלך שהרכב ישכב על הצד.
לגבי צמיגים אותו כנ"ל. כבר שלמת עליהם (אלא אם כן בחברה מוכנים לזכות אותך או לתת משהו אחר מה שלא נראה לי) אז סע לאט ותהנה מהם ועוד שנה שנתיים אחרי שתבין מה הכי מתאים לך תחליף. אני כבר ראיתי טריוס אם צמיגי כביש, שלא מבייש בשטח.
לגבי התלבטות של 50/50 או שטח מלא לך על שטח. גם לי היתה התלבטות כזאת 50/50 זאת הכלאה לא ברורה של היצרן שמגדיר מה הוא רואה כ50% וצמיגי שטח מלא בנסיעת כביש לא נוראיים כל כך אם אתה לא מאילו שבודק איך הנעה אחרוית עובדת בסיבוב מעל 60 קמ"ש.
מצטער על אורך התשובה אבל מקווה שהשכלת.
חברים שלום, אני התחלתי לברר על מיגונים אצל מתקינים שונים.
התקשרתי לצמיגי החוף ע"פ המלצתו של אחד החברים כאן, המחירים שלו היו הכי זולים, זה עוד לפני מיקוח, כאשר במקומות אחרים יצא לי יותר יקר אחרי מיקוח/הנחת מכרים.
אני אצלצל לעוד כמה מקומות לקבל הצעות, כפי שזה נראה עכשיו אני אלך על צמיגי החוף.
תודה בנתיים :)
ברששת, לגבי מערכת:
אני חובב אודיו, אבל בג'ימיני יש מקום לרמקולים 4", אני ככל הנראה אתקין סט קומפוננט 4" + מגבר 2 ערוצים, ללא סאב או רמקולים נוספים.
את המערכת הכנתי מעוד מועד ככה שלא יהיה לי בעיה שה5K של המיגון חסרים לי למערכת.
הכנתי אפילו קומפרסור 2 ראשים :)
נשאר לי רק ללכת לקנות רצועה ושאקלים, שזה לא בעיה בשבילי (אני עבדתי בתחום).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אור .ס.
חברים שלום, אני התחלתי לברר על מיגונים אצל מתקינים שונים.
התקשרתי לצמיגי החוף ע"פ המלצתו של אחד החברים כאן, המחירים שלו היו הכי זולים, זה עוד לפני מיקוח, כאשר במקומות אחרים יצא לי יותר יקר אחרי מיקוח/הנחת מכרים.
אני אצלצל לעוד כמה מקומות לקבל הצעות, כפי שזה נראה עכשיו אני אלך על צמיגי החוף.
תודה בנתיים :)
ברששת, לגבי מערכת:
אני חובב אודיו, אבל בג'ימיני יש מקום לרמקולים 4", אני ככל הנראה אתקין סט קומפוננט 4" + מגבר 2 ערוצים, ללא סאב או רמקולים נוספים.
את המערכת הכנתי מעוד מועד ככה שלא יהיה לי בעיה שה5K של המיגון חסרים לי למערכת.
הכנתי אפילו קומפרסור 2 ראשים :)
נשאר לי רק ללכת לקנות רצועה ושאקלים, שזה לא בעיה בשבילי (אני עבדתי בתחום).
לגבי המערכת לי גם יש ג'מני והבחירה שלך לא טובה אתה לא תשיג סאונד טוב עם 4".
אני הרכבתי בדלתות קומפונט 6.5" אומנם מצריך חיתוך והגבהה אבל עם תרכיב נכון זה יראה מושלם וכמובן סאב 10" עם תיבה מיוחדת שיהייה מקום ומגבר 4 ערוצים.
לגבי המיגון לי יש את הסט המלא של אספיר ובינתים מה שבאמת ספג שיפשופים זה מדרגות הצד ומגן הטרנספר כל השאר לא אבל הוא די חדש אצלי ולא עבר הרבה טיולים היד עוד נטויה לשיפשופים חחח..
שלום, אני חשבתי על חיתוך הדלת והתקנת 6.5 + סאב 10 (זה הציוד שיש לי מהרכב הקודם שלי).
סיבות שירדתי: לא נראה לי לעניין לעשות שינויים כאלו באוטו חדש לגמרי.
מעבר לזה, ה"תא מטען" פתוח לעיניי כל, האם סידרת שם מסתור כלשהו או שרואים את הסאב והמגבר ?
אני לא הצלחתי למצוא רעיון למסתור שישב שם בשקט (דיקט מעץ ירעיש וזה מיותר לי) ולכן ויתרתי על הנושא ואני הולך לכיון 4" מקורי + מגבר 2 ערוצים, הסאונד לא יהיה טוב אבל גם לא יהיה רע :)
לגבי מיגונים אני החלטתי לא לקחת כלום בנתיים רק מגן גיר + מגן סף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אור .ס.
שלום, אני חשבתי על חיתוך הדלת והתקנת 6.5 + סאב 10 (זה הציוד שיש לי מהרכב הקודם שלי).
סיבות שירדתי: לא נראה לי לעניין לעשות שינויים כאלו באוטו חדש לגמרי.
מעבר לזה, ה"תא מטען" פתוח לעיניי כל, האם סידרת שם מסתור כלשהו או שרואים את הסאב והמגבר ?
אני לא הצלחתי למצוא רעיון למסתור שישב שם בשקט (דיקט מעץ ירעיש וזה מיותר לי) ולכן ויתרתי על הנושא ואני הולך לכיון 4" מקורי + מגבר 2 ערוצים, הסאונד לא יהיה טוב אבל גם לא יהיה רע :)
לגבי מיגונים אני החלטתי לא לקחת כלום בנתיים רק מגן גיר + מגן סף.
השינוים לא כאלה רציניים זה רק חור...
לגבי מיקום הדברים,לי יש חלונות כהים בכל הרכב והמגבר מורכב על הכסא האחורי ומכוסה לגמרי בבד אקוסטי שחור עם תבנית וניראה כחלק אחד מהכסא ולכן לא רואים לגבי הסאב התיבה היא תיבה מיוחדת שיושבת בדיוק מאחורי כסא אחד וממבט מהחלנות לא רואים כלום .
אני ממליץ לך לא ללכת על ה4" אתה תיתאכזב וסתם תזרוק כסף תשתמש במה שיש לך זה בדיוק מה שצריך.